Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich nu mai scriem nimic , ca se consuma forumu' Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
lasa ca mai punem niste apa si creste
Lorich spune:
Gata, s-a terminat cu Gradinita SMART KIDS. Am o tristete asa.
Mie una mi-a placut foarte mult gradinita asta si zic asta in asentimentul lui Robert. I-am tot explicat ca azi e ultima zi si cand am iesit pe poarta imi zice "mai venim si maine?". Lui i-a placut aici, a avut o acomodare ca-n povesti (exceptand faza cu mancatul, dar asta nu e ceva stranuiu pt el).
Sa vedem cum va fi pe noul drum, am mari emotii, ca el nu e 100% independent, in primul rand cu mancatul, pt ca nu e "hobby"-ul lui.
Am emotii, da.
Nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va merge in clasa I.
belleane spune:
Ylari: eu am fost in vizita la ei in 2009 sau 2010. Mi s-a parut neingrijit. Nu mi-a inspirat incredere nici bucataria nici camerele de curs nici jucariile si cartile aflate la mare inaltime pe dulapurile foarte mari. Curtea aia mare cu care se laudau ei era plina de iarba pana la genunchi si cu 2-3 jucarii pentru copii, restul parea exclusiv pentru adulti, cu gratar, balansoar etc.
Nu mi-a placut nici camera de dormit unde erau ingramadite niste patuturi murdare. Nu mai zic ca am intrat acolo prea usor desi in jur strazile alea sunt pline de dubiosi. Stiu ca locuiesc si lucrez in zona.
belleane spune:
Lori: nu mai spun eu ce emotii am. Elena nu e docila deloc, daca ei nu-i va placea ceva, e nasol. E greu de convins. Noi renuntam la bona. Ma rog sa fie sanatoasa si sa-i placa la copii. Am fost la gradi si suntem pe lista la o educatoare cu multa experienta. Sper sa nu fie zbir.
gabitzam spune:
Lori, imi pare rau ca nu or sa mai fie Raducu si Robert coleguti. Dar tu stii cum e mai bine pentru voi. Astia mici totusi sunt adaptabili, o sa se obisnuiasca si acolo, o sa va fie si voua mai usor.
Ma duc sa fac un capitol nou.