FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 7
maruscha80 spune:
loretta,
din ce am vazut eu clexane ustura mai tare daca il faci dupa ce mananci (e burta mai umflata si parca mai tensionata) sau daca le faci direct dupa ce le-ai luat de la frigider..
intradevar senzatia e mai neplacuta fata de cea de la menopur sau diphereline, insa nu e de nesuportat. E drept ca mi s-a intamplat sa ma intep de 2 - 3 ori pana am nimerit un loc unde nu ma durea, isna s-a intamplat destul de rar.
eu ma gandesc cu groaza la momentul inc are nu le voi mai putea face in burta datorita expansiunii uterului si va trebuis a trec la picioare. Acolo sa te tii durere! offff
22+ cu
sunnyday30 spune:
Aristica, am scris si pe celalalt forum...m-am mutat la Polisano
Maruscha, odata cu inaintarea in sarcina, cred ca se poate merge inspre partile laterale, mai spre solduri! Am vazut o imagine cu zona de injectare a clexane-ului si cuprindea si aceasta zona.
aristica spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pai ma lasa memoria, soro
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
Sunny, am inceput cu anticonceptionale. De pe 5 septembrie incep si diphereline si pe 14 sept - menopur si clexane.
daca va fi sa raman, am zis ca merg la dr Avram sa vad daca tb sa mai iau sau nu clexane in sarcina
tu ai schema? care sunt etapele la tine?
fetitele
Anastasia_7 spune:
Aristica, cand ai nevoie de ele, vb si ne vedem. In functie de ce iti recomanda si tie dr., Fragmin sau Clexane. Numai sa fii tu bine si sa fie rezultatul pozitiv la final
Cami, mamicule, sanatoasa m-am tot vazut si eu de cand am inceput FIV-ul, ca doar nu mi le-am cautat belele singura, de dragul lor.., dar uite ca mai apar...am fost eu cred mult prea naiva la inceput, am crezut ca tot tacamul consta in tratament, injectii si apoi vine rezultatul, iar apoi, gata, nu mai apare nici un fel de probleme si m-am bazat ca, totusi, poate nu voi pati si eu ce scrie pe hartiile alea cu efectele secundare, dar repet, am fost cam copila....tot ce conteaza e sa fie bebeii bine, sanatosi si eu sa trec mai usor peste ce apare,e neplacut, dar sarcina in sine, la fel ca si dorinta puternica de a avea un copil, da putere sa treci peste tot.
Si Dr Albu isi amintea alaltaieri, la control, ca practic eu nu am avut nici o problema majora in timpul schemei, decat ca imi tot venea ciclul inclusiv pe Menopur, iar eu ma speriam ca nu stiam dc e normal sau nu, plus probl. cu candida. Dar in rest, nu tu dureri, nu tu balonare, nu tu hiperstimulare, absolut nimic. M-am dus snur la punctie, dupa punctie am fost brici, fara dureri, la ET la fel, plata total. Totul a mers uns. La o saptamana si ceva dupa ET au inceput problemele, dar am inteles ca e normal pt primul trimestru de sarcina, mai ales dc stimularea a fost mai puternica si dc sunt si gemeni. Am vazut, insa, fete internate cand faceam eu perfuzii cu scobutil, care au tras de 1000 de ori mai mult decat mine, nu exista comparatie, le scotea lichid zilnic pana la 3 luni, punctie din abdomen....m-am speriat rau cand am vazut ce patesc, asa ca , dupa ce am vazut si auzit si mi-a mai povestit si dr Albu, nu mai spun nimic, se putea mult mai rau de atat.
De dorit este sa nu apara deloc aceste probleme, ma rog din tot sufletul sa ramaneti gravidutze repede si sa nu aveti deloc probleme si dureri de indurat, ca sa va puteti bucura din plin de fiecare moment. Asa e cel mai frumos!
Am emotii cu bitestul asta, ca am inteles ca e cam ciudat...uneori e real rezultatul, alteori nici pe departe si mai mult te sperie. Dr mi-a spus marti ca recomanda bitestul sa-l fac peste 3 saptamani, sa nu fac triplutestul. Bitestul ar fi mai exact, in jur de 95% acuratete, iar triplutestul in jur de 65%. Voi stiti ceva de ele, cat sunt de exacte?
