StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Theea, may...nu mai jumuliti oile noaptea!

thea, si eu am avut mari probleme cu amigdalele pana mi a dat mama o tura prelungita de antibiotic si le am sterilizat.

ma duc sa imi schimb semnatura!

Revin

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Schimbare de semnatura! Azi avem 34s, o incepem pe a 35 a!!!

doamne ajuta!!! Nu mai avem mult!

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa, fetelor!

Vad ca nu am fost singura care a numarat oi azi noapte. De pe la 2 pana pe la 4 am tot numarat, mai pierdeam sirul, o luam de la capat, greu,dle,greu

M-am sucit si m-am rasucit pe toate partile, am reusit sa readorm, m-am trezit dupa juma de ora, am readormit, iar m-am trezit si de la ora 6 pauza sa mai adorm.
Si Iannis iar o sa ma ia de proaspata si 'mami, hai sa ne jucam cu mingea, hai sa ne jucam cu aia si aia, etc.', o sa fie ca un titirez

Iar eu sunt

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Schimbare de semnatura 33 saptamani incheiate prima zi de saptm 34
Abia imi vine sa cred

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Fetelor,
va las frappe (cu inghetata) - la care am visat azi noapte - cu asa pofta m-am trezit, limonada cu miere si gheata, cafea cu spuma de lapte la alegere

Eu ma retrag momentan ca s-a trezit Iannis si azi mergem toti 3 sa ne uitam de patut ptr 'bebe mic'.

burticile si o zi buna sa aveti!

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineazta !!!

In primul rand,Zubi la multi ani frumosi lui Zaib,sa fie sanatos si sa te iubeasca mult , sa aiba parte de mult bine , sa va iubitipana la adanci batraneti!
Ti-au iesit cuvintele in hindi?

fetelor va multumesc mult pentru urarile de ieri,m-am simteat asa importanta , am citit de dimineata ce s-a scris de ieri de cand nu am mai intrat si acum sunt toata un ranjet. Va pe toate,ca imi sunteti tare dragi.

Theea ma bucur ca te-ai simtit bine macar de pe margine.
Dar ce ati avut draga de ati numarat oi azi-noapte? Eu nu am mai numarat nica,nici macar drumuri la baie,ca am dormit tun de la 12.30 la 6.30 dimineata,fost la pipilica,minunat ca nu m-am mai trezit timp de 6 ore,si facut nanel inca o ora langa Paul.

Andreea-T sa stapaniti sanatosi noua casuta. Ai vazut ca te-ai mutat la timp in ea?

De Elly_b mai stiti ceva? Ma gandeam sa o sun zilele astea,oare o deranjez? Vad ca nu a mai intrat de ceva vreme,sper ca e bine. Mai sunt fete care au avut un chef nebun de scris cateva zile apoi au disparut in ceata.

Lena hai ca data viitoare ii ies sigur botoseiiai sa vezi. Eu ma chinui de 2 luni sa fac o rochita,si ii fac partea de sus,si o desfac ,si iar o fac,si iar o desfac,ca ba iese larga,ba iese mica,ba e stramba,ba e groasa.... Acum a,m inceput iar,e musai sa o termin ca am facut botoseii,caciulita, la un alt set am facut caciulita si un fel de bolero , deci musai sa ma pun pe treaba. Mie nu mi-ar lua mult,dar leneaaaaa .

Andreea_T multam de tratatie,am gustat un pic de la bar de dimi,asa. Inca o data felicitari pentru noua casuta.

Theea sotul meu facea amigdalita de cel putin 7-8 ori pe an, ma innebunea cu cate antibiotice inghitea,plus pastile de alea de supt,moaama, avea buzunarele pline,parca erau bomboane,pana i-a dat ceva homeopat dr-ita mea de familie , nu mai stiu ce i-a dat ,dar din ianuarie 2010 Vali nu a mai avut amigdalita nici macar o singura data.Lui i se umfla gatul si de la apa rece,si de la inghetata,si daca statea in curent,era tare sensibilos.

May ce m-ai amuzat cu oile tale! Uite,data viitoare le numaram imreuna,da? Ce s-a intamplat de nu dormeai la ora aia? Nu ai dormit deloc sau te-ai trezit ca si Kora si nu mai puteai dormi?

Oana Doamne ajuta,mai e putin. Si eu trb sa schimb semnatura. 37,nu imi vine sa cred!!!

Kora eu am noroc ca Paul imi doarme foarte mult la pranz si dorm si eu cu el,ca altfel era jale. Chiar daca nu dorm la pranz,noaptea tot ma trezesc de obicei din ora in ora pentru baie,sau asorm la ore miiici,sau dorm o ora-doua,apoi 3 ore caut oile,si descopar ca le=a luat Becali pe toate... Asa ca recuperez de cele mai multe ori langa Paul,macar o ora sa o dorm. Si el se si joaca singurel cat fac eu mancae,curatenie, ma "ajuta".
Multumim de frappe. Ieri am fost si la pizza,si nu faceau si frappe acolo, le-am spus sa faca bine sa puna in meniu si frappe,mai ales decofeinizat, ca eu numai de acolo mananc pizza si shaorma,cand nu le fac eu acasa!
Spor la cumparaturi!

Sei am incheiat separat ,ca era super obosit aseara ,de fapt toti eram rupti ,si cum el sforaie de trezeste tot palierul ,l-am exilat,ca nu ne odihneam nici unul. Eu de sforaitul lui si el de suturile mele in coaste si la picioare.

