**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Chiqui!!!!

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Clara Maria

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ioana,

cauta asa Balta st#259;tut#259; a facult#259;#355;ilor noastre – Scrisoare deschis#259; c#259;tre domnul Daniel Funeriu, ministru al Educa#355;iei #351;i Cercet#259;rii. G Liceeanu

Ella,

ai rezervat la DL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiqui ai ajuns acasa?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Maine ma externez, revin cu detalii, va multumesc pentru urari!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bravo Chichita! Sa va traiasca!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

SALUT .
vai de cand nu v/am mai scris dar nu stau bine cu organizarea timpului si nu APuc sa stau mai deloc la net.
Acum am citit putin pe diagonala, si am zis sa va scriu cate ceva si despre noi.
In primul rand capsunica e bine, merge la gradi foarte fericita, cica merge la prietenii ei, papa bine, am avut si un prim capitol de raceala, dar in general e chiar bine.
Andrei, puiul mic, are 7 luni , merge in picioare pe langa patut, are 7 dinti, si e vesel foc chiar si cu muciii la nas.
In rest nu vrea sa zica mama doar in caz de maxima necesitate, iar daca nu ....tipa cat il tin puterile.

Imi dau seama ca e asa mare diferenta intre ei, Eliza la 7 luni spunea mama, papa, apa, Andrei pauza. In schimb Eliza a avut primul dinte la 8 luni iar el are deja 7. De mers sunt curioasa... dar sigur va merge putin mai repede decat Eliza.
Ei doi se iubesc tare mult, in continuare ii filmez cum se distreaza amandoi. Sunt tare scumpi.

Off, cate as vrea sa va intreb dar timp nu am , totusi capsuneii vostri au teama de intuneric? Eliza a inceput de ceva timp cu aprinde becu sa nu fie monstri, zombi, si altele. Nu stiu de unde le aude , ( bine, probabil de la gradi) , la inceput mi se parea ca glumeste, dar noaptea cum se trezeste e la noi in pat.
va pup!!imediat se trezeste si am haine de intins la uscat.

CHIQUI< FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Felicitari, Chiqui!! Sa-ti traiasca micuta Clara-Maria, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
An@, arati f bine si asta e cel mai important!
Vas, pune-i fetei o lampita in camera, e o fobie care va trece. Matei are in permanenta niste beculte aprinse, nu se lipseste de ele desi are aproape 7 ani.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui felicitari pentru Clara Maria, sa creasca mare si sanatoasa! Asteptam poze cu familia marita .

did am venit la apel. Maya e tot cu colac sau aripioare la inot desi este la a 2-a luna si asta ma enerveaza ingrozitor. Mi se pare ca nu a avansat absolut deloc, sunt multi in grupa, imi dau seama ca nu are cum sa se ocupe numai de ea, dar totusi....
Mai ma supara faptul ca a inceput sa faca mutre mari la mancare si sa refuze mancarea si nu prea stiu ce sa fac. Ma gandeam la vitamine dar parca nu sunt convinsa 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

si eu la apel

Inca nu am rezervat hotel la DL fiindca nu stim inca daca stam 4 zile full in DL sau sa stam doar 3 si una in Paris; cu copii mici nu e mare lucru de facut in Paris si mai ales 1 zi, dar ne gandeam fie sa facem un tur cu bus-ul turistic, fie o plimbare cu vaporasul.
Mai e timp pana atunci.

Mica, noi ii dam Supradyn ursuleti ; facem pauza doar 10 zile intre borcane; dr a zis ca nu dauneaza, daca e surplus, se elimina; dar care nu prea mananca, nu cred sa aiba ceva in plus, poate in minus.
Iar acum dupa enteroviroza asta, e atat de slab si tras la fata, ca inca nu-l ducem la gradi.

Mergi la inceput