FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

aristica,
front comun sa fie in octombrie! onorata!

despre Clexane, in martie, la fiv1, am avut probleme in a gasi un loc din care sa stiu sigur ca pot cumpara de fiecare data... dar am constatat ca helpnet-ul nu aveau probleme cu aprovizionarea din acest p.d.v.
daca totusi nu se gaseste Clexane, se poate apela la Fragmin sau Fraxiparine.

Doamne-ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia eu semnez condica de pe margine, mai de la umbra. nu am noutati, neuronul e in greva, asa ca mai bine stau cuminte sa nu va deprim si pe voi.
astept sa vina momentul sa refac analizele recomandate de endocrinolog sa vad in ce directie o iau. in planurile mele in sept vroiam sa fac FIV, dar na, ne-a pus bete in roate soata lui Mr White.
fetele luptatoare

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, chiar ca suntem pe aceeasi lungime de unda pentru ca eu , desi am inceput tratamentul, ma gandesc sa aman pentru luna octombrie. Mi-a zis Lucia ca nu este nici o problema. mai fac o luna de tratament in plus.
Am niste problemute luna asta si parca nu am simt in stare sa fac acum.
Ar trebui pe 5 septembrie.
Drum bun si sa vii odihnita (mental).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali si esti din Chitila. ptiu-ptiu sa nu-ti fie de deochi, ca esti colea, langa mine, vorba ceea: aproape consatence, draga mea; eu is in Chiajna...in doamna Chiajna. Ne scoatem pruncii la vara la gratare si manele

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

Cami, eu nu am AC de luat. Incep cu diphereline in ziua 21 a CM, sa vedem ori fac zilnic 0.1, ori 3.75 o sg. data (n-am stabilit clar) si astept cateva zile CM...si-apoi stimularea cu Puregon si Gonal.
Cred ca pana la jum. lui septembrie termin si-apoi ma pun pe asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

Clexane am luat mai mult ca ma gandesc ca trebuie facut si-n perioada de asteptare pana la beta, si-am zis sa stau linistita si-n privinta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

loretta dar de unde ai gasit clexane? E iar prin farmacii?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Eu l-am luat din ungaria, acolo nu e nici o problema cu gasitul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

loretta dar unde ai injectat ? Se fac subcutanat in zona periombilicala, in brat sau picior.
Apuci pliul, infigi, injectezi usor (ustura), retragi si tii apasat fara sa freci. pe mine ma mai ustura cam 1 min dupa ce terminam de injectat, dar nimic de nesuportat.
succes

---------------------------------------------

Asa am facut si eu dar intre timp am citit ca si la altele e mai dureros, asta este suportam orice numai sa fie bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ella2010

Ralu, eu aveam valoarile astea in z9 de la transfer, atunci am facut beta, chiar atunci am oprit si progesteronul, iar menstra a venit 2 zile mai tarziu. Si eu speram sa aflu ceva din valorile astea...acum ma gandesc ca poate ziua transferului a fost prea inaintata. z 19 de ciclu - pana se implanteaza aia mici se distruge deja enometrul. Tu in ce zi a ciclului ai facut ET?

Eu cred ca nu are nicio importanta ziua de ciclu, si la mine a fost 19 cea cu Et. Conteaza endometrul si cocktailul de hormoni de mai apoi ...
La fel e si in ciclurile naturale, poti ovula in ziua 17, 18, 19 etc ... si nu de asta depinde daca se instaleaza sau nu o sarcina...
Dar tu cu cine ai facut fiv ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

hai sa va povestesc, anna fii pe faza, lasa sarmalele :))

fusei azi la doctor pentru morfo de trimestrul II, se pare ca totul e ok, e un copil" mare", are 620 gr, totul e in grafic si imi plac trasaturile lui, e simpatic :)

Am vorbit si despre nastere, sau ce preferinta am in acest sens. I-am spus ca as vrea naturala cu epidurala.

El mi-a recomandat cezariana, considerand anumiti factori, insa nu a ramas batut in cuie, mai vedem ce se intampla...

In ceea ce priveste clexane-ul, si-a adus aminte de ce mi l-a recomandat si avand in vedere ca am depasit problemele respective, a ramas sa fac si mutatiile sa vedem daca eliminam de tot injectiile sau nu. Trombofilia se depisteaza odata cu mutatiile sau nu, ca as vrea sa confirm/infirm si asta...daca stiti ceva, pls help! :)

a mai ramas sa fac glicemia pe la 27-28 sapt iar cu el ar trebui sa ma mai vad peste 2 luni.

22+ cu

Mergi la inceput