**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Didi multumesc!
Cristina lasa ca va merge! David a mers la 1 an si 4 luni, Matei la 10luni.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Salutare fetelor!

Am citit si eu in viteza, am vazut scolarul lui Didi, dar pozele cu motzatele Anei nu, oare de ce? le-ai luat sau nu mai sunt publice? o sa mai incerc maine.

De acord cu poohy despre scoala. Nici Andreea nu para sa prinda multa engleza sau nu stiu eu sa vad, dar nu ma omor sa ii dau meditatii mi se pare exagerat! Sunt copiii totusi, si asa sta f mult la gradi, nici nu stiu ca vine frigul, intunericul si eu cum ajung aproape la 7 de la lucru nu mai pot sa le scot o tura afara si ce fac cu ele, le scot doar in weekend? Pe alexandra o scoate bona, dar pe Andreea nu ii scoate zilnic iarna si mi se pare tare aiurea ...

Noi suntem bine, dar avem asa un ritm ... abia apuc sa suflu, m-ai distrat Liviana ca scoti batul daca nu te asculta, dar ce sa faci ca te si santaseaza cu toate povestile si explicatiile ... adica sutn ele bune, dar au efect in timp si nimeni nu ne acorda timpul asta ... nu-mi place deloc ca le vad cateva ore doar pe zi ... dar ce sa fac ...

Despre noi, Andreea e mare domnisoara, tot cu crize, uneori ne intelegem f bine, uneori nu o pot stapani aproape ... alexandra inca suge, poate batem vreun record ...

Revin , sper ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita a nascut ieri o fetita de 4080 de grame. Sunt bine amandoua, spre seara o adusesera si pe bebelusa in salon.
Cu mai multe detalii vine ea cand ajunge de la spital.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

felicitari Chiqui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Felicitari Chiqui!! sa fie sanatoasa si sa creasca mare grasunica! Cum o cheama? refacere rapida si spor la alaptat!

(eram sigura ca ai nascut itre timp ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumim pentru vizionat pozele personale si pt complimente!

Didi, cavalerul din poze este baietelul sora-mii, care a inceput si el gradi, la aceeasi gradinita cu Ana (initial vroiam sa fie in aceeasi grupa, sa le fie mai usor, dar ne-a fost frica ca darama gradinita impreuna. Cand sunt impreuna, sunt bomba atomica ).

Liviana, nu sunt mai supla, chiar m-am cantarit si tot mai am 3 kgpeste greutatea dinainte. Adica nu am slabit deloc de cand am iesit din maternitate ....dar nici n-am facut nimic pt asta .

Ioana esti o draguta! Complimentul tau cum ca arat ca o adolescenta mi-a adus aminte de o babuta acum vreo 3 ani, eram cu Ana in carut, eu in tricou si pantaloni scurti si imi zice babuta: "Maica, da' ce te-ai grabit asa sa faci un copil? Macar scoala ai terminat-o?". Cand i-am zis ca am treij'de ani ...ea credea ca am vreo 20. Da' era babuta, nah, nu vedea bine .

Betty am scos pozele, dar iti trimit cateva pe mail zilele asta (daca nu uit ). Mai poti cu alaptatul?

Alma, pai sa va fac pofta, d-asta am pus pozele . imi pare rau ca nu esti multumita de gradi ... poate se schimba ceva pe parcurs. dar Mara cum e la gradi? s-a adaptat? ii place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hei Chichi..io intrasem sa iti pun majoretele la treaba..si tu nascusi!!!!

Felicitari dubla mamica, refacere usoara..gandestete la Betty daca vrei sa alaptezi si sa va traisca mandretyea mica lnaga cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

www.contributors.ro/advocacy-public-affairs/balta-statuta-a-facultatilor-noastre-scrisoare-deschisa-catre-domnul-daniel-funeriu-ministru-al-educatiei-si-cercetarii/" target="_blank">un articol ca multe altele..pacat ca marea majoritate trec cu privirea.
greu frate de schimbat mentalitatea romanilor.

mi s-a intamplat o singura data sa imi fie jena ca-s roman. ..un bunic a carui nepot e in clasa lu R mi-a povestit ce a patitz in excursia prin ro si in delta dunarii. degeaba se sparg cu piptul in piept ca-s destetzi romanii nostri sunt varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Bravo, Chiqui! Sa va traiasca!
Carmen, Mara s-a adaptat ok, mai baaie cateodata dimineata, dar nu grav. O las pana la pranz, mananca acolo si apoi o ia bona. Aveam o problema cu educatoarea, nu stiam nimic despre ea si despre metodele ei de predare si mi se paruse cam distanta de copii. Am avut sedinta cu parintii vineri, am discutat despre obiectivele ei pe anul asta, despre ce as vrea eu sa se intample, sper sa fie bine. Partea buna este ca accepta implicarea parintilor, au propus inclusiv ca fiecare parinte sa vina o zi 2-3 ore si sa predea el copiilor , ceea ce am de gand sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chiquitita, Felicitari!!!

Didi, nu se vede textul recomandat de tine de tine. CAre e titlul?
Despre mentalitatea unor romani, in week-endu asta am mai "cunoscut" un specimen care ne poate reprezenta cu brio cu steluta la anularea vizelor sau intrarii libere in orice tara: un individ care urla de la etaj dupa copii si mamicile aferente ca fac galagie... la ora 6-7 seara, pe drum public, care trece din greseala pe linga blocul in care sta el.

Si eu aveam o problema cu capacitatea lui P de a lega prietenii, dar acum, dupa o vara in care a stat mult timp cu copiii din jurul blocului (unde el e cel mai mic, iar ei pina la 9-10 ani) este total schimbat. La gradinita, daca in grupa mica, era observator la jocul liber al celorlalti, acum e printre capitani. A sarit dintr-o extrema in alta, dar sunt sigura ca va gasi si o cale de mijloc.

Mergi la inceput