StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 20
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana Lena ce mult avem de invatat din poezia ta..E extraordinara.O sa o mai citesc de 3 ori, sa fiu sigura ca o tin minte macar in mare si ca o aplic. Seidana eu sunt la a doua sarcina si ma simt ca tine.Am impresia ca totul se va schimba dupa ce nasc. si desi abia astept sa il tin in brate si sa il pup, ma tot gandesc ce greu o sa ne fie cu doi copii.. Fetelor asa urat am visat, ca am nascut prematur si BB abia respira, iar cand a respirat avea colti ascutiti si se uita urat, sarea sa ma muste... nu stiu ce am de visez asa urat..Mi-e frica sa nu pateasca ceva.. 32+ si mamica fericita de 3+ anisori |
Didianana, eu cand visez urat spun ca o sa fie inversul, iar cand frumos ca o sa fie cum am visat. Iti dai seama ca emotiile si gandurile, temerile au generat visul... eu imi primul trimestru aveam niste cosmaruri, ca imi era frica sa adorm.
Sei, ce emotii mi-ai dat, tinem pumnii.
Lena - 32+
seidana spune:
didi nu am facut anti....
tinem pumnii sa ce? nu vreau azi......
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
didianana spune:
Pai tinem pumnii sa fie bine in caz ca e ceva si daca nu e azi, sa fie atnci cand vrei tu, ok?
Acum m-a apucat si pe mine o contractie, asa ma sufoca!!
Dr. mea de familie ma tot ameteste cu antitetanosu, si eu nu l-as face..Dar nici nu as risca nimik..
32+ si mamica fericita de 3+ anisori
elly_b spune:
Incep cu “mea culpa”!
Nu dati cu pietre (desi stiu ca nu o faceti)! Mi-e tare dor de voi. Noi ne-am mutat acum 2 sapt. Inca mai am saci si cutii nedesfacute desi scad pe zi ce trece.
n-am avut timp nici sa respir si am fost epuizata la propriu zilnic. Vreau sa scap de toate sa am unde si cum sa-l aduc pe bb acasa. Obosesc extraordinar de repede si simt ca mai mult ma invart si urc si cobor scari decat sa fac ceva concret.
n-am mai reusit sa va citesc deloc. Dar am vazut ca avem primul struguras
Sa dea DD sa fie sanatos si mancacios la fel ca cei ce urmeaza sa vina pe lume!
Andreea am vazut acum apelul! multam din suflet pentru grija
lali as ne traiesti 1000 de ani cu bucurii si cu vesti bune!
Eu am reusit sa iau primul costumas (si singurul) pt bb de la h&m. in rest NIMIC!!! Parca sunt inconstienta. Oricum … ciudat de relaxata. am zile sau momente cand nu ma simt deloc gravida. noroc cu miscaciosul mamii ca mai da cate una de control ca sa-mi amintesc
Analizele sunt proaste. Macar cele de coagulare ultima oara erau stabile. Dar si pe astea trebuie sa le refac la 2 sapt pt siguranta. Am riscul cardiac 8.1. ceea ce inseamna dublu fata de normal la gravide. Preeclamsie scrie iar pe mine. Dar cum nu s-a mai vazut drac mort pana acum sunt destul de optimista.
Nu vreau sa ma lungesc. Azi a fost prima zi mai relaxata (dupa cum se vede, am si scris! ). am si innotat un pic in piscina pana am simtit ca incepe sa ma tina burta.
Sper sa revin la vechile obiceiuri de acum inainte si sa va citesc/scriu zilnic.
Pupam toate burticile!
mami de (30.06.2005) si 29+
LenaC spune:
citat din mesajul lui seidana didi nu am facut anti.... tinem pumnii sa ce? nu vreau azi...... 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Tinem pumnii sa fie bine.
Lena - 32+
andreea_t spune:
citat din mesajul lui seidana Nanna atunci ramane Iasmina Alexandra? ( eu iasmina il si asociez cu o pers.. si de asta am o retinere, dar e un nume frumos ) nu sunt stresata de simptome ci mai degraba de noua experienta in care sper sa ma descurc.. stiu ca nici o sarcina nu e ca cealalta, insa cu siguranta prima e unica din cauza necunoscutului nu? Andreea da ai pozat mobiluta pt bebe.. da vrem tot apartamentul Jade nu a nascut inca , tot in dureri si fara col, cu speranta sa mai stea bebe o sapt... 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Da, Sei, promit poze, dar saptamana viitoare :)
36+ Doamne iti multumim!