FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, pup si eu ghemotocul de fata si saru'mana pt tot ce mi-ai scris frumos, m-ai facut sa . Dar stii ce se intampla...cand tot vezi ca patesti ba una, ba alta, toate nasol, si stii ca sunt celelalte fete pe forum care au nevoie sa mai auda si ceva de bine, o glumita, doua, care au nevoie de curaj, nu sa se sperie de ce poate urma sau nu, te gandesti dc e chiar bine sa scrii cam tot ce patesti...de asta am asteptat sa se linisteasca putin lucrurile, sa spun si eu ca sunt mai bine...
Qiao, indiferent de ce stare ai, puiule, lasa neuronul in pace si vorbeste, trebuie sa te mai descarci si tu, mama
Rammy, esti o dragalasa, mamica, dar sunt pe departe de a fi asa puternica precum par a fi...nici vorba, putere dau puii, brotaceii , cum i-am botezat deocamdata, pana stim ce sunt, cat cuprinde, ca pt ei imi tremura inima de spaima sa nu pateasca ceva.
Aici, toate fetele sunt in felul lor eroine, pt ca fiecare au dus, duc sau ducem in spate si mai ales in suflet o povara si cand mai apar si alte probleme, ne da Doamne Doamne forta sa le ducem pe toate.
Maruscha, merci de ponturi, voi incepe cautarile foarte curand
va pup de noapte buna pe toate!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

10+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Sunny, tratamentul tau este complet diferit de cel care se practica la ML. Cel putin pana acum n-am auzit pe nimeni sa spuna de o asemenea schema de tratament.
Chiar m-ai facut f curioasa. trimite-mi un PM cu tratamentul tau mai detaliat sa inteleaga si baba

Pup fetele frumoase cu burtici si viitoare burtici

Anna - pe unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami sa sti ca sunnyday a vrut sa faca fiv cu Albinosul, dar s-a razgandit si acum face la Polisano.
Dar tratamentul ei nu e chiar diferit, ca si Albu merge pe Puregon , in loc de Gonal el foloseste Menopurul, inhibarea o face cu Diphereline in doze de 0,1 (sau injumatatite - vezi cazul simoniei). N-am auzit sa faca fara AC inainte de Diphereline, dar cam atat. Doza unica de Diphereline se practica si pe la Tutunaru, deci nici asta nu-i vreo noutate.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

Aristica, mersi de explicatii! Cum esti tu fata saritoare, sa te ajute D-zeu!
Acum, in legatura cu doza unica de diphereline de 3.75...nu stiu ce sa mai cred. De la clinica mi-au spus ca o prefera pe aceasta fiindca se elibereaza treptat si ma scuteste pe mine de stresul intepaturilor zilnice! Asta este ceea ce mi-au spus ei! Voi aveti contra-argumente? Adica e mai bine sa fac de 0.1 zilnic si de ce? Nu stiu...intreb si eu ca o necunoscatoare ce sunt

Bccami, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

aristica,
sa ai gura aurita!

va invit de pe acum la o plimbmbare prin parcul dendrologic. a facut primaria niste banci cat pentru 2 familii, fiecare cu tripletii ei! acum sa fim scuzate de "off topic". "consateanca" mea!

toata lumea! Doamne-ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sunnyexplicatia lor pare o.k., dar uite ce-mi trece mie prin cap in favoare dozei de 0,1: te intepi zilnic cu o doza mica, dar testezi si estradiolul si dimensiunea foliculilor cand se suprapune inhibarea cu stimularea si daca apare ceva in neregula la valorile estradiolului, poate fi scazuta doza de inhibare, la fel cum daca foliculii nu se dezvolta corespunzator, poate fi crescuta doza de stimulare. Asa cred eu, dar eu nu-s medic. Apoi, doza unica, am impresia ca loveste destul de puternic in hormoni, dar asta e pur impresia mea de endometrioasa ce refuza cu inversunare menopauza indusa prin diphereline...
ali pai voi aveti banci, trai nenica, noi avem maidanezi si blocuri in constructie...deci ramanem bortoase pe bancutele voastre

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

am si eu o rugaminte: imi poate cineva trimite pm cu nr de mobil de la Sectia Materno Fetala de la Grivita, acolo la dr Albu, sau un fix direct de acolo? trebuie sa dau musai de o asistenta de-a lui si nu am cartea de vizita la mine.

Merci multanticipat

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Marushca nu stiu daca e ok acest numar...dar asta am eu pe cartea de vizita de la Dr Albu: 021/209.40.30.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

merci mult, hai ca sun vad eu unde nimeresc si cum ma descurc :)

merci inca o data

22+ cu

Mergi la inceput

am aflat numarul direct cu 32 in coada si e ocupat tot timpul, daca aveti totusi un nr de mobil...o sa ma bucur foarte mult :)

22+ cu

Mergi la inceput