Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
catank spune:
deea cele 3 fete cucuiete! Tare mult imi place cind intrii si ne scrii...
roxy sa tragi un git de afinata si ptr mine Multumim de cinste, bun tare tiramisu
strumphyfa ceva ca pisica sa dispara, ... imi pare tare rau cind aud astfel de probleme, mi se rupe sufletul sa vad si aud cum sufera copii din cauza noastra pina la urma... Convinge-l pe Nick sa o duceti mai devreme la socrii... multi ptr piscotel
alina06st spune:
Pff...
Catank, am intrat special sa te intreb daca sigur e de la pepene. Pt ca acum vreo 2 ore, cand l-am imbracat pe Luca sa-l scot afara, am vazut ca are niste bubite pe gat si putin in jos spre piept
N-a mancat zilele astea decat lapte. N-a "gustat" absolut nimic altceva in afara de lapte de vreo saptamana. Singura chesti a fost o doza jumate de oscilococinum , cate jumate luni seara si dimineata si inca jumate marti dimineata. Azi e joi...
Hainele i le spal cu detergent special si i le calc pe dos...
Poftim aspect! Azi noapte a fost tare marait. Poate tot de la astea... chiar nu-mi dau seama de la ce sa fie. Nici cald n-a fost, ca ieri a plouat toata ziua . Urmaresc sa vad daca se intind.
In alta ordine de idei: Simona, Roxy, Strumphy, Madutza, Ioana, multam mult de aprecieri.
Strumphy, in general, Luca seamnana cu tati. De la mine are doar ochii si gura. Altfel, toata lumea cand il vede: Tati junior!
la multi ani andrada de millie, alexandru de anda, natalia de ama si dorothea de copiloi!!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
pisucmic spune:
Dragele mele
Uite-ma si pe mine la apelul Strumphitzei, va tot citesc de la Cheia dar nu apuc sa va scriu...
E minunat in vacanta si cu tati, pensiunea e un colt de rai, foarte children-friendly, se numeste Gainusa munte daca vreti vreodata sa mergeti. Puiul doarme f bine, papa zdravan lapticul de la mamica, noi papam numai bunatati (cura o-ncepem dupa...)
Si aici a plouat ieri toata ziua, dar ne-am jucat cu gangurici, azi e inca rece (13 gr) dar de maine va fi frumos.
Va pup pe toate, la multi ani Roxy!
Va citesc si incerc sa mai intru!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
pisuc ma bucur ca va simtiti bine. Si eu intrebam mai in spate cum ati ajuns. Cum s-a comportat Petru pe drum?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
anda15 spune:
Buna, fetelor
In primul rand,la multi ani pentru andrada de millie,natalia de ama si dorothea de copiloi, sa ne creasca copilasii sanatosi si frumosi!!!
Multumim si noi de urari, nici nu-mi vine a crede ca avem deja 4 luni
Roxy,la multi ani,esti leoaica de-a mea, sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi
Am reusit intr-un final astazi sa completez dosarul pt stimulent ca asa m-au plimbat astia de la primarie si de la agentia de servicii sociale de m-am urat
Ma tot gandesc sa bag suculet de fructe la bebe, un pediatru zice ca trebuia sa-i dau de la 2 luni,altul zice ca dupa 6 luni,pana atunci numai lapte de la san. No,eu dupa cine ma iau acuma?
Bebeii vostri alaptati la san au primit suc de fructe/legume fara pulpa deja?
fericita de Alexandru (11.04.2011)
catank spune:
alina06 offf, daca as sti ti-as spune. Daca nu pepenele sau caldura, atunci ce sa fie?!
Vezi cum se comporta, si cit de mult se extind...
E tare dulce, ...sanatate multa!
pisucmic plimbareala placuta! Ma bucur ca Petru ca baiatu s-a acomodat. Distraxie-relaxare maxima in continuare!
madutza_bra mai poti?nu faci nani linga copii?
