StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Intrebare ?

cand trebuie sa mergem la spital? am contractii la 7-8 min insa nu toate dureroase.. treba asta dureaza de 1 h...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

raspuns: e bine sa mergi de acum, daca vrei sa nasti cu epidurala, sa aiba timp sa isi faca efectul.
ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru toate!

michella mami de Teodora si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Lena ce mult avem de invatat din poezia ta..E extraordinara.O sa o mai citesc de 3 ori, sa fiu sigura ca o tin minte macar in mare si ca o aplic.
Seidana eu sunt la a doua sarcina si ma simt ca tine.Am impresia ca totul se va schimba dupa ce nasc. si desi abia astept sa il tin in brate si sa il pup, ma tot gandesc ce greu o sa ne fie cu doi copii..
Fetelor asa urat am visat, ca am nascut prematur si BB abia respira, iar cand a respirat avea colti ascutiti si se uita urat, sarea sa ma muste... nu stiu ce am de visez asa urat..Mi-e frica sa nu pateasca ceva..

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michella78

raspuns: e bine sa mergi de acum, daca vrei sa nasti cu epidurala, sa aiba timp sa isi faca efectul.
ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru toate!

michella mami de Teodora si 33+cu

hai mai ca nu cred ca nasc.. nu ar trebui sa am dureri? eu numai ca se contracta burta... dar tot 6-7-8 min
mai stau sa vedem.. merg sa dorm poate putin, un duss

Mergi la inceput

Sei imi dai emotii!!!Eu zic sa mai astepti putin sa vezi daca se intensifica durerile.Eu am avut contractii nedureroase timp de vreo 6 ore, pana am dormit un pic.Era de la oboseala cred..Dar oricum pregateste-te ca nu stii niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Sei imi dai emotii!!!Eu zic sa mai astepti putin sa vezi daca se intensifica durerile.Eu am avut contractii nedureroase timp de vreo 6 ore, pana am dormit un pic.Era de la oboseala cred..Dar oricum pregateste-te ca nu stii niciodata.

mda... si noi avem emotii ma tot uit la ceas, inca.. dureri nu am , mi-a fost rau si greata azi , mi-a dat pitica cateva azi de m-au durut ovarele vreo 30 min... si de la 16 .28 ctr din 7-8 min , am schimbat si pozitia stau la 45 grade pe coltar .. cu picioarele sus ca jucam remi .. si de atunci tot cu ochii la ceas.. in 2 min ar trebui sa fie iar...

Mergi la inceput

Sa nu ne tii in suspans, sa ne anunti ce si cum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, scoatem motatele???

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Oana nu..............

didi va tin la curent... hai ca ultima a fost la 9 min deci neregulata

merg la dus si ma intind.. dar va zic eu de merg la spital..

Mergi la inceput

Sei tinem pumnii
Fetelor ati facut antitetanosul?Ca eu la prima sarcina nu l-am facut si nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput