Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota strumph, tocanita de ciuperci cu piept de pui...si ciupercile sunt amestec de padure, cumparate de la market... ca eu n-am curajul t-osa le iau din piatza.... prefer sa mor de batranetze..... ciorbitza de puiutz cu bors, recolta proprie , am facut-o aseara, asta dupa ce iubi, a desfundat chiuveta din bucatarie ca numai se scurgea apa din ea apropo de bube: cand am intrat in ro asta vara si am ajuns cu Dodo la soacra-mea era copilul pliiin de bube rosii si mici ca malaiul...dupa 13 ore de condus si la 12 noaptea i-am dat cu bepanten si am culcat-o... a doua zi ffff putine bube...a treia deloc.. la vreo doua saptamani s-a umplut Mari de bubitze si dr i-a zis da-o cu bepanten si i-au trecut.. catank, asa e cu medicamentele... dr zice sa-i dai intr-un fel, farmacistul cum a invatat, e bine ca citesti prospectul...si ca nu i-ai dat mult mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Bine suna ce papi tu acolo
Este bun si bp-unguent ptr iritatii, de la caldura sa fi fost...
Cine stie?Bine ca au trecut.
bb_yasmi spune:
am vazut 2 juniori superbi!!!!! raducu si luca!!! si o strumfita mica minunata
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss - CATANK-tot eu te apostrofasem cu utrogestanul.m-a ingrozit ca stiam ca e sarcina obtinuta dupa ani si ani, cu FIV, si tu faceai cum te ducea capuldar uite ca a fost bineeu nu am a indraznit sa modific nimic, mai ales ca se deschisese si colul..mi-a marit iar doza, nu mai ce o mai micsorasembine ca s-a terminat cu bine la amandoua -roxy- LA MULTI ANI! Sa fii fericita, sa ai parte de sanatate , dragoste si armonie in familia ta! Tare te-as fi vrut bucuresteancanu de alta, dar as fi venit la o portie mica-mare de tiramisu de casa - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Aha...deci tu ai fost! Stiiam ca o dr, dar nu mai stiiam exact care dintre voi. Asa este, bine ca s-a terminat cu bine!
Ce iti fac copilasii? Tare mult imi place sa citesc una alta despre ei.
Aaaaaaaaaa trebuie sa ma laud si eu
Acum o ora, dau sa-i fac Ioanei citeva foto, si cum ridea ea al mine, odata o vad ca se intoarce pe o parte(nimic nou ptr mine) apoi hop si funduletul intors(era torsionata complet, parca era un surub)eu ii tot faceam poze in acele ipostaze...si imi zic ''daca da se se intoarca ptr prima data''...dau drumu la aparat pe filmare, in acel moment isi face avint in piciorus de doua ori si hop pe burticaaaaaaaaaaa, foarte rapid si cu usurinta isi trage si minuta de sub ea Super moment! Se uita la mine...o felicit si imi trage un zimbet de zile mari!
Imi venea sa pling de bucurie...Am pupacit-o bine, i-am dat sa pape si a adormit instant.
ioanna16 spune:
catank - felicitari pentru intoarcere
ailed - ce de bunatati
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
La multi ani ROXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate si fericire iti dorim si sa ai parte de o zi superba!!!!!!!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ioanna16 spune:
aaa...am uitat ceva
strumph eu zic sa-i faci de petrecanie la motan...trimite-l la socri mai repede...
eu iubesc mult animalele, dar totul pana la copil.daca s-ar intampla ceva cu fata mea din cauza asta
pupici pentru sophia sa-i treaca bubitele
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
anda15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
La multe lunite ptr Alexandru!Sa fie sanatos, papacios si voios! Daca alaptezi exclusiv de ce te grabesti cu diversificarea? Eu incep la 5 luni juma-6 luni, cu suculet de mar, morcov...etc Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Pai pediatrul asta zice ca datu de suculet nu e diversificare,el zice ca diversificarea se refera la alimente solide si semisolide.
Eu i-as da de saptamana viitoare asa niste suculet ca nu prea facem kk decat cu stimulare(supozitor.termometru) si aia o data la 3 zile si ma gandeam ca suculetul ar putea rezolva problema asta.
fericita de Alexandru (11.04.2011)
alina06st spune:
Mai, dar ce ne-am umplut toti de bube?
Yasmi, Catank,
Ailed, stii ca nu zici rau? Ia sa incerc si eu cu bepanten. Inca nu s-au extins si nu sunt bubite rosi, sunt de culoarea pielii... Ah! mi se pare ca am doar baneocin, bepanten n-am in casa .
Apropo de mancare, am pus si eu o varza pe foc... ca de cand pofteam la ea , de vreo saptamana. Cu ardei gras, ardei iute, rosii de gradina... mmm, dar si tocanita aia cu ciuperci imi lasa apa-n gura, ailed!
Catank, felicitari pentru tumbe!
Fetelor, ai vostri se enerveaza cand stau asa pe burta? Ca al meu sta putin, apoi incepe sa se tarasca si in tot timpul asta scoate niste chiote de-mi tziuie urechile. Apoi, dupa ce se chinuie el acolo sa se tarasca (ajutat de mine, ii tin contra la picioare) o da din chiote in plans nervos . Asa ca il iau si-l pun in scoica sa stea potolit...
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
scrish spune:
LA MULTI ANI ROXY!!!!!!!!!!!! multa fericire si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca, chiar si cele mai ascunse dorinte!!
eu astazi am stat cu mama la palavre, a venit in vizita si nu se mai indura sa plece lui luca de ieri am inceput sa ii dau si supa, ieri 5 ml azi 10 si vad ca o accepta foarte bine, as putea spune chiar cu mai mult entuziasm decat sucul de fructe!
ne pregatim si noi de weekend, maine merg la cosmetica sa imi fac un tratament facial si sambata am vrea sa dam o fuga scurta pana la mare, sa vedem cum o sa fie vremea. cert e ca pe luca il lasam cu ai mei de maine asa ca am emotii destul de mari nu in privinta lor si nici a lui luca, stiu ca o sa fie bine, dar parca nu imi vine sa ma despart de el
simo dupa ce mi ai zis tu de gadilat am tot cautat pe net sa vad exact, eu stiam ca gadilatul le face bine, evident nu in exces si nici cand e copilul suparat, dar ii stimuleaza, ii face constienti de anumite parti ale corpului si raspund ft bine la stimulii astia. nu am gasit info cum ca ar face ceva rau
alina luca se enerveaza cand e pe burta in momentul in care oboseste si nu reuseste sa se intoarca, in rest ii place!
bb_yasmi spune:
cris ce scump e luca!!! asa rade si lucas al meu.... daca apuc voi pune si eu un filmulet cu el... tot la bulanase ne place si noua
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)