FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Corry sa-ti traiasca prichindeii, sa fie cumintei, sa pape tot, sa ii ocoleasca colicii. tie refacere rapida si sa te tii tare pe pozitii. intr-o luna te obisnuiesti tu cu manevrarea micutelor bijuterii.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multa sanatate, Corry si Iustin si Matei, voi sa cresteti mari si frumosi si ascultatori, iar in cateva luni, nici nu va mai sti mami prin ce a trecut, si mai ales cat de repede va fi trecut timpul !
Bucura-te de fiecare moment, Corry, fie de colici sau urlete sau scrancete, sau de dureri de cap si oboseala, ca in curand vor trece si anii si vei spune "ce repede a trecut timpul si ce mari sunt acum baietii mei" !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Corry ne-ai lipsit!Sa-ti traiasca puiutii Matei si Iustin.

26+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

era un link despre preturi practicate in spitale, unde oare?
as avea nevoie sa ma orientez putin

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Corry sa-ti traiasca prichindeii, sa fie sanatosi, si sa te bucuri de ei.
Mai avem si noi un pic si te urmam.
Pupici si numai bine iti doresc.

rammy 31+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Ralu, eu aveam valoarile astea in z9 de la transfer, atunci am facut beta, chiar atunci am oprit si progesteronul, iar menstra a venit 2 zile mai tarziu. Si eu speram sa aflu ceva din valorile astea...acum ma gandesc ca poate ziua transferului a fost prea inaintata. z 19 de ciclu - pana se implanteaza aia mici se distruge deja enometrul. Tu in ce zi a ciclului ai facut ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Corry,sa-#539;i tr#259;iasc#259; printisorii,sa fie sanatosi,cumintei ,papaciosi si f#259;r#259; colici .Noi suntem in plin#259; glorie a colicelor,este crunt insa speram sa se termine cat mai repede perioada aceasta .Va pupacim si iti dorim sa ai nop#539;i linistite

Mami de MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Pupam toate fetele ,va dorim multa bafta si va a#537;tept#259;m cu vesti bune

Mami de MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Corry, bine ai revenit, sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Ella, cum ai calculat tu ziua 19 de ciclu?

Eu incep schema azi, luna asta nu mi-a venit menstra, iar punctia o am pe 26 sept si embriotransferul 28 sept.

Mergi la inceput