StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 18
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Am luat certificarea pt care am dat testul miercurea trecuta . Dau de baut PS: Ieri schimbare de semnatura, suntem in luna a opta Time flies when you are having fun Lena - 32+ |
Lena felicitari la patrat
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
nanna_mika spune:
Hello dragelor!
Datorita faptului ca ati fost asa harnice la scris, in ultimele zile am tot stat si am citit, de scris nu am mai apucat.
Ma bucur ca sunteti bine toate! Multi pupicei primei bebite si nastere usoara pentru burticile pentru care se incheie promotia 2 in 1!
LA MULTI ANI de pe acum Mari-ilor! Sa fie sanatoase, fericite, iubite!
Eu raportez: schimbare de semnatura , nu imi vine sa cred ce repede am ajuns si aici! mai raportez 200 gr luate in ultima saptamana.
Am fost la control vineri, dr a zis ca incepand cu septembrie voi veni mai des la control si tot atunci vom stabili si data nasterii - cezariana - care va fi intre 15-18 septembrie. Deci se cam apropie si la mine
Acum 2 zile sotul a declarat ca nu mai vrea sa ii punem bebitei numele Eva, cica s-a "tocit" . Ma gandesc ca o avea si el veo depresie prenatala, ceva...Cand ne-am hotarat ( mai mult eu ) la Eva, mai era pe lista si numele Iasmina si a zis ca vrea Iasmina, sigur asa o va declara...Eu am ramas "no comment". Imi place Iasmina, dar ma obisnuisem mult cu Eva...Voi ce parere aveti???
Hayat ma bucur ca esti bine acasica, tine-te pana la termen ca sa ma poti vizita in septembrie la spital, da? hehheheh
Zubi, ce aproape esti si tu de marea intalnire, pitesteanca mea
Seidana, stau ca pe ghimpi pt tine! de vreo 2 saptamani tot descrii tot felul de senzatii, aproape ca ma gandesc sa mi le notez, in caz ca ma apuca si pe mine cand voi fi peste 36 sapt...
Kora, bine ca esti bine!
Va pup pe toate, dragelor!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
34+ cu Eva Alexandra
seidana spune:
citat din mesajul lui nanna_mika Hello dragelor! Acum 2 zile sotul a declarat ca nu mai vrea sa ii punem bebitei numele Eva, cica s-a "tocit" . Ma gandesc ca o avea si el veo depresie prenatala, ceva...Cand ne-am hotarat ( mai mult eu ) la Eva, mai era pe lista si numele Iasmina si a zis ca vrea Iasmina, sigur asa o va declara...Eu am ramas "no comment". Imi place Iasmina, dar ma obisnuisem mult cu Eva...Voi ce parere aveti??? Seidana, stau ca pe ghimpi pt tine! de vreo 2 saptamani tot descrii tot felul de senzatii, aproape ca ma gandesc sa mi le notez, in caz ca ma apuca si pe mine cand voi fi peste 36 sapt... 34+ cu Eva Alexandra |
Nanna.. mie imi place Eva mai mult, desi cred ca e nume unguresc, imi pare simplu si de efect, si romanesc... insa voua trebuie sa va placa
Noi ii zicea Alexandra la burtica, insa cred ca tot pe acelasi rationament ca sotul tau acu ii zicem Elena.. am zis ca daca cumva se va naste chiar maine va fi Maria , insa pe mine ma doare sufletul sa o rebotez ca doar printesa noastra are deja personalitate...
In leg cu senzatiile , nu vreau sa par ca ma plang, insa chiar e totul nou si oarecum vreau eu pe mine sa ma pregatesc, sa ma conving ca se apropie din ce in ce mai repede mom.. tu insa ar trebui sa stii cat de cat cu ce se mananca sf sarcinii si nasterea...
nanna_mika spune:
MUltumesc de parere, Sei! Si mie imi place Eva si m-am obisnuit sa ii spun asa ( de vreo 5 luni deja), acum sa ii spunem Iasmina, parca nu e vb de pitica de la mine din burtica, nu stiu cum sa zic...desi imi place cum suna si Iasmina. Hmmmm pana nu vad certificatul cred ca nu voi fi sigura de nume
Eu am ami trecut prin asta o data, e drept, dar cum zicea si Natalia, fiecare sarcina e unica in felul ei si in plus de acum 8 ani ( in care s-au intalmplat atatea...) nu mai tin minte mare lucru. Decat ca atunci nu eram prea speriata de nasterea inainte de termen cum am fost si inca mai sunt acum
Oricum, tu trebuie sa iti fi luat grija asta, acum o sa fie bine bine oricum, doar ca e o senzatie de "stat la panda" pt fiecare traire
Kora, ai gasit patut?
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
34+ cu Eva Alexandra
andreea_t spune:
multumim Lali Da, a avut grija Doamne, Doamne de noi:)
Pe Elly o tot chem la apel de ceva timp, dar niciun semn. Ma gandeam si eu sa-i dau un sms, prea sta ascunsa.
