Viatza in Germania - cap.71
Raspunsuri - Pagina 6
anda_ro spune:
Kariguld, cred ca ai dreptate ca nu pot trimite inca PM.
Sunshine, am trimis ca raspuns la mesajul tau si vad ca a mers.
Multumesc.
Va pup
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Kariguld, explica-mi te rog mult si mie la ce exact foloseste acest unfallversicherung si mai ales in caz de masina straina. ma intereseaza pt. tatal meu. mersi frumos! Aveti cumva careva experienta cu zusaetliche zahnversicherung vs. facutul dintilor in romania? Cresterea in greutate Perioadele de crestere |
Unfallversicherung este o asigurare ptr cand ai orice fel de accident, fie la munca fie acasa, fie pe strada. cazi si-ti rupi mana/piciorul si nu mai poti lucra. orice fel de accident. Unfallversicherung acopera perioada cand nu poti lucra si eventual terapia, daca este cuprins in asigurare.
baiatul care ne-a accidentat noua masina nu avea nici un fel de asigurare. el sa lovit serios la umar si putin la cap, asa ca daca avea asigurare primea bani. dar el saracul nu avea nimik.
ceea ce intrebi tu de masina din alta tara, nu stiu, ar trebui sa-l intreb pe sotul meu. dar banuiesc ca tatal tau are asigurare casco si cea de calatorie pe langa asigurarea obligatorie a masinii.
Andreea, am contactat si eu pe cineva din Italia ptr bebelusul mort, dar e plecat in vacanta si se intoarce abia pe 10 septembrie. mare lucru nu ma poate ajuta, dar macar niste informatii vroiam sa obtin.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Andreea_AS spune:
Karina, multumesc.
Am vazut ca Ambramburika este din Italia si a furnizat niste informatii. Am luat si eu legatura aici in Bucuresti cu o organizatie pentru a ne furniza anumite informatii legate de acte si de modalitatile de aducere in tara. Astept niste raspunsuri.
Multumesc tare mult.
sunshine2009 spune:
Kariguld, mersi mult!
Eu nu intelesesem ce legatura avea Unfallversicherung cu accidentul de masina. Ma intereseaza nu pentru masina alor mei cand vin cu ea din Ro, ci daca vreau sa-i las sa conduca masina noastra de aici.
Anda, ai un mesaj imens legat de diversificare, sper sa te descurci!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
Enza spune:
sunshine2009 avem si noi Zahnzusatzversicherung la HUK-Coburg. Ni s-a spus ca nu platesc pentru interventii in strainatate, numai daca o face si casa de sanatate. Asadar am platit in Romania ca privat. Am aflat insa despre niste clinici din Ungaria si Polonia care lucreaza cu TK. Aceasta ar fi o posibilitate de a-i pune pe ceilalti la plata. Daca doresti detalii, ti le pot oferi.
kariguld spune:
hallo fetelor
vin cu o intrebare. stie careva ceva despre terapia bowen? urechea cu sunet imi face iarsi probleme, am mers la medic si abia dupa 10 septembrie ma prmieste la consult, ca e vacanta ma gandesc de ceva timp sa incerc terapii alternative. insa nu stiu incotro s-o apuc.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
clarabel spune:
draga kariguld,
ter. bowen a fost si este folosita in principiu pt sportivi, legat de diverse contracturi; bowen, care de formatie nu era medic, a perfectionat-o de-a lungul anilor spre a-si ajuta sotia astmatica;se pare ca functioneaza si pe alte categorii de afectiuni; ca toate terapiile alternative, nu exista studii cu o evidenta statistica clara, poate si din cauza faptului ca in spatele metodei nu sta o companie farmaceutica uriasa care sa finanteze asa ceva, dar despre asta sunt multe de spus...
oricum, fiecare tara are propria asociatie de terapeuti, pe care o poti gasi google-ind un pic, la ei gasesti poate si ceva in formatii legate de cum functioneaza; daca vrei sa iti pun inf mai detaliate la dispozitie, da un pm.
multumesc fetelor care m-au ajutat cu inf legate de acomodarea noastra in primele luni.
Amonar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld hallo fetelor vin cu o intrebare. stie careva ceva despre terapia bowen? urechea cu sunet imi face iarsi probleme, am mers la medic si abia dupa 10 septembrie ma prmieste la consult, ca e vacanta ma gandesc de ceva timp sa incerc terapii alternative. insa nu stiu incotro s-o apuc. ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Kariguld, cred ca este vorba de tinnitus, afectiunea la care te referi tu. In general nu exista nimic care sa vindece ci doar sa o faca mai putin pronuntata. De obicei se produce pe fond de epuizare sau deficienta. Un terapeut de medicina chineza te-ar putea ajuta in chestia asta. Iti dau un link de unde poti sa cauti un medic de medicina chineza in zona ta
http://www.agtcm.de/index.htm
Succes!
kariguld spune:
Amonar, multam fain. am sa studiez linkul poate maine. pe langa problema cu urechea mai am si cea cu mainile si picioarele, de care spuneam altadata. am vb si cu medicul de familie, va cauta si el ceva ptr mine.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Anduc spune:
Buna fetelor!
Ce faceti? Nu am mai scris de ceva timp. Noi suntem in RO din 21 august, iar maine botezam fetita:) Emotii mari la eveniment important:) Stam pana in octombrie sa ne bucuram cat mai mult de cei dragi.
Sunshine,poate imi trimiti si mie info ref diversificare. Ne apropiem cu pasi repezi de moment:)
Pupici cu drag!
Anduc