Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 18

mirela2 spune:
noapte buna
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

Irinukaaa spune:
Hey - hey - hey!!!
Dau si eu o mana de ajutor la zugraveala, ca doar n-oi sta cu mainile in san...
Multumesc pentru gandurile bune fete dragi... asa zic si eu ca n-a fost sa fie, dar era cazul sa mai intru si eu in butoi... prea va auzeam pe voi - si ziceam "ce-o fi cu fetele astea, in loc sa fie fericite...".
Ce greu mi s-ar parea acum sa trebuiasca sa merg la servici - din punctul de vedere al cupilului... (dupa zici si tu Andri) - cu cine va sta, ce va face, cum va fi... a trezut anul asta fulger! Brrr - prea repede!
Tunde te-astept cu produsele noi!
Ha-ha Doloress! Spaga de 50 lei... cred ca a zis manechiurista aia ca nu e adevarat...
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

florintunde spune:
Eu-s pe fb..fac pe detectiva..sa vad cine cu cine seamana..
imi fac lista.xy de pe forum= xy de pe fb
Gabi..pai schimbam nuanta fata,schimbam si perdele..si uite asa...poate vine mai multa lume..vad ca nu le-a placut la fete asa cum era inainte..
Irinuk;no problem!maine viu!Si nu te mai supara..e o decizie super pe viata..sunt o groaza de bani..asa a vrut Cel de sus sa aveti voi alta casuta;mai frumoasa,mai pe placul vostru si mai mai mai!!!!!!!!!!intelegi?

Irinukaaa spune:
Asa este Tunde... dar o particica din mine nu se poate abtine sa nu viseze... si eu aveam dubiile mele si cateva indoieli! Sigur ASA A FOST SA FIE!
Sper doar sa fie una si pentru noi...
Treaba multa ai si tu... lasa zugraveala, lasa FB... baga somnic! Sonicul tau e fata cuminte de navighezi tu atat pe net!
Si apropo - vazut poze de la Sovata - placut, placut, placut!!! Numai fete mumoase - incepand de la Sonic, la tine Tunde, la mami Tunde (sa nu ma spui c-am facut-o "fata" )!!!
Pupici si noapte buuunaaa!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

catal_ina10 spune:
Neata'!
Cafea aromata pentru toata lumea !
Vad ca v-ati apucat de zugravit !
adryiii, de ce trebuie sa mergi la serviciu cu cel putin o luna inainte de a implini puiutul un an? Asa e legea?
Eu vreau sa refac camera pustoaicei. In primul rand sa pun ceva pe jos ca am numai gresie. Ma tenteaza un play mat,
http: // www. amazon.co.uk/Safety-TESTED-Odourless-Puzzle-Alphabet/dp/B002NGDHLS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1313645637&sr=8-4
dar stiu ca au fost probleme cu toxicitatea lor.
SZ: Voi ce aveti pe jos in camera copilului si cum va "pregatiti" casa (aparatoare de prize, etc) pentru cand o va lua din loc?

Doloress spune:
Eu am lasat parchetul gol. Aveam ceva covorase subtirele pe care le lua ianinte si se impiedica de ele, asa ca le-am scos. Din astea asa care se prind unele de altele, am pus numai asta iarna ca era tare frig in camera lui de joaca. Am gasit insa simple simple, negre, de la mama lor, care nu miros deloc, eu cred ca la astea vopseaua e toxica.
Verisoara mea a tot studiat problema si mi-a zis ca nu sunt mai toxice decat alte chestii care ne inconjoara.
Am pus aparatori la prize, dar in vreo luna a invatat sa le scoata, mai degraba ii atragea atentia, asa ca le-am scos si pe alea. La frigider am pus incuietoare ca era mereu in frigider si-l lasa deschis. In rest, la dulapuri - am mutat medicamentele si tot ce era periculos mai sus. In special mare atentie la produsele de curatenie - detergenti, acetona, astea sunt cele mai nocive si cele mai vinovate de accidentele casnice.
In general pentru altceva decat medicamente si substante toxice care stau mereu cat mai sus - am mers pe repetat si iar repetat - e periculos decat pe inchis tot sub incuietori. Pentru ca daca inchideam - ii atrageam atentia, devenea curios, frustrat, urla, tragea de dulap pana il deschidea etc. Asa, in general i-am spus cutitul, aragazul, cuptorul - e AU AU, face buba. Sa nu subestimati puterea lor de intelegere. Din gesturi, expresia fetei, isi dau seama ca e periculos si pana la urma invata sa nu umble. Noi nu am avut niciodata nici un accident. Anul asta - cand l-am invatat sa taie cu cutitul s-a taiat putin, sub supravegherea mea, si de atunci nu mai pune mana pe cutit. Si asta a fost singura patanie.
Si farfuriile si paharele stau mai sus la noi, in dulapurile de jos stau oalele si chestiile din plastic. Sa vedeti ce concert aveti pe la vreun an cand se duc si scot tot de-acolo si le trantesc de gresie - zbang, zbang, zbang. Aveam creierii pe bigudiuri.

Mimo spune:
'neata!
Catal_ina, eu i-am luat un covor din Ikea, pentru copii. E din poliester, dar nu aluneca si pare ca se curata usor. Aveam inainte unul din lana si mi s-a parut incomod pentru bebe (praf, scame).
Mai foloseste careva wrap/sling/mei tai? Imi p0uteti recomanda ceva? Parca m-ar tenta si pe mine ca bebe vrea numai in brate.
Irinuka, asa cum zicea si Tunde, nu a fost sa fie. Imi amintesc cand am cautat noi apartament. Cred ca am vazut vreo 40. Si de vreo doua ori ne-am hotarat si n-au aparut proprietarii a doua zi la notar. Si am zis si noi ca n-au fost sa fie acelea.
Tunde, simpatica ai fost cu renovarea :) Luca Alexandru, mica mea comoara

Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Neata'! http: // www. amazon.co.uk/Safety-TESTED-Odourless-Puzzle-Alphabet/dp/B002NGDHLS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1313645637&sr=8-4 Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011 |
`neata,
nu lua asa ceva, cel putin nu cu litere, cifre sau alte figurine care sa se poata lua.... am avut noi la baietelul cel mare si le scotea tot timpul, nu avea liniste pe covoras si scotea legumele si fructele (noi cu legume si fructe am avut) sunt toate rupte si nici nu mai sunt toate .... am luat acuma altele, mai mari si fara figurine, 60/60 cm, rosii, albastre, verzi si galbene....

Mimo spune:
aaa, si cu alocatia copilului. Nu e 200 ron? Sau ma insel eu. Eu i-am facut un cont separat si l-am verificat in aprilie, apoi ieri. Si supriza, am alocatia doar pentru vreo 5 luni, nu pentru 8. Azi ma duc la banca sa cer extras, apoi ma duc glont la serviciul alocatii. Luca Alexandru, mica mea comoara

luciact spune:
neata
Tunde, prezent....dar am musafiri
uff ieri mi s a ars mancarea, imi venea sa plang de nervi,
Irinukaa, va aparea ceva mult mai potrivit pt voi
Doloress ce darnica esti
fetelor eu tot vad copilasi care se tavalesc pe jos, prin magazine, pe strada, inclusiv fata nasilor care are 2 anisori si ma tot gfandesc...asa va face si Eva? e normal sa faca asa? cum fac sa previn sau sa gestionez situatia....mamele care au deja copilasi, Doloress(psihologul de serviciu), Help!!
o zi buna tuturor si LMA sarbatoritilor