StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 17
seidana spune:
Andreea ai intrat cum a zis Camady in 36 +...
May eu am luat cadita mare de 1 m pe 0.5 m, simpla cu ceva pt pus samponel buretel... ajunge cred ca pana are bebe 2 ani, si am luat si reductor din prosopel.. am primit si burete dar dupa sfaturile primite mai mult ca sigur voi folosi reductorul... .. cadita mea e pe grup pozata..
Camady.. Razvi e bine?
Fetelor eu am inceput de 2 zile cu contractii mai dese si si dureroase.. asta inseamna ca ne pregatim?
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
alayna spune:
Fetelor,nici nu n-am dormit toata noaptea,cred ca am inchis ochii abia pe la 4 dimineata ,mi-au bubuit picioarele toata noaptea de parca alergasem .
Am observat aseara ca si mie mi s-au umflat putin ,mai ales degetele,arata naspa de tot
Simt ca n-am aer ,traspir mult,curg siroaie de apa de pe mine chiar daca e racoare ,la noi ploua de 1 saptamana si tot simt ca e inaduseala
Nici pofta de mancare nu prea am si simt ca mi se face greata de la orice
Bebelina s-a foit toata noaptea,parca isi facea vant dint-un colt si sarea in celalalt ,parca se izbea ,de aproape ma misca din loc
Ce e foarteeee ciudat ,acum 2 saptamani era cu capul in jos cand am facut ecografia,dar pot sa jur ca seara i-am simtit capul sub piept ,ceva rotund ca o mingiuta ,se deplasase de la stanga la dreapta foarte rapid,pe o distanta de vreo 10 cm .
Eu zic ca era capul,era prea rotund,nu avea cum sa fie picior sau fund
E posibil sa se intoarca inapoi ???????????????
32+
Se pare ca va fi
:)
alayna spune:
Azi schimbam si noi semnatura si totul vad ca devine din ce in ce mai dificil
33+
Se pare ca va fi
:)
seidana spune:
Alayna... daca te incurajeaza cu ceva eu din sapt 31 pana la 36-37 am fost varza, tahicardii, eram grea , nu dormeam, nu ma odihneam, oboseam... tot tacamul.. de la 36-37 probabil a coborat si am inceput sa dorm noaptea sa respir usor, sa am energie...deci cred ca este o per mai critica in luna a 8-a...
cat e intors nu cred ca s-a intors... pb funduletul si-l misca de pe syanga pe dreapta...
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Referitor la tensiune: maxima nu trebuie sa treaca de 13 iar minima nu trebuioe sa treaca de 9. Unele surse scriu ca limita peste care trebuie sa ne ingrijoram e 14 cu 10. Eu mi am selectat informatia care mi a convenit mai mult si m am oprit la 13 cu 9.
Tensiunea mea est frecvent 12 cu 8...inca e buna.
daca ea creste doar un pic peste limita nu e tragedie . e HTA usoara care poate fi tinuta in frau printr un regim de viata corect. cazurile cu adevarat grave sunt cele cu tensiune mare in mod constant cu pusee in care tensiunea poate ajunge si la 18. Aici este si riscul de preeclampsie/ eclampsie si se rezolva doar prin nastere. atat.
deci , atata timp cat nu depasiti 13 cu 9 e ok. papati fara sare, beti multa apa, pepenele si prunele fac diureza, puteti incerca si un ceiut din matase de porumb sau codite de cirese, stati la racoare/ umbra, bagati mainile/ picioarele in apa rece periodic.
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Lena hai ca data viitoare ii ies sigur botoseiiai sa vezi. Eu ma chinui de 2 luni sa fac o rochita,si ii fac partea de sus,si o desfac ,si iar o fac,si iar o desfac,ca ba iese larga,ba iese mica,ba e stramba,ba e groasa.... Acum a,m inceput iar,e musai sa o termin ca am facut botoseii,caciulita, la un alt set am facut caciulita si un fel de bolero , deci musai sa ma pun pe treaba. Mie nu mi-ar lua mult,dar leneaaaaa . Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora AMR 4 saptamani |
Da Lali, si eu sper sa ii termin. Eu am mai impletit o pereche pentru o prietena si au iesit super cute (in 3h i-am terminat), dar la crosetat, m-am incurcat putin (insctructiunile erau in engleza).
Ai putea sa imi dai un link cu ce ai crosetat tu?
Pupici
Lena - 31+
maria26 spune:
citat din mesajul lui alayna Fetelor,nici nu n-am dormit toata noaptea,cred ca am inchis ochii abia pe la 4 dimineata ,mi-au bubuit picioarele toata noaptea de parca alergasem . Am observat aseara ca si mie mi s-au umflat putin ,mai ales degetele,arata naspa de tot Simt ca n-am aer ,traspir mult,curg siroaie de apa de pe mine chiar daca e racoare ,la noi ploua de 1 saptamana si tot simt ca e inaduseala Nici pofta de mancare nu prea am si simt ca mi se face greata de la orice Bebelina s-a foit toata noaptea,parca isi facea vant dint-un colt si sarea in celalalt ,parca se izbea ,de aproape ma misca din loc Ce e foarteeee ciudat ,acum 2 saptamani era cu capul in jos cand am facut ecografia,dar pot sa jur ca seara i-am simtit capul sub piept ,ceva rotund ca o mingiuta ,se deplasase de la stanga la dreapta foarte rapid,pe o distanta de vreo 10 cm . Eu zic ca era capul,era prea rotund,nu avea cum sa fie picior sau fund E posibil sa se intoarca inapoi ??????????????? 32+ Se pare ca va fi :) |
eu zic ca e funduletul... uita-te pe imagini cum stau bebeii in burtica... nu mai are loc sa se intoarca de acum :)
35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
LenaC spune:
Am luat certificarea pt care am dat testul miercurea trecuta .
Dau de baut
PS: Ieri schimbare de semnatura, suntem in luna a opta Time flies when you are having fun
Lena - 32+
maria26 spune:
citat din mesajul lui LenaC Am luat certificarea pt care am dat testul miercurea trecuta . Dau de baut PS: Ieri schimbare de semnatura, suntem in luna a opta Time flies when you are having fun Lena - 32+ |
felicitari pentru certificare si pentru schimbare de semnatura! :)
35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
LenaC spune:
Multumesc Maria , sunt foarte fericita ca am luat, pentru ca a fost destul de greu . Iar de faptul ca ma apropii de marele moment nici nu mai spun
Lena - 32+