Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Multumesc fetele Am sunat la medicul de familie si mi-a zis sa iau Smecta ca nu este contraindicat in sarcina. Sper sa-mi revin mai repede ca sunt si cu ceaiul de menta langa mine si am mancat doar paine prajita. de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
exact asta stiu si eu ca poti face, mai mult nu prea ai ce... a, si banana e f indicata, ca strange stomacul, orezul fiert, telemea sarata... deci mai bine un regim si o smecta decat alte nenorociri..
bafta!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Brambule, vacanta placuta!! unde mergeti?
anna-mama spune:
Luny
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
luny - saru'mana! Aici, in batatura , la Jesolo.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika luny - saru'mana! Aici, in batatura , la Jesolo. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
frumos, plaja, soare, mare, ce poate fi mai misto?
abramburika spune:
Exact. Pt. mine era buna si-o garla anul asta . Simteam nevoia de schimbat peisajul, leneveala ...
miereamara spune:
Brambu, concediu placut si sa te intorci cat mai odihnita si relaxata!
Am admirat micuta biciclista pe FB!
Paula, vacanta placuta si voua!
Baby-r, multa sanatate!
Anna-mama, sa te faci si tu bine! Mi-ai facut pofta de iahnie acum.
Firicel, absolut bestiala pelteaua de lamai!Ai grija cu astmul ala, ce medicamente iei? fi-miu a avut cam 9 luni crize de astm (pe fondul unei alergii la polenul de pini si a unei sensibilitati declansate de pneumonii consecutive). Ii dadeam Flovent pe masca, dar am oprit tratamentul dupa cateva luni pt ca avea side-effects. Acum e bine, i-a disparut si alergia si astmul alergic.
La servici suntem doua fete gravide cu aproximativ acelasi due-date, amandoua avem fetite. Vor sa ne faca un baby shower pe 4 octombrie, nici nu stiu ce sa pun la baby registry, aveam senzatia ca nu-mi trebuie nimic, dar am ales tot felul de prostii:)). Banuiesc ca o sa le folosesc eu pana la urma:))
In rest am avut un soc ieri cand m-am urcat pe cantar. 80.2 kg!!!, dar azi dimineata m-am cantarit din nou si arata cantarul 77.8!! Am revenit la sentimente mai bune...cred ca acumulez multa apa, dar totusi asa mare diferenta? Inclin sa cred ca 77.8 e greutatea normala, sper:)))
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
irina - merci .
Baby shower ce-i adica? Am mai auzit asa fugitiv si banuiesc, da' nu stiu exact. Si tre' sa faci tu o lista cu ce vrei si colegii iti cumpara? Un fel de lista de-asta se face aici pt. nunta.
miereamara spune:
Da, da...o lista cu ce ai nevoie. te inscrii la un magazin de profil si creezi o lista online cu diferite produse, cu valoare diferita - de la 3 la 300 de doalri am eu si colegii/prietenii intra acolo si iti cumpara ce ai nevoie.
Aici asa se procedeaza. Apoi iti fac o petrecere cu tematica diversa in functie de ce ai fata/baiat unde se imaprt cadourile, se mananca tort, etc...tu la randul tau pregatesti niste scrisorele de multumire si le expediezi persoanelor care au cumparat cadourile si au organizat petrecerea.
Asa se procedeaza si la nunta.
Tiny baby gator
Baby gator
luny spune:
lasa ma, irina, ca e fun la babyshower, si daca e de primit cadouri, trece pe lista fara numar si mie mi s-a intamplat sa am diferente de greutate de la o zi la alta, dar nu mai mult de un kg..