Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ooof Lumi nu poti sa-l lasi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lumi, m-am tot perpelit astanoapte...nu vreau sa ma bag aiurea...sa nu ma intelegi gresit...stiu ca fiecare si le cunoaste pe ale lui...dar nu-l omora iubita...e copilul tau...n-o sa dormi noptile cu gandul la el daca faci treaba asta. Gandeste-te bine! uite, citeste Arsenie boca pe unde gasesti, pe net, oriunde...Te voi ajuta cu hainutze si ce va mai fi nevoie, incep si ti le dau de acum daca vrei, o sa-ti dau si scoica, jucarii, patutz si tot ce mai am...dar nu-l omora pe puiul ala mic care abia asteapta sa-l tii in brate...te roog, Lumi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si eu am de dat, si eu am de dat tone de chestii!!

Serios vorbind, desi zic ca Sis, fiecare si le stie pe ale lui, nu as putea sa zic nimic pe tema asta. Te pup, Lumi
Aaaaa...Robert trece de la particular la stat, pe motive de bani, sa vedem cum va fi. Ca bani, doar la programul scurt vom face 700 lei economie/luna asta daca ii iau toate optionalele posibile si imposibile de la stat.

Alina pozele, un deliciu!!! Te pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMO- eu stiam ca LUMI avea probleme mari cu inima si nu mai era indicat sa mai aiba copil.

ALINA- eu nu reusesc sa vad pozicile....

Fetelor Patrickul meu a facut niste blande mari mari, il dor si se scarpina, etc. Al meu sot face exact la fel, de la purici. Ai mei sustin ca nu are de unde desi au si catel si pisica in curte, ca sunt dati de purici. Dar mai vin si de la vecini. Cam cu ce-as putea sa-l dau? L-am dat cu benadril de la noi, nu i-au trecut, parca mai rau a facut. Ma cam sperie gandul ca 2 luni va fi plin de blande. Mai ales ca il fac si nervos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

SIMO- eu stiam ca LUMI avea probleme mari cu inima si nu mai era indicat sa mai aiba copil.

ALINA- eu nu reusesc sa vad pozicile....

Fetelor Patrickul meu a facut niste blande mari mari, il dor si se scarpina, etc. Al meu sot face exact la fel, de la purici. Ai mei sustin ca nu are de unde desi au si catel si pisica in curte, ca sunt dati de purici. Dar mai vin si de la vecini. Cam cu ce-as putea sa-l dau? L-am dat cu benadril de la noi, nu i-au trecut, parca mai rau a facut. Ma cam sperie gandul ca 2 luni va fi plin de blande. Mai ales ca il fac si nervos.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Ia din una din multele farmacii un Fenistil gel - functiona la Mara. E posibil si de la tantari, apa, praf, etc. Nu stiu insa de limita de varsta, pe Mara am dat-o de la 2 ani. Voiam sa iti mai zic ceva, si nu mai stiu ce.

Aaaa, Alina_anto, e fifitza sau fifitzoi? Ne tii si tu in tensiune ca Fecian pana la spartul targului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Doloress eu o dau pe iolinca cu autan spray solutie dupa ce pisca tantarul, dar scrie pe el ca e bun si pt alte goange
la ilinca isi face treaba foarte bine
concediu fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
Aaaa, Alina_anto, e fifitza sau fifitzoi? Ne tii si tu in tensiune ca Fecian pana la spartul targului?

apropo de fecian, mai stiti ceva? oare a nascut? nu trebuia sa fi nascut pana acum? sau s-a intamplat cat eram eu in vacantza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Citat:

apropo de fecian, mai stiti ceva? oare a nascut? nu trebuia sa fi nascut pana acum? sau s-a intamplat cat eram eu in vacantza?

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

VBAC cu epidurala de la dilatatie 3, 41 sapt si 2 zile, fifi de 3 kile si nota 10. Si e f. fericita si implinita ca a nascut natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:

VBAC cu epidurala de la dilatatie 3, 41 sapt si 2 zile, fifi de 3 kile si nota 10. Si e f. fericita si implinita ca a nascut natural.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

cand?cand? a fost anuntz p'aci si eu l-am pierdut?
pai sa traiasca fifi de fecian!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Citat:

cand?cand? a fost anuntz p'aci si eu l-am pierdut?
pai sa traiasca fifi de fecian!!!

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

nu a fost cu anuntz. Vorbii eu pe mess cu ea dupa ce a venit de la spital cu potorosica ei

Mergi la inceput