Eu,un simplu cetatean caut raspuns!
Raspunsuri - Pagina 5
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Constat ca esti tare muncitor Deceneus! Ti-ai facut temele cu multa rabdare si sunt impresionata sincer! Cred ca sefii tai ar trebui sa te recompenseze la capitolul "documentare" dar ar trebui sa fie rezervati la faza cu analiza subiectului! Edit. Deceneus, un sfat pt. tine pe viitor: daca nu postai ultima fraza poate nu m-as fi prins ca mi-ai urmarit postarile! Nu ma maguleste acest lucru ci ma intristeaza mult si sper sa fie lectie si pt. alti useri DC! |
Daca tot la a doua sau a treia postare ma acuzi ca sunt "mercenar" fara sa aduci nici cel mai mic argument am incheiat dialogul cu tine.
Nu inteleg ce are ultima fraza? Sunt idei pe care le sustin demult, cu probe, daca nu crezi. Ai impresia ca ti-am preluat ideile?
Chiar nu stiu daca ai sustinut asa ceva pe undeva. Nu am dat search sa caut. Si m-as bucura sa fim mai multi care avem aceeasi opinie. Eu nu caut originalitate.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
b.nica spune:
Deceneus, poate m-am inselat in ceea ce te priveste sau poate nu!
Presupun ca esti f. tanar si nu cred cu toata convingerea ca esti "mercenar".
Dar, uita-te de cand postez eu pe DC, asta ar trebui sa te lamureasca ca am cunoscut eu si mai ales ceilalti useri mai vechi decat mine, o serie de persoane cu diverse preocupari sau interese!
De atata timp, pe un Forum atat de bine condus, se obtine o rutina ,un instinct, care rareori te insala!
Aparitia ta intempestiva, mai putin axata pe profilul acestui Forum si mai mult pe partea politica, in ajun de an electoral, nu poate decat sa creeze suspiciuni ca sa nu spun franc, certitudini.
Daca vrei sa faci propaganda aici trebuie sa ai acceptul patronilor( nu stiu daca esti constient ca acesta este un site privat!) si sa fii sincer!
Este atat de simplu!
Deceneus spune:
citat din mesajul lui b.nica Daca vrei sa faci propaganda aici trebuie sa ai acceptul patronilor( nu stiu daca esti constient ca acesta este un site privat!) si sa fii sincer! Este atat de simplu! |
Sunt sincer si nu fac propaganda.
Am vazut ca exista o sectiune politica, deci nu-i interzis la poplitica si fac politica fara propaganda.
Daca o sa fiu atentionat ca nu ma incadrez in regulile forumului o sa ma retrag.
Pana acum nu am primit nici o atentionare.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
b.nica spune:
Da Capcaunule, am impresia ca am dat in paranoia si un semn sigur este cum am reactionat la gluma proasta de zilele astea cand s-a anuntat porumbelul ala mic ce vrea sa zboare de la Izvorani spre capitala, in loc sa pufnesc in ras m-am enervat la ce batjocura am ajuns sa suportam.
Deceneus, poate am exagerat in ceea ce te priveste si ma bucur ca nu te-ai suparat.
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul b.nica, peste tot vezi numai trovanti trolli. |
Vezi Capcaunule ca ai creat confuzie la PN cu jocul tau de cuvinte!