StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Andreea_t
Chiar ma gandeam azi ca nu ai mai aparut de multisor Ma intrebam daca ai reusit sa termini cu mutarea si sa o termini tot in formular 2 in 1

Cum e in noua casa?

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

ANDREEA2011 - Felicitari mamico!!!

La multi ani cu sanatate si impliniri draga Lali!

Jade te rog sa ai putere, totul o sa fie bine!
Sanatate si rabdare multa Hayat!

Nastere usoara caty2585!!!

Vai am 4 capitole de recuperat Tare vorbarete ati fost

va de o mie de ori ca tare dor mi-a fost de voi

35+ Doamne iti multumim!

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Marryan, e normal sa iti faci griji cu cezariana. Asa am fost si eu la prima nastere. Indiferent de cat citisem despre cezariana, de cat mi-au povestit prietenele care tocmai trecusera prin asta, tot imi era teama de cum va fi la mine, dar stiam ca nu era cale de intors si a so sa trec si de momentul acela Si acum sunt la al2lea bebe, voi face a 2-a cezariana si tot am emotii

O sa fii bine si o sa fii o mamica foarte fericita cand iti vei tine in brate odrasla mult asteptata

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

hey Kora multumesc de gandurile bune.

Este atat de bine! Inca nu-mi vine sa cred. E a treia noapte, dar singura fara cutii, saci si nebunie.

Sunt singurica, sotul vine maine dimi de la job si este atat de liniste, curatenie si totul aranjat.

Superb!

Va doresc tuturor celor care nu aveti casuta voastra sa va ajute Doamne, Doamne sa reusiti sa treaiti cat mai repede acest minunat moment.

35+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Kora, Sei, multumesc mult,sa-mi traiasca....a fugit un pic pana afara si apoi fugim andoi in oras,si intre timp am invatat sa-i spun niste vorbe frumoase in hindi..( dar le-am scris pe un biletel ca nu tin minte)..Sei, ms bucur mult pt ziua de azi, foarte frumos ati petrecut...sa simti mereu linistea si implinirea asta

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea si nu dai tu de baut ceva? cand iti simt incantarea din tastatura , imi aduc aminte ce placut e mirosul de nou, de zugraveala noua, pereti curati, mobila mirosind a .. lipici, ca lemn mai rar
ai vazut ca te-ai mutat inainte de membru no 3.. si nu dai tu la baba un

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Noapte buna, burtici !!!

Eu ma duc la nani.

Am incercat sa crosetez botosei azi, si ceva nu a mers , mi-au iesit mai multe ochiuri.
O sa reincerc marti.

Lena - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Andreea si nu dai tu de baut ceva? cand iti simt incantarea din tastatura , imi aduc aminte ce placut e mirosul de nou, de zugraveala noua, pereti curati, mobila mirosind a .. lipici, ca lemn mai rar
ai vazut ca te-ai mutat inainte de membru no 3.. si nu dai tu la baba un

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Draga mea draga, te de o mie de ori. Cat ai crezut tu si m-ai incurajat ca o sa se aranjeze totul. Esti o scumpa! Sa ne traiesti!

De baut la toata lumea, barul s-a deschis cu tot ce va pofteste inimioara. De la limonade, fresh-uri, capuciono, pana la bauturi fine si mai putin fine, o maslina, un furseec, o praji.

Na, acum am si eu cuptor, ma pot apuca de gatit :))))am retete pe la capitolele anterioare, inimiara sa pun si gata bucatele.

35+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Lali La Multi Ani sa fii sanatoasa ,nastere usoara ,sa ti se implineasca toate doritele.

Aseara eram si eu la petrecere numai ca atunci cand am vrut sa scriu v-ati bagat la somnic si nu am mai scris.Oricum a fost fain si asa de pe margina m-ati binedispus

Eu sunt cam suparici azi ,gogoasa mea a facut amigdalita si de ieri nu mai vrea sa manance si e tare letargica si amarata.Nu sunt obisnuita sa o vad asa ,ea care e un copil tare energic acu sta mai mult la mine in brate ,nu ii trebuie nimic.Am ineput sa ii dau antibiotic de azi la recomandarea med ,nu prea sunt eu de acord cu antibioticele dar tura asta am zis sa ii dau poate scapa mai repede ca daca ma apuca si pe mine nasterea a incurcat-o sotu nu o sa stie unde sa se imparta

Sei eu daca as socoti dupa ultima ecografie acum ar trebui sa fiu la termen,la 36 de sapt bebele avea 3100kg.Aici se socoteste in functie de primul ecograf cel de la 12 sapt.

Zubi La Multi Ani sotului ,sa iti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii

O seara linistita si racoroasa

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

o oaie, 2 oi, 3 oi....

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

4 oi ,5 oi ,6 oi

deci nu sunt singura care nu doarme la ora asta