Acum ceva vreme in urma am mai facut o portie de ciocolata de casa, in doua culori, neagra cu stafide si alba cu nuca de cocos. Tare faina si buna a mai iesit!
ailed_dota spune:
strumph, tocanita de ciuperci cu piept de pui...si ciupercile sunt amestec de padure, cumparate de la market... ca eu n-am curajul t-osa le iau din piatza.... prefer sa mor de batranetze.....
ciorbitza de puiutz cu bors, recolta proprie , am facut-o aseara, asta dupa ce iubi, a desfundat chiuveta din bucatarie ca numai se scurgea apa din ea
apropo de bube: cand am intrat in ro asta vara si am ajuns cu Dodo la soacra-mea era copilul pliiin de bube rosii si mici ca malaiul...dupa 13 ore de condus si la 12 noaptea i-am dat cu bepanten si am culcat-o... a doua zi ffff putine bube...a treia deloc..
la vreo doua saptamani s-a umplut Mari de bubitze si dr i-a zis da-o cu bepanten si i-au trecut..
catank, asa e cu medicamentele... dr zice sa-i dai intr-un fel, farmacistul cum a invatat, e bine ca citesti prospectul...si ca nu i-ai dat mult
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda15 Buna, fetelor In primul rand,la multi ani pentru andrada de millie,natalia de ama si dorothea de copiloi, sa ne creasca copilasii sanatosi si frumosi!!! Multumim si noi de urari, nici nu-mi vine a crede ca avem deja 4 luni Roxy,la multi ani,esti leoaica de-a mea, sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi Am reusit intr-un final astazi sa completez dosarul pt stimulent ca asa m-au plimbat astia de la primarie si de la agentia de servicii sociale de m-am urat Ma tot gandesc sa bag suculet de fructe la bebe, un pediatru zice ca trebuia sa-i dau de la 2 luni,altul zice ca dupa 6 luni,pana atunci numai lapte de la san. No,eu dupa cine ma iau acuma? Bebeii vostri alaptati la san au primit suc de fructe/legume fara pulpa deja? fericita de Alexandru (11.04.2011) |
La multe lunite ptr Alexandru!Sa fie sanatos, papacios si voios!
Daca alaptezi exclusiv de ce te grabesti cu diversificarea? Eu incep la 5 luni juma-6 luni, cu suculet de mar, morcov...etc
viss spune:
- CATANK-tot eu te apostrofasem cu utrogestanul.m-a ingrozit ca stiam ca e sarcina obtinuta dupa ani si ani, cu FIV, si tu faceai cum te ducea capuldar uite ca a fost bineeu nu am a indraznit sa modific nimic, mai ales ca se deschisese si colul..mi-a marit iar doza, nu mai ce o mai micsorasembine ca s-a terminat cu bine la amandoua
-roxy- LA MULTI ANI!
Sa fii fericita, sa ai parte de sanatate , dragoste si armonie in familia ta!
Tare te-as fi vrut bucuresteancanu de alta, dar as fi venit la o portie mica-mare de tiramisu de casa
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 ...... mi-am amintit ca nu l-am felicitat nici pe primul dintzos din gasca..asa ca FELICITARI LUCA PPENTRU CEI 2 DINTISORI!!!!! toti sa vina asa usor si sa nu fii marait e mami!!! sa o felicit si pe micutza Iasmi pt prima ei iesie singura la film ce nu prea m-am lamurit eu ...tu Yasmi ia bagat-o in sala si ia lasat-o singura??? pai daca se plictisea sau vroia la pipi sau eu mai stiu alte nebunii si pleca??? eu niciodata nu am lasat-o singura pe stefy in sala....cu verisorul ei sau alte prietene, da...dar si asa mi-a fost teama si uneori tot intra un adult cu ele..sunt tot felul de adolescenti nebuni cu mine de fata un pusti le tot impingea in scaun pe ea si pe prietena ei cand am fost sa vedem alice in tara minunilor ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
multumim frumos!!
nuuuu nu a fost singura....nici chiar asa!!! a fost cu tati!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)