Elly hai pe la noi cu o propozitie ca esti bine si atat!
ce de oi azi noapte, May, da e greu aveam si eu oi cand nu eram la casuta noua. Cred ca acum sunt prea obostia ca sa ma nu dorm.
Ce mai stiti de Jade?
sei, da si eu sunt optimista cu cei din jurul meu, dar cu mine ceva mai greu, deci inteleg perfect sentimentul.
Hai ca o sa fac poze si le pun pe grup, numai ca sper sa vina baietii de la RDS sa ma instaleze la net, pentru e tare greoi cu stick-ul de orange.
Parca am pus ceva poze inainte de mutare pe grup.
Multumesc mult May, camady si sei pentru lamuriri.
Felicitari Lena pentru certificare!
Am luat vineri un costumas (de 6 luni), o paturica si salteluta de infasat era reducere in cora, 64 ron de la 96 parca. Poze cu camera lui bebe si hainute dupa ce le spal si aranjez saptamana viitoare.
duminica linistita
36+ Doamne iti multumim!
LenaC spune:
Multumesc Andreeea_t.
Asteptam cu nerabdare pozici cu noile achizitii .
Felicitari pentru casa noua !!! Sa va simtiti minunat in ea. Si noi ne-am mutat in mai in casuta noastra ... tare bine este cand esti in casuta ta
Lena - 32+
andreea_t spune:
citat din mesajul lui LenaC Multumesc Andreeea_t. Asteptam cu nerabdare pozici cu noile achizitii . Felicitari pentru casa noua !!! Sa va simtiti minunat in ea. Si noi ne-am mutat in mai in casuta noastra ... tare bine este cand esti in casuta ta Lena - 32+ |
Ai dreptate, tare bine este
36+ Doamne iti multumim!
seidana spune:
Nanna atunci ramane Iasmina Alexandra? ( eu iasmina il si asociez cu o pers.. si de asta am o retinere, dar e un nume frumos )
nu sunt stresata de simptome ci mai degraba de noua experienta in care sper sa ma descurc.. stiu ca nici o sarcina nu e ca cealalta, insa cu siguranta prima e unica din cauza necunoscutului nu?
Andreea da ai pozat mobiluta pt bebe.. da vrem tot apartamentul
Jade nu a nascut inca , tot in dureri si fara col, cu speranta sa mai stea bebe o sapt...
ionelamaria spune:
Si eu spun ca prima sarcina e unica. Atunci cand imi amintesc de prima sarcina zambesc melancolic. Si asta in conditiile in care "starea de gravizenie"nu e favorita mea.
La prima sarcina ma intindea in pat de cate ori simteam nevoia, faceam dusuri lungi si ma vcremuiam cu grija, urmaream burtica ore intregi, dormeam cat simteam nevoie.... visam cu ochii deschisi, etc
Acum... ma trezesc cand se trezeste Mihnea, dusul dureaza cateva minute, cat are rabdare puiul, imi amintesc de cremuit burta darreusesc sa fac asta la cateva zile, la sfarsit de zi, cand ma intind in pat ma intreb daca burtica mea s-o fi miscat azi, abia daca am zarit burtica miscandu-se cu totul de cateva ori.... iar de visat cu ochii deschisi visez si acum... dar visez un pat.
Clar, ca prima sarcina nu mai e nicuna... la prima sarcina ai timp pe ntru burtica... de la a doua ... mai greu.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
LenaC spune:
Super povestea Ionela.
Ce bine ca mai am doua luni sa beneficiez de burtica
Am gasit si eu ceva pe net care mi-a placut foarte mult:
If children live with criticism, they learn to condemn.
If children live with hostility, they learn to fight.
If children live with fear, they learn to be apprehensive.
If children live with pity, they learn to feel sorry for themselves.
If children live with ridicule, they learn to feel shy.
If children live with jealousy, they learn to feel envy.
If children live with shame, they learn to feel guilty.
If children live with encouragement, they learn confidence.
If children live with tolerance, they learn patience.
If children live with praise, they learn appreciation.
If children live with acceptance, they learn to love.
If children live with approval, they learn to like themselves.
If children live with recognition, they learn it is good to have a goal.
If children live with sharing, they learn generosity.
If children live with honesty, they learn truthfulness.
If children live with fairness, they learn justice.
If children live with kindness and consideration, they learn respect.
If children live with security, they learn to have faith in themselves and in those about them.
If children live with friendliness, they learn the world is a nice place in which to live.
DO YOU KNOW HOW IS YOUR CHILD LIVING?
by Dorothy Law Nolte & Rachel Harris
PS: Vine cineva din USA si as vrea sa il rog sa imi ia scutece lavabile. Stiti pe cineva de acolo care sa foloseasca asa ceva si sa recomande vreun anumit model?
Lena - 32+