Kora eu nu am ajuns la "Ziua Marinei" de ani multi pentru ca ba am lucrat, asta vre-o 3 ani la rand,imi cadea ziua de munca exact in ziua aia,ba eram franta de oboseala,anul trecut nu s-a facut nimic-nimic ,a fost liniste in oras. Anul asta cica re reia obiceiul,asa ca sper sa imi gasesc nenorocitul ala de cablu de date si sa pun poze maine de pe malul marii.

Va pupic,ma pregatesc de iesit in oras iar,ca am de distrat doua adolescente plictisite,sora-mea de 15 ani si fata celei care e cu tata(nici nju stiu cum sa o numesc pe "celei"), care are 16 ani,si au niste reactii pe strada de imi vine sa le bat. Nu mai zic ca vorbesc foarte tare una cu cealalta,sau la telefon ,ca vorbesc ca tigancile tot timpul cu "fa" ,se rastesc, imi vine sa le bat. Si au o moaca de aia plictisita tot timpul,nu le-a impresionat deloc ca am mers in port, decat ca erau muulti baieti in uniforma de marinar,de diferite grade .Cand le privea vre-unul se inseninau. Probabil se asteptau sa le duc la discoteca? Azi le duc la plaja,si diseaa le plimb prin Mamaia ,poate le revine zambetul nitel.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza.... 3 oi, 2 oi , 1 oaie.. acu le ducem si inapoi dupa ce le-ati cules aseara nu?

Lali... na tocmai el a adormit in port? care fugea dupa tine zilele trecute..? rusinicaaa
Cu adolescentii ce sa faci? asa sunt ei.. mai ales daca , acu cum ai pove, sora ta e putin scapata in lant... incearca oricum sa ii fii aproape sa vb cu ea si sa isi dea la un mom dat seama une greseste.. acolo pe la 17-18 ani( in pacate)

LALI.. OANA ... felicitari pt inca o saptamana

Theea.. eu am amigdalele cat nucile, cand se uita cineva ( dr nou) in gatul meu imi zicea ca vai imi sunt umflate trebuie operte... e .. am scapat de amigdale.. mereu faceam si eu infectii , amigdalite, si raceam de la polipi.. mi-i i-u si scos insa s-au refacut... Sper ca gogoasa ta sa fie azi mai bine...un pupic pt fiecare
PAi daca cu termenul asa se pune pb....

HAI THEEA!!!! HAI BEBE !!!, hai cu nasterea usoara , hai cu laptic din belsug, hai cu nopti dormite si zambete toata viata, hai cu recuoperarea rapida a lui mami....

Kora Multumim de tratatie..., ia zi cum faci frape-ul cu cofee.. sa incerc si eu macar asa de drag chiar daca lenea e mare

Andreea... una dintre calitatile mele e ca sunt optimista, dar cu prietenii si apropiatii, imi place sa ii vad zambin fara griji, si incerc mereu sa incurajez.. insa cand e vb e mine ... teroare sunt mereu panicata pesimista mai mult decat optimista.. uneori cred ca deraiez...
Nu faci si tu niste poze cu noul cuibusor?
Oricum aveam un feeling clar ca tu duci pana pe la 39 sapt, apartamentul se rezolva si bebe vine in casuta noua....
Asa simt si ca HAYAT duce pana la 38 si vreo 4 zile..
Uite si la Lore .. care pe la 32 s era f suparata ca naste.. uite ca e la 38 + si se roaga de bebelina.. ii ziceam eu ca duce pana la final, sper sa nu ma injure pt ce ziceam atunci..

Azi m-am cantarit .. 14,5 in comparatie cu 15,5 acu 3 zile... cine zicea ca inainte de nastere scadem in greutate?

EU sunt f ciudata .. va zic sincer casunt in starile acelea care sunt in carti pt (viitoarele ) mamicilele insarcinate...
Acu imi doresc sa nasc sa o vad sa o iubesc, sa o rontai.. sa o alint sa o ador.. si mai ho , acu intru in panica cum ca viata se schimba total, nu mai suntem 2, cineva depinde de mine, nu o sa mai fie eu prima. etc.. Imi e rusine si imi pare rau e sentimentele astea, pt ca ne dorim erorm copii ..1-2 -3... insa ce sa fac, pb la al oilea nu o sa mai am fricile astea... Voi aveti stari in astea?

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata si de la mine.

Theea ma bucur ca te-ai hotarat sa mai intri pe la noi. Imi pare rau ca ai copilul bolnav. Eu de astfel de probleme m-a ferit D-zeu la Razvan. El mananca inghetata iarna, vara ..............n-a facut in viata lui amigdalita.

Lali mereu ma mir de tine si te invidiez . Daca as dormi si ziua cum spui tu ca dormi cu paul noaptea n-as mai pune geana pe geana. Si asa nedormita ziua si daca dorm 4-5 ore pe noapte.

Zubi Sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza
am avut si eu pentru prima data in sarcina asta, insomnii... sunt ametita :(

35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.

credeti ca e de ingrijorat?

de 2 zile mi s-au umflat picioarele.
imi monitorizez tensiunea.
eu de obicei in ultima perioada aveam 11 cu 6.
mai acum cateva luni aveam 9 cu 5 dimineata.
eh, azi si ieri 12 cu 7

ce ziceti?

lali, ma trezesc din 3 in 3 ore si numar oi cate o ora.
nush ce am :((

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput