Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Da, da...o lista cu ce ai nevoie. te inscrii la un magazin de profil si creezi o lista online cu diferite produse, cu valoare diferita - de la 3 la 300 de doalri am eu si colegii/prietenii intra acolo si iti cumpara ce ai nevoie. Aici asa se procedeaza. Apoi iti fac o petrecere cu tematica diversa in functie de ce ai fata/baiat unde se imaprt cadourile, se mananca tort, etc...tu la randul tau pregatesti niste scrisorele de multumire si le expediezi persoanelor care au cumparat cadourile si au organizat petrecerea. Asa se procedeaza si la nunta. Tiny baby gator Baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
mereu mi-a placut chestia asta la americani
nasol ca nu e asa si la noi, macar stiai o treaba...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Am inteles. Asa se face aici la nunta. Sau stilul clasic (bani in plic) sau lista asta. La bb insa nu. Fain.
Pai "cere" si tu mofturile, rasfatul, daca strisctul necesar si chestiile serioase le ai deja. Ceva pe care tu nu ai da banii pt. ca nu e neaparat necesar. Zic eu.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Pai "cere" si tu mofturile, rasfatul, daca strisctul necesar si chestiile serioase le ai deja. Ceva pe care tu nu ai da banii pt. ca nu e neaparat necesar. Zic eu. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Pai da, ca pusei acolo saltea organica si alte minuni
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
Fetele, va pup pe toate, va doresc un sf. de sapt. si o sapt. (viitoare) cat mai placuta, fara peripetii si sa ne auzim cu bine.
Va multumesc inca o data pt. urari si complimente (la poze).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
Brambu, concediu frumos, sa va relaxati si sa va intoarceti sanatosi si fericiti!
Miere, e o idee f buna cu lista de cadouri, eu la Vlad am primit o gramada de cadouri nefolositoare, dar ce sa-i faci, la noi sunt alte obiceiuri! Si cu petrecerea imi place
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lia73 spune:
fetele
Baby-r,sper ca esti bine
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +26
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Baby sper sa fii bine!
Brambu, Paula vacanta placuta!
Anna multa sanatate,sa-ti dregi stomacul! Oare ceaiul de chimen nu ajuta? Ca la bebei? Sau o supa de chimen...ca e usoara...
Despre carcei intreba cineva...eu am mai zis de ei, sfaturile lui Brambu sunt foarte utile, plus, ce am observat eu, nu e bine sa te intinzi, de ex. pe mine ma apuca dimineata rau de tot daca ma intind...nu mai zic ca ma simt ca o hartie mototolita, da' macar nu sufar...
Miere ce fain ca o sa ai parte de baby shower...fain sistem! Enjoy! Inscrie-te si cu un diper dispenser...asta am auzit-o undeva, is curioasa daca e ceva de capul lui...
In alta ordine de idei, fii'mea nu mai vrea bebe, ca sa nu-i dea patutul ei! A decretat ca bebe o sa doarma in pat de fetita mare, iar ea in patutul de bebe...Aaa, si jucariile a zis clar ca nu le da! Deja prevad muuulta munca.
Am aflat ca si colega mea de servici, cu care am fost insarcina in acelasi timp data trecuta (are un baietel mai mare cu 4 zile decat Miruna) va avea un bebe...era fain de ne sincronizam ca data trecuta...
Noi mine mergem la bunica la tara in weekend, asa ca va , va urez weekend placut si relaxant si ne auzim cu bine luni!
Tia LA MULTI ANI FERICITI SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE!
Dia, mami de shmoo Miruna (15.07.2008)
25+ cu bb2 "pisicutz verde"
mada86 spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine ( am disparut ca magarul in ceata )... v-am urmarit zilnic, doar ca nu aveam nimic relevant de scris. Sofia ( avem o fetita ) se dezvolta normal si totul era bine.
Sper ca nu va deranjeaza ca va scriu dar efectiv sunt in panica si nu stiu ce sa mai cred...
Ieri am fost la control. Mercuri, pe 10 august, am implinit 20 de saptamani de sarcina. La ecograf bebelina avea 380 de grame si 28 cm. Din cate am inteles este bine pentru varsta ei. Problema apare la faptul ca am mult lichid amniotic iar doctoritei i se pare ca Sofia are stomacul mic. Adica, zice ea, nu inghite suficient lichid amniotic. Am inlemnit!!! Pana acum nu a fost nici o problema...si nu inteleg ceva: daca ar avea stomacul mic atunci nu ar trebui sa nu fie dezvoltata conform varstei? adica sa fie mai mica, daca nu inghite suficient?
N stiu ce sa cred....de ieri de la 5 sunt zombi. N-am reusit sa dorm prea mult. Dr. spune ca daca era doar lichidul in exces nu era o problema atat de mare. Dar pentru ca ei i se pare stomacelul mic o banuie de o problema la esofag. Ca nu s-ar fi format cum trebuie si ar trebui operata la nastere. Si eu ar trebui sa nasc intr-un centru mare ca sa poata fi facuta operatia. Cum sa operezi o mana de om?
M-a programat pe astazi la 15.15 la ecografie morfologica. Vine o dr. de la Iasi care lucreaza intr-un centru universitar. Dr. Dumitrascu. Stiti ceva de ea?
Dr. mea spunea ca e posibil totusi sa fie alarma falsa si fetita mea sa nu fi mancat....si de aici sa fie stomacelul mic....ce bine ar fi!!!
N stiu cat de coerenta am fost in ce v-am scris. Imi cer scuze pentru eventualele greseli dar va rog sa ma credeti ca nu stiu daca am dormit 2 ore legate...stau cu inima cat un purice pana la ora 15.
Daca ati mai auzit de astfel de cazuri...sau orice alte pareri....le astept cu nerabdare!
Va pup!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=mada&year=2011&month=12&day=28&babycount=1
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
11+
mada86 spune:
Actualizare semnatura...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=mada&year=2011&month=12&day=28&babycount=1
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
20+
ooka spune:
salu
Mada, e bine ca repeti ecografia, poate dr in cauza nu o sa mai fie la fel de panicos. Mie mi'au spus la Sofia ca nu'i gaseste rinichii si ca lichidul meu putin si de la asta era. Am facut eco in aceeasi seara si mi'a explicat dr ca trebuie sa stii sa tii sonda ca sa faci ecografii. Oricum ia lucrurile cu calm, vezi ce'ti spune azi doctorul. Plus ca doctorii asta nu pot stii chiar de toate, mai face omu' un curs, un curs de eco ceva, dar nu ai aceeasi experienta clinica comparabila in situatia in care nu faci decit ecografii. Bafta multa si sa ne scrii. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!