Eu,un simplu cetatean caut raspuns!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Marius te rog sa ma ierti daca iti voi raspunde dur, dar nu ai dreptate!
Amesteci "nisa"(a se intelege astfel pe ce auditoriu se bazeaza tv-urile care isi justifica gunoaiele de programe pe motiv de audienta!)a acelor tineri dezorientati, cu o educatie facuta pe picior si carora li se servesc fufe ajunse vedete, nulitati imorale si agramate,cu un comportament scandalos,care isi etaleaza carpele de firma din care poate ar trai linistita o familie un an,cu "nisa" acelora,poate tot tineri, care nu stiu ce le ofera viitorul,nu stiu ce vor pune pe masa copiilor si care afla de la tv ca sunt altii care au dat lovitura,nu prin munca cinstita ci prin IMORALITATE.
Si ce mai afla acesti napastuiti?
Uite ca si "procopsitii" au necazuri!Ii lasa iubitele,ii lasa sotii,sunt casapiti de interlopi,crime ,inmormantari fastuoase,etc.

Bine ca pot sa editez pt. ca s-ar intelege gresit ultima fraza!
Necazurile "procopsitilor" sunt date ca "miroase" din acelea care te smintesc la cap!
Cum spuneau comunistii?Religia este opiumul poporului!
Eu as zice ca acum s-a schimbat "taraba", se vinde acum poporului, in doze necontrolate si letale la tv-uri!

CNA-ul doarme pe el sau nu stie care ii este rolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca am dreptate sau nu - nu conteaza. Realitatea este asa cum este. Pe de alta parte de ce sa imi raspunzi mie dur? Ca doar nu voi fi fiind eu reprezentantul acestei game sociale?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Marius,vezi, se da vina pe cei care aparent urmaresc cu aviditate acest gen de emisiuni.
Eu cred ca daca erau emisiuni care sa trezeasca interesul intr-un sens creativ si practic o lasau balta pe Elodia si se uitau la cum sa-si faca un rost acum in criza,cum sa-si imbunatateasca viata sau sa si-o infrumuseteze.

Cam asta cred si eu.
Ok, e clar ca totul e rating, la televiziunile comerciale.
Dar programele's proaste. Alea "dedicate" si tot proaste's.
Un program presupune informatie, creatie, educatie...sau asa inteleg eu. Televiziunea lui DD este numai buna de exemplu: luam o Elodie, o invartimit in mormant 5 ani, lumea ne urmareste. Asta stim, asta vrem, asta facem. Dar ca o televiziune sa oscileze intre campanii umanitare, scandaluri sexuale arta pura si Elodia, este o varza. Varza proasta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si care are rating mai mare TVR1 Cultural, TVR2, TVR1, Antena2, ProTV, OTV?
Nu uitati ca in fata TVului sta nea Ghita cu telecomanda si face click.
Ma voi fi uitand eu la Discovery (toate variantele) sau Animal Planet, sau Wild samd este decizia mea si ma bucur ca am in grila si aceste canale OTV il am in grila dar nici macar nu e setata pt ca imi provoaca repulsie... dar la 100 de clickalisti cati la OTV si cati la alte canale? Na asta e realitatea si libertatea celui care vizioneaza canale TV.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citata b.nica Adica mai pe sleau cine plateste indobitocirea?

Noi platim, prin publicitate de la stat, de la guvern, ministere, de la companii si regii de stat, sau de la societati cu capital majortar de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citata b.nica Se doreste o anume inducere a unei psihoze a cetateanului ?

Da, se doreste bulversarea societatii pentru a fi mentinuta sub control

Revista Memoria - Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Capitolele I-II si Cuvantul lui Beria

Citat:
Pentru a fi cucerita, o natiune trebue sa fie degradata, fie prin acte de razboi,fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.
Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.
Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a membrilor Partidului Comunist
Domeniul defaimarii si degradarii de catre psihopolitician este omul insusi. Prin atacarea caracterului si moravurilor insusi si prin crearea unui sentiment general de degradare, prin contaminarea tineretului, se usureaza intr-o foarte mare masura controlul asupra poporului.”
..
Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.

Citat:
Deoarece orice conducator, de cand e lumea, a avut nevoie de ascultarea din partea supusilor sai pentru a-si atinge scopurile, el a trebuit sa recurga la pedepse. Acest lucru este valabil in privinta oricarui trib si oricarui stat din istoria Omului. Astazi, cultura rusa a dezvoltat metode mai sigure si mai precise de stabilire si asigurare a loialitatii indivizilor si maselor si de impunere a ascultarii. Aceasta dezvoltare moderna a vechilor practici se cheama psihopolitica.
..
Prin urmare, in procedurile psihopolitice nu exista o problema etica, de vreme ce este evident ca omul este intotdeauna constrans impotriva propriei vointei, spre binele superior al Statului, fie prin castiguri economice, fie prin indoctrinare conform dorintelor Statului. La baza, Omul este un animal. El este un animal caruia I s-a dat un lustru de civilizatie. Omul este un animal colectiv care se organizeaza in grupuri pentru a se apara de primejdiile mediului. Cei ce il grupeaza si il conduc trebuie, prin urmare, sa posede tehnici specializate pentru a dirija nestatornicia si energiile omului spre o eficienta mai inalta pentru indeplinirea scopurilor Statului.

Capitolul III - Omul ca organism economic
- CAPITOLUL IV OBIECTIVELE STATULUI PRIVIND INDIVIDUL SI MASELE
- CAPITOLUL V EXAMINAREA DEVOTAMENTULUI

- CAPITOLUL VI DESPRE SUPUNERE IN GENERAL
- CAPITOLUL VII ANATOMIA MECANISMELOR STIMULENT-REACTIE LA OM
-CAPITOLUL VIII DEGRADAREA, SOCUL SI REZISTENtA

Capitolele IX- XVI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ei uite asta e o revolutie usor de facut, schimbati canalul!!!
b.nica gresesti intr-un punct...crezi ca televiziunea de scandal e o nisa. Din pacate asta e majoritatea, nisa e TVR cultural ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Marius nu a spus decat ca ,daca poporul cere paine si circ,i se da doar circ....atat.
Ca desi ai multe butoane la telecomanda nu ai ce vedea la televizor....e altceva.Majoritatea televiziunilor sunt aservite intereselor politice.Ma refer la i-realitatea,dar aseara de exemplu pe antena3 a fost ceva foarte interesant...cele doua tipe care au schimbat legea tratamentului cancerului in strainatate si inca ceva...doar aia m-a impresionat cu adevarat.
Peste tot trebuie sa stii ce sa selectezi din tot ce ti se ofera.....
Unora le plac pupezele siliconate....ei e gustul omului....ce sa faci?
Pe de alta parte..suntem ceea ce mancam poate fi extrapolat la "suntem ceea ce consumam"....

De Lavinia Sandru a mai auzit cineva?A facut ceva totusi pentru mame....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si probabil se foloseste principiul dezbina si cucereste....la fel extrapoland se distrage atentia de la nenorociri atragand atentia in alta parte.....e un principiu clasic de diversiune ,folosit si in razboi.....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

De Lavinia Sandru a mai auzit cineva?A facut ceva totusi pentru mame....

Madalina si Eva-Maria

daca dai pe OTV probabil o gasesti pe acolo, ca acu cateva saptamani a facut partid cu Dan Diaconescu.

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&view=gallery&show=current" target="_blank"> Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871" target="_blank">Cugetari gemene, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput