Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 16

florintunde spune:
Doloress;sa va iasa botezul cum va doriti..si nu mai da mai 50 de lei bacsis..e muuult

Dedicut spune:
Tunde chiar am vrut sa-ti scriu, am primit coletul, foarte faine, mersi mult de tot, am inceput deja vreo 2.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

maimutzica10 spune:
jasmin, felicitari! sanatate multa!!! mai zi-ne din cand in cand ce faci, echo si alte aventuri de-ale sarcinii ca io una sunt nostalgica uneori
tunde, sa-ti fie de bine relaxarea si ia-o mai moale acum cu treburile ca in cateva zile o sa si uiti ca ai evadat!
mirela ma tot gandesc la tine, totul X 2 = > statuie x 2
mayanne, misto ideea, ca si noi o sa trecem la patut de-asta, acum avem de lemn (o sa ne mutam). ai cusut bretelele verzi, sau cum?
carmen sanatate maimutzicii tale! veniti repejor cu vesti bune!
canadiencele, bine ati venit, adaptare rapida, ca nu-i vreme de pierdut, sa puteti profita la maxim de concedii!
de-ea, felicitari pt dintisori!
madalina si roxx, voi ati petrecut impreuna? sa va fie de bine!
lorelei e la fel, baleste la greu, nervi la maxim, nici urma de dinte! mai nou face un fel de flotari, nici urma de mers in 4 labe, sta doar asa, se clatina si pica vitejeste.. in schimb, se arcuieste teribil cand s-o pun in fund, ar vrea direct in picioare. ne luptam cu legumele si carnea, fructele sunt un deliciu, ar putea sa pape kile intregi
intrebare: voua v-a intrat indemnizatia / alocatia luna asta?
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

missmj spune:
buna fetelor !
Multumim pt gandurile bune...andrei e mai binisor cu raceala, dar se pare ca ne da un dintisor, are ca o taietura asa adancita ... cred ca iese in curand. e agitat si baleste. o sa trecem si peste asta !
maimutico mie mi-au intrat banii azi sa stii ca si andrei al meu face la fel ca lorelei a ta...se arcuieste de mama focului sa stea numai in picioare !
doloress 50 lei spaga ? omg ... ce darnica ai fost. data viitoare sa fii mai atenta cu leutii !
tunde vaziu pozele, comentai...frumoaseloooooooor !
LMA tututor bebelusilor de 17 !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)

Mayane spune:
Maimutica,uite-te pe contul 2 la pozele lui Darius. In primele e patul original, in ultima poza e patul "adaugat", cu bretele noi, albastre.
Ghicitoare:
Copil curat, scaun curat, castron gol. Ghici, ce a avut copilul la masa?
(Babetica a avut totusi de suferit putin, pentru ca Darius si-a descoperit altruismul si s-a gandit sa-i dea si ei sa guste)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Irinukaaa spune:
Pup fetele dragi!
N-apuc deloc sa mai scriu si eu, "sa ma mai bag in seama". Simt ca trece timpul pe langa mine si eu nu mai fac fata.
Puiul meu nu sta nici o secunda singur asa ca treburile de prin casa le fac seara dupa ce el adoarme si ma prinde 1-2 tot timpul de-mi pica capu'-n gura. Incep sa simt nevoia de un ajutor. Am oricum noroc cu sotul care face saracu mancare, da si cu aspiratorul, spala si pe jos... ce sa zic - no comment!
Sunt putin deprimata ca a picat afacerea cu casa ca s-a trezit proprietara ca mai vrea pe langa 1000 de euro cu care ne intelesesem de la inceput sa i dam si notarul platit integral de noi (inca vreo 2000 de euro), inca 1000. Asa ca am bagat-o pe unde-a venit si i-am zis sa-i stea in gat casa ca nu asa se face treaba sa te razgandesti de la mana pana la gura.
In sfarsit...
Fuseram la Ranca.. super - mi-a placut tare. Ne-am relaxat! Peste vreo 2 zile plecam la Breaza ca mi-e dor de mami meu.
Oficial Patrick doarme cu noi, nu-l mai mut la el si iar inapoi la mine degeaba. Imi place - recunosc - sa-l simt aproape in sufletul meu! Si sotul e si el de acord deci n-avem motive sa nu...
Cam atat de noi... ar mai fi destule de zis dar timpul e limitat (pana se plicti P de "mingea magica" )
FELICITARI JASMIN! MA BUCUR TARE PENTRU VOI! SI TE TRAG DE URECHI CA NU TI-AI FACUT TIMP SA NE VEDEM!
Bine ati venit in Ro dragele noastre Doloress si Fragrant!!! Pupici la buburuzi si la tizul nostru bineinteles!
Tunde saru'manuta mult! Azi am ridicat pachetul. Imi plac muuulttt!!! Cred ca o sa mai vreau ca intr-adevar e pacat sa ratam asemenea oferta!
Poze cine vrea sa ne mai vada si ii e dor de noi... http://www.dropshots.com/patrickcristian (mi-e lene sa ascund link )
Cu autodiversificarea nici la noi nu mere! Nu e treaba.,.. se ineaca putin (doar ca-i ramane putin in gat) se razvrateste si refuza mancarea! Asa ca ii pun vreo 2 bucatele pe masa asa de control si restul cu lingurita, pasat cu furculita sau dat prin razuitoare marimea mare! Aia e! Ne facem noi mari si-asa!
Va puuuup ca s-a plicti - nu mai merge, tre' sa gasim altceva!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Irinukaaa spune:
Maimutica la noi a intrat si indemniz si alocatia luna asta (pe 12 intra la noi!)
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

florintunde spune:
Maimutica;la mine intra in data de 10 a fiecarei luni\
Carmen;sarumana..vazui si Eu pozele de la mare..am mai chiulit si pe fb..pacat ca inca nu am lista cu numele fetelor..va stiu cam 30%dupa nume
Irinuka;sa stii ca merg dimineata iarasi...am ramas fara multe lucruri..am facut cadouri..etc..si m-am trezit cu o gramada care trebeeeeeee asa ca maine vin cu lista
Dedicut;ma bucur ca esti multumita
Doloress;ascult radio Classique M.....multumita tie!