FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Bccami, eu am avut inhibare din z 21 de ciclu, la vreo saptamana mi-a venit menstra, deci am socotit z1, si din z3 de ciclu am inceput stimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

buna, tuturor! (ieri) am trecut cu bine de histeroscopie (pentru cele ce vor sa stie -ca mine-, pretul a fost 700 roni). cu aceasta ocazie, multumesc din nou pentru informatii! chistul s-a retras si el asa cum imi prezisese dl. dr.
momentan sunt pe antibiotice, deoarece uterul prezinta o usoara inflamatie.
am primit schema de tratament incepand cu 7 octombrie. cineva cu aceeasi perioada?

felicitari parintilor cu comori, rugaciuni pentru cei "in focuri". Doamne-ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Bune,fetelor...am cam lipsit o perioada, dar am zic ca e mai bine sa nu mai scriu, am vazut fetele care sunt acum in forma cu inceperea procedurilor si mi-am zis ca e mai bine sa scriu cand am ce spune de bine. Am fost si eu ieri la dr Albu, cand l-am vazut imi venea sa il mananc de dor si cu dosarul de analize intr-o mana si cu un caietel de intrebari in cealalta,am navalit cu tot cu sotior in cabinet.
Bebeii sunt bine, au inceput sa miste din mugurasii de manute si picioruse, dar s-au format intr-adevar hematoame, am inteles ca e mai indicat sa se stea mai mult la pat si linistita pana se amelioreaza problema asta, ca sa nu sangerez mai mult.

Angelica, puiule, ma intrebai de sangerare, dupa ce am vb cu tine, vineri, sambata, cand am zic ca poate gata, asta a fost, de unde...duminica noapte m-a lovit iar si iar m-am speriat tare ca e sange, sange, iar eu nestiind de toate complicatiile astea cu hematoamele, ma gandeam ca daca mai curge ceva, va fi numai asa, o maroneala de forma...in fine, o sa stau cuminte si asta e, copiii sa fie bine.

Acum de o saptamana m-a mai lovit o belea, m-a mirat ca pe dr mai mult problema asta l-a pus pe ganduri pe viitor...stranut de cate 10-16 ori pe zi, mi-am notat intr-un caiet ca sa stiu aproximativ...si habar nu am de la ce, pt ca alergica nu am fost niciodata de nimic, nici polen, nici praf, nimic...detergentul nu l-am schimbat...nu stiu de la ce, a spus dr sa vedem cat mai tine situatia asta si dc nu trece, tre' sa vad cum rezolvam si problema asta cu un tratament pt ca de la 5 luni incolo de la stranuturi atat de dese, se poate sensibiliza colul si se slabeste si de deschide....de treaba asta chiar ca nici nu auzisem, nici nu citisem...
Acum tb sa ma duc pt bitest dupa 3 saptamani.

In rest, ce sa mai spun, am avut ceva crize de plans si stari ciudate, dr a spus ca sigur e de la stimularea din schema si de la hiperstimularea de dupa, a inceput sa creasca burtica si nu imi mai vin deloc blugii sa ii inchid in talie, imi vin rochiteleca astea eu oricum le luam mai vaporoase stil baby-doll, dar fuste, pantaloni nu prea...
Chiar, fac apel la fetele care deja au nascut sau care au acum burtica, voi de unde v-ati luat una, alta pt gravide? Nu ma refer la lenjerie, ca astea se gasesc mai usor, ci la haine. Stiu, am auzit ca sunt si magazine speciale, dar nu stiu pe unde, am gasit doar niste site-uri pe net, dar nu am curaj sa comand fara sa vad ce cumpar. Mi-as cauta niste fuste normale, deasupra genunchiului, ca pt costum, dar cu bata elastica sus, ca sa ma incapa si in lunile urmatoare, sa le pot lua cu o camasa, cu una, alta...

Corry, pup mamicutza inca o data si flacaiasii Matei si Iustin, tare frumoase nume le-ai ales,sunt calde si cu rezonanta spirituala puternica! Eu inca ma mai gandesc la ei pe numele de alint, Mugurel si Strugurel, dar pe atunci erau mititei, de acum, gata, sunt barbatei si ei, au nume de oameni mari! Iti dau un sfat, dc esti si te simti inca slabita, poti lua acum in perioada de alaptare Preg Natal, pt ca atenueaza si indeparteaza crizele post nastere, depresiile...Mi-a spus si dr Albu ieri, ca daca am inceput sa am starile astea de acum, dupa ET si la inceput de sarcina, mai mult ca sigur voi pati la fel si dupa nastere. In perioada de lauzie oricum, majoritatea femeilor sunt mai sensibile, dar stimularile hormonale fac ca si organismul si psihicul sa fie si mai fragilizat pt ca avem de-a face cu furtuni de hormoni in noi....barbatu-miu ieri i-a propus dr mai in gluma mai in serios sa ii puna si lui un bebe in burtica, sa aiba si el aceleasi stari de depresie si a ras dr de el, i-a spus sa stea linistit, ca ei, barbatii, nu le-ar putea duce, nici trat. nici starile sau modificarile psihice de dupa
Qiao, pup fata si multumesc pt tot!
Bccami, tinem manutzele sus pt reusita!
Lumimar, Mariped, Simonia, Rammy, Ralu, Inna, Ella,Alilumi va pup pe toate si va dau cate o floricica virtuala!

Doamne, ajuta, la toate fetitele!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

10+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anastasia - ma bucur ca te-ai intors, iti simteam lipsa, ma obisnuisem sa citesc in fiecare zi cel putin un mesaj de la tine.
In legatura cu hematoamele, intr-adevar trebuie sa stai linistita, mai mult in pat. Si eu am avut cam tot la saptamanile pe care le ai tu. M-am speriat ingrozitor. Au fost cateva zile in care am sangerat destul, dar era sange de culoare fff inchisa.
Starile de depresie le-am avut si inca le am, plang fara nici un motiv si am avut o stimulare mult mai usoara decat a ta.
Deci ia situatia cu calm si totul va fi bine.
Te pup mult si sa vii numai cu vesti bune
Pup si celelalte fete si mult noroc

rammy 31+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

corry, felicitari . Cand intrii in depresie, gandeste-te prin cate ai trecut ca sa traiesti aceasta minune. Adu-ti aminte de fetele care "te invidiaza" si si-ar dori

Cand ai timp liber de la "teroristi" sa ne povestesti cum a fost nasterea cu Chisleag. Stiu ca aveai emotii.

ici tie, teroristilor si fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ma puteti lamuri si pe mine? Parca scia cineva la un moment dat despre diphereline compensat. Am fost la dr endocrimolog si-mi spunea ca daca este in lista de compensare, imi poate da reteta. Acum am verificat lista si dipherelinul este in lista B compensat 50%(adica 5lei pe fiola), dar cu specificatia ***, iar clexanul cu specificatia **.
Tratamentul cu medicamentele corespunz#259;toare DCI-urilor notate cu (**) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului S#259;n#259;t#259;#539;ii Publice;
Tratamentul cu medicamentele corespunz#259;toare DCI-urilor notate cu (***) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului S#259;n#259;t#259;#539;ii Publice #537;i cu aprobarea comisiilor de la nivelul Caselor Jude#539;ene de Asigur#259;ri de S#259;n#259;tate;

Eu am luat diphereline pentru endometrioza compensat 50% in 2009, dar nu va inchipuiti cate drumuri am facut la CNAS. Daca pentru *** trebuie sa reiau drumurile... mai bine renunt, cu toate ca s-ar economisi cam 100 de lei, care pentru noi cele care platim o sacosa de bani fivul...., conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tinuta,trebuie sa refaci dosarul si implicit drumurile pe la CNAS si asta-din punctul meu de vedere,costa mai mult decat economia de bani si nu mi se pare ca merita atat efort si drumuri si timp si nervi pierduti aiurea.

fetelor,Albisorul a terminat cu concediul???
ca ma pregatesc sa-i imping o vizita.

o seara buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Da Samira, si-a terminat concediu.
De pe data de 15 aug este pe baricade.
Pupici

rammy 31+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

merci rammy

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Anastasia, daca nu ai un dress code obligatoriu la job (presupunand ca te mai duci) poti incerca jerseurile. Rochii taiate sub sani din jerse, sau babydoll mai fluide. Astea se mai gasesc.

Colanti cu bluze fluide. Eu merg pe ideea ca nu are rost sa investesc in haine pe care nu stiu daca le voi mai putea purta, prefer sa ma orientez din mers si sa iau haine care pot fi purtate si dupa nastere.

Eu cumpar foarte mult online si nu prea mi-am luat tepe pana acum, insa nici nu am o silueta dificila...asta ar complica lucrurile daca te stii cu dimensiuni non standard...oricum e o optiune personala si nu as vrea sa divaghez prea mult pe subiect.

De la H&M mi-am luat recent o pereche de blugi cu burtiera si mai stiu un site destul de ok cu fuste de care ziceai tu, insa daca vrei iti trimit pm ca nu as vrea sa fac reclama :).

iti doresc multa sanatate, personal te consider un om puternic

21+ cu

Mergi la inceput