Maruscha, te anunt fulger ca am apucat sa dau o "fuga" la Unirea si mi-am gasit, slava Domnului, o pereche de blugi normali, care sa se aseze cum trebuie.Cu bata din aceea elastica deasupra. M-ai salvat dintr-o beleaAstept oricum si link-urile tale pt celelalte adrese.
Angelica, Qiao, Altesa, Mariped, ce mai spun tzustele?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
10+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
Anastasia_7 spune:
Rammy,
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
10+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 loretta, din ce am vazut eu clexane ustura mai tare daca il faci dupa ce mananci (e burta mai umflata si parca mai tensionata) sau daca le faci direct dupa ce le-ai luat de la frigider.. intradevar senzatia e mai neplacuta fata de cea de la menopur sau diphereline, insa nu e de nesuportat. E drept ca mi s-a intamplat sa ma intep de 2 - 3 ori pana am nimerit un loc unde nu ma durea, isna s-a intamplat destul de rar. eu ma gandesc cu groaza la momentul inc are nu le voi mai putea face in burta datorita expansiunii uterului si va trebuis a trec la picioare. Acolo sa te tii durere! offff 22+ cu |
Maruscha, e mai putin dureros in mana, in zona unde ne facea vaccinul cand eram micute,pe brat. Eu am vasele, venele la suprafata si se vad pe picioare sus pe pulpa,practic toata zona e vascularizata la suprafata si mi-e teama sa nu nimeresc vase de sange... nici nu ma gandesc sa ma intep in picior cand nu voi mai putea in burta. E mai bine in brat si nici nu doare deloc, e practic la fel ca si in burta, cand nu doare. Mi-a facut demonstrativ o asistenta sa imi arate cum e si nu doare.
Parintele Arsenie Boca
10+ cu
rammy_79 spune:
Bccami - imi pare rau ca nu pot sa te ajut la statistica ta.
Eu am reusit prin inseminare. Am avut 6 foliculi si s-au prins 2 bebei.
Am intrat si la forumul cu Fiv pt ca imi place foarte mult de voi si imi face mare placere sa va ajut atat cat pot, la capitolul infrmatii, avand in vedere ca am fost si sunt inca pacienta dr Albu.
Pupici si sper din tot sufletul ca acet FIV sa-ti implineasca cea mai mare dorinta....bebelusul sau bebelusii pe care ii astepti.
rammy 32+ cu 2
angelica28 spune:
Anastasia ,imi esti asa de draga .........deja vorbesti de hainute speciale pt gravidute .........trece vremea ..........imi era dor de postarile tale ,sa sti ca iei bataita daca nu dai raportul zilnic aici ..............iti dau bila neagra ,sti ca imi esti draga rau ,vreau sa stiu tot ce se intimpla cu tine.....da?
Despre mine ,nu am ce sa va spun ,amin inseminarea pt luna octombrie .........dupa ce vin de la Londra ........asa ca la mine este linistea de dinaintea furtuni.........!
CORRY TE PUP ,PUP SI MINUNILE TALE MICI ,VREM SI NOI POZE SA II VEDEM .............SI NU UITA PRIN CE AI TRECUT SA AJUNGI SA II POTI IMBRATISA ...........SIGUR ITI TRECE TOTUL ...............!
!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
rammy_79 spune:
Anastasia - te pup mult si te admir, eu ma gandeam ca am avut sarcina grea, dar in comparatie cu ceea ce ai patit tu, pot spune ca a fost usoara.
In legatura cu bitestul, nu mai asculta chiar orice. Eu l-am facut, binenteles la recomandarea lui Albu. Intr-adevar rezultatul este orientativ, nimeni nu iti poate spune 100 % ca va fi bine. Dar este ceva.
Oricum nu te speria, este ok, si intr-adevar bitestul se spune ca are mai mare acuratete decat triplutest. Ai sa vezi ca este ok. O sa-ti dea rezultatul personal, nu va fi afisat pe site, si vor fi o gramada de hartagoraie cu tot felul de indicatori si grafice, pe care in mod sigur nu le vei putea intelege.
Oricum concluziile de la sfarsit vor conta.
Te pup si sa nu ai nici un fel de emotii
rammy 32+ cu 2