FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

oricum am remarcat ca hainele de gravide sunt mai scumpe iar cele rezonabile ca pret au o croiala de mori...parca ar trebuie sa te simti infect in ele. Am probat odata o pereche de pantaloni din tercot foarte tare, cum sa porti asa ceva cand ti se pot umfla picioarele de la o ora la alta...in fine..

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

Anastasia, daca nu ai un dress code obligatoriu la job (presupunand ca te mai duci) poti incerca jerseurile. Rochii taiate sub sani din jerse, sau babydoll mai fluide. Astea se mai gasesc.

Colanti cu bluze fluide. Eu merg pe ideea ca nu are rost sa investesc in haine pe care nu stiu daca le voi mai putea purta, prefer sa ma orientez din mers si sa iau haine care pot fi purtate si dupa nastere.

Eu cumpar foarte mult online si nu prea mi-am luat tepe pana acum, insa nici nu am o silueta dificila...asta ar complica lucrurile daca te stii cu dimensiuni non standard...oricum e o optiune personala si nu as vrea sa divaghez prea mult pe subiect.

De la H&M mi-am luat recent o pereche de blugi cu burtiera si mai stiu un site destul de ok cu fuste de care ziceai tu, insa daca vrei iti trimit pm ca nu as vrea sa fac reclama :).

iti doresc multa sanatate, personal te consider un om puternic

21+ cu

Da, Maruscha, e perfect, imi poti trimite PM! Ca sa fie mai sigur.
Multumesc tare mult!
Eu m-am fript de 2 ori, o data cu BonPrix, apoi cu Quelle....site-uri online haine si de asta am prins frica,iar comenzile au venit si dupa 2-3 luni... dar dc tu imi recomanzi ce stii ca a fost ok, e perfect.
Eu am purtat pana la sarcina marimile 36-38 acum e burtica marita si de la bebei si de la ovarul drept care face concurenta uterului si s-a suparat si dr pe el , ca nu vrea caposul sa se retraga deloc....si de aia nu mai pot purta nici un "pintilon" deja cumparat..

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

9+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Am o intrebare pt fetele care fac Clexane, aseara am facut prima injectie si doare al naibii de rau. Puteti sa-mi spuneti voi cum ati procedat, exista vreo "chestie" ca sa nu doara asa de rau? Ma durea si spatele si pana jos pe picior dupa injectie, injectiile pt stimulare sunt floare la ureche fata de astea. Va multumesc si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Vroiam sa scriu ca va pup dar am dat send in loc sa aleg iconita, oricum la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

loretta dar unde ai injectat ? Se fac subcutanat in zona periombilicala, in brat sau picior.
Apuci pliul, infigi, injectezi usor (ustura), retragi si tii apasat fara sa freci. pe mine ma mai ustura cam 1 min dupa ce terminam de injectat, dar nimic de nesuportat.
succes

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

loretta dar de unde ai gasit clexane? E iar prin farmacii?
anastasia eu sunt in asteptare de ciclos, apoi de gaurit si dupa asta imi da albinosul reteta de fragmin. daca ma lasa tot e fragmin si tu esti mai linistita, te sun sa cumpar ceea ce ti-a ramas tie? Adica in vreo 2 saptamani. daca e vreo fata care-i graviduta si n-are fragmin, sa nu-l ti pentru mine, ca pot sa ma duc la farmacie, da?
ali si eu ar trebui sa intru pe inhibare destul de curand, deci cred ca-n octombrie facem front comun

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Tinuta, eu sunt cea care a cumparat diphereline compensat, dar cred ca am avut noroc. Le-am gasit pe toate 19 si nu aveam nici un dosar la CNAS.
Reteta tot mi-o gresise dr de familie si a pus cred ca vreo 3 stampile peste greseli si le-o fi confundat dna de la farmacie cu stampila CNAs-ului

Aristica, vezi ca se gaseste clexane. Eu am de 0,4 si am cumparat 10 fiole de curand. Cauta pe net, pe forumurile marilor farmacii si suna sa vezi daca au necesarul care iti tb tie sau intreaba daca poti da comanda.

Anastasia ce sa-ti mai spun...doar ca sa ai grija de tine si sa fii odata sanatoasa .

Rammy - tu cati embrioni ai pus? (fac o statistica )

Am inceput si eu schema ieri, si odata cu ea m-a luat si o usturime in gat plus o stare de greata asa (cred ca o fi si de la siofor). Lucia mi-a zis sa iau strepsils si oscilococcinum.

Cam atat. Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

Si eu am gasit Clexane repede...la Sensiblu! Am sunat, le-am rezervat si intr-o ora ma duceam sa le iau! Am luat 30 de bucati...fara numar, sa fie!
Hai ca m-ati speriat si pe mine cu injectatul!!!
Aristica, parerea mea e sa-ti cauti Clexane, c-am inteles si de la alte fete ca asta-i de baza, cel recunoscut! Doar in caz de forta majora si daca nu-l gasesti ia Fragmin!

Bccami, ai inceput inhibarea cu AC sau faci si diphereline in paralel?

Corry, felicitari pentru nazdravani, te asteptam cu povestea nasterii cand te-or lasa "musterii" sa intri! Cate un pentru fiecare!

In alta ordine de idei, eu tocmai am anulat programarea la dr. Albu pe 24 la 18.15...pentru cine vrea sa ajunga la d-lui, sper sa nu se fi ocupat!
Cate un pup la toate forumistele

Mergi la inceput

sar'na cami, dar mie mi-a zis dr. ca voi avea fragmin. Asta e doar din vorbe, n-am inca reteta. d-asta si-i spuneam anastasiei ca le iau p-ale ei. Pe mine ma ingrijoreaza lipsa din ce in ce mai frecventa a clexanului de pe piata, dar si faptul ca tot citesc despre fragmin ca n-a fost suficient testat in sarcina. vad ca esti aproape gata de a fi graviduta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

sunny am scris in acelasi timp. dar de ce ai anulat programarea? patisi ceva?

Mergi la inceput