FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
0746.46.46.29 mmf
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
aristica sa iti tii si consortul la soare. azi daca tot m-am pus pe scotocit pe net (si ce cuminte am fost in ultima vreme) iete ce am gasit:
Un studiu, realizat pe un esantion de 340 de barbati, alesi la intamplare, a descoperit ca vitamina D, produsa de corp atunci cand este expus la soare, contribuie la ridicarea nivelului de fertilizare al spermatozoizilor. Acestia vor patrunde mai eficient in ovul, vor avea o viteza mai mare si vor fi mult mai penetrativi.
...Studiul, publicat in revista lunara Human Reproduction, vine in completarea unui alt studiu, explicand de ce majoritatea cuplurilor reusesc sa conceapa copii in vacante.
Asa ca, fetelor, spre varf de mute la soare, sau spre plaja cu zambet fuga-mars !
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maruscha80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing 0746.46.46.29 mmf merci mult --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
22+ cu
maruscha80 spune:
Mi-am facut si eu mutatiile, sa vedem ce iese...poate scap de clexane...aleluia!
22+ cu
corry_28 spune:
Pup Doamnele frumoase,
Intru si eu repede, sa va povestesc (pe scurt), experienta de la nastere, despre spitalul Filantropia si despre dna dr Chisleag Zoe.
In proportie de 90%, totul a fost perfect.
Procentul de 10 % este datorat sistemului de alaptat.Mi-am vazut copii tocmai a doua zi de la operatie, si atunci tinunandu-ma de pereti....Se alapteaza la ore fixe, iar atunci gaseam copii deja satui cu lapte praf.Pe de alta parte, deoarece nu reuseam sa-i facem sa traga, aveam si noi probleme cu sanii...
Dar s-o luam cu inceputul.Dupa cum stiti, eu am fost programata la cezariana, pe data de 03.08.11.
Dna da dr a facut tot posibilul sa-l convinga pe dir spitalului ca nu pot naste decat prin cezariana (acest spital, are niste reguli f stricte in ceea ce priveste cezariana).
AM intrat prima in operatie, ca nici nu am avut timp sa ma dumiresc de ce mi se intampla.Echipa care m-a operat a fost super ok.Am ramas chiar surprinsa de amabilitatea si profesionalismul lor.
Pe pici i-au scos in primele 15 minute, apoi, dupa ce i-au curatat un pic, mi i-au adus sa-i pup (in acest timp, moasele faceau poze si filmau momentul, cu aparatele date de mine).Dupa ce copii au plecat la neonatologie, moasele au luat aparatul foto si au mers afara, la familie, sa le arate micile minunatii.
Mi-am revenit f repede dupa operatie si in 3 zile de la eveniment, ridicam picioarele in chiuveta sa ma spal pe picioare (nu am avut dus in camera).
O alta problema, au fost durerile crunte pe care le-am simtit din cauza rahiei.Au fost 5 zile de cosmar, in care nu mi-am putut tine capul ridicat!
In ceea ce priveste pe dna dr, o recomand tuturor, din tot sufletul.
Este o femeie exceptionala, si mi-a demonstrat ca nu tot ceea ce citesti pe net, este si adevarat.
Mi-a raspuns mereu la telefon,in noaptea in care am stat la terapie intensiva, a sunat sa vada cum ma simt, incizia de la operatie aproape ca nici nu se vede (zici ca sunt zgariata), m-a chemat sa-mi scoata firele, pentru a se vindeca frumos operatia (putea sa nu mi le scoata, deoarece se topeau), m-a vizitat si sambata la spital, venind special de acasa (din cauza durerilor de cap), iar duminica trecuta, dupa amiaza,, cu toate ