Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ZUMZUUUUUU!!
ZIKIIII!
PISCOTEL!!
GABIVALCEANU!!
LOUTZY!
LUCIA!
ANGIE!!..gata !hai la semnat condica!miss yaaaaaaaaa

Mergi la inceput

ma duc inapoi la Sovata..nu-i nimeni pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

No, stai, fata draga, un`te duci?!
Io p-aci, dar n-am nimic de zis...
E si forumul in vacanta, ce vrei...

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ms fetele de raspuns, batea vantul prin contul meu, tati e plecat.. dupa ora 16 au intrat si la mine banii, am inrosit internet bankingul tot verificand..

tunde, incearca cu google translate, copiezi acolo textul si selectezi limba in care e, precum si cea in care vrei sa-ti converteasca textul; topica lasa de dorit, in general, dar pricipesti tu ceva...
produsele alea de la weleda sunt testere? (de ce sunt asa ieftine am inteles, dar aveau trecute in dreptul lor 2ml, etc)

doloress, auzi 50 ron spaga!! pana la ora 16 cand mi-au intrat banii, veneam si eu sa-ti fac manichiura la asa o spaga

irinuka, n-a fost sa fie casa voastra, nu te supara. gasiti voi una si mai misto, succes!!

mayane, am vazut pozele de pe FB. pe gmail nu mai reusesc sa intru cu nici o parola, nici cu anul curent, nici cu anul trecut... s-a schimbat cumva?

ma duc la nani, noapte buna tuturor!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

cine stie franceza imi traduce asta'

TEUCRIUM MARUM 5CH: obstruction nasale et coryza la nuit chez un bébé irritable,agité, hoquet fréquent

sarumana

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

"obstructie nazala nocturna si raceala; bebe iritabil si agitat; sughit frecvent."
fug la dus ca acusi se trzeste sophiotul si incepem programul nocturn.

Mergi la inceput

Fragrant;sarumana
ai PM

Maimutica
NU ERAU TESTERE..Numai setul cu 3 creme era 7 lei(pe alea intradevar scria tester..pe cate una)..in dreptul lor scria 10ml..un leu..de exemplu asta era
www.obc.ro/produse/CREMA-BEBE-CU-GALBENELE-IMPOTRIVA-IRITATIILOR-BIO-10ml-WELEDA" target="_blank"> la 1 leu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare!

Tunde am primit coletul. Multumim tare.
Bine ati venit fetelor in tara!
Jasmine, felicitari si sa ai o sarcina usoara!
Irinuka , lasa ca va fi alta casa voastra Ce dragut e Patrik.

Mayane sa stii ca si noi avem niste combinatii....mama mama. Fructele, iaurtul cu cereale sau biscuiti sau brazica e super ok, merge. Dar masa de pranz e teroare; facem asa: legume cu carnita- nu vrea; legume cu carnita si un fruct (in special piersica) poate vrea poate nu; legume cu carnita si un fruct si invelit in iaurt (merge cateva lingurite) si in final daca nu merge nicicum carnita de vita sau pui mestecata de mami. E cam lunga masa noastra si mi se pare ca mananca putin comparativ cu celelelte mese dar ce sa-i faci? Mai incercam.

Am aflat acum ca va trebui sa merg la seviciu cu cel putin o luna inainte sa implineasca Elena 1 an.Asta inseamna anul acesta in decembrie cel tarziu. Am asa un sentiment de ciudat. Parca mi-e dor de ea desi e langa mine acum. Mi-am promis sa nu ma ambalez ca nu papa, ca urla sau stiu eu ce mai face;sa nu ma gandesc ca fac in fiecare zi acelasi lucru, sa nu-mi pierd rabdarea, sa nu disper cand simt ca e greu ca va fi si mai greu si sa profit la max de timpul asta scurt in care pot sa o vad toata ziua. M-am melancolizat. Si nici macar nu stiu cu cine o sa stea inca. Cresa in minunatul oras o primeste doar de la 1 an si jumatate.

Noapte buna fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

No, stai, fata draga, un`te duci?!
Io p-aci, dar n-am nimic de zis...
E si forumul in vacanta, ce vrei...

Pup,
G

----------------------------------------
FORUM INCHIS PENTRU RENOVARE
ZUGRAVIM! REVENITI!

----------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Tunde, esti super tare ! Pai dupa zugravit urmeaza curatenia, macar acolo sa se faca adunarea.

Si la noi masa de pranz are o problema - carnea. Nu-i place si pace, i-am pus si iaurt si eram sigura ca asa o papa, da' de unde, cateva lingurite si gata, nu mai vrea. Asta e, o sa-i mai dau si fara carnita, asa reuseam sa-i dau mai mult, decat deloc mai bine macar legume.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Las` ca merge si asa! Ce atita renovare?! Ila vechiu` ce-avea?

G

Mergi la inceput