Eu,un simplu cetatean caut raspuns!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Pana la urma, e alegerea telespectatorului la ce se uita :
- A3 - totul se prabuseste, suntem in colaps, etc
- Pro TV - sunt mai optimisti, mai stil "yes, we can". Ieri a fost o editie "Romania, te iubesc" foarte frumoasa, mi-au placut reportajele din Bucovina unde "nu exista oameni saraci". Evident, muncesc...

Apropos de asta, singura emisiune digerabila de la A3 provine de fapt tot de la Pro TV (Carmen Avram).

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu am otv ....dar daca e fata desteapta profita de numele luiDD si-si aranjeaza ploile.
A gandit perfect..se foloseste de unul adorat de majoritatea electoratului care lupta pentru 1 leu reducere la sticla de ulei.....si ea isi rezolva problemele,pe care alaturi de un partid sau o uniune mai mare nu le-ar fi putut rezolva.Simplu..principiul"remorei"....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui eumada
De Lavinia Sandru a mai auzit cineva?

daca dai pe OTV probabil o gasesti pe acolo, ca acu cateva saptamani a facut partid cu Dan Diaconescu.

De pe centura politicii pe centura televiziunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
De Lavinia Sandru a mai auzit cineva?

daca dai pe OTV probabil o gasesti pe acolo, ca acu cateva saptamani a facut partid cu Dan Diaconescu.

De pe centura politicii pe centura televiziunii.

Citezi din clasici, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite ca desi nu o urmaream constant, Antena 2 mi-a disparut din programele RCS&RDS(sau zise invers, ?) si in locul ei mi-a aparut, cica "Romania TV".
Nici nu stiu daca sa ma plang!
Sa ma plang?

Mergi la inceput

Si io am doua realitati....una in bucatarie si una in dormitor....ma rog acu` le am pe amandoua...oricum bine i se zice"i-realitatea"..mai bine i-ar zice"apocalipsa acum".

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Si io am doua realitati....una in bucatarie si una in dormitor ...

Iar in sufragerie tii antenele.

Mergi la inceput

In living Capcaune...trei antene am......asortate cu parchetul...

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Citat:

Si io am doua realitati....una in bucatarie si una in dormitor....ma rog acu` le am pe amandoua...oricum bine i se zice"i-realitatea"..mai bine i-ar zice"apocalipsa acum".

Eumada, nu ma pot abtine ca rad de nu mai pot sa ma opresc si in pauze ma intreb: ori ai o casnicie ideala cu "realitatile" tale diferite din bucatarie si din dormitor, ori dimpotriva?
Acum ca sa analizam si sa nu te enervezi prea tare: "realitatea" din bucatarie si "realitatea" din dormitor te ajuta in casnicie?
Daca "Da", este de patentat si de reanalizat contractul cu firma de cablu!
Daca "Nu", dam reclamatie la firma de cablu ca ne strica armonia in familie si sa se hotarasca pe care o aleg!

Mergi la inceput

Apropos de "Realitati"! Nu stiu pe care din acestea, l-am vazut pe Basescu interpelat de un reporter in timp ce isi facea cumparaturi la un supermarket si cum isi etala printre cumparaturi si ... beteala de pom de culoare violet!

Halal reporter daca nu a retinut amanuntul spectaculos!
Notati ora cand am postat acest raspuns!

Mergi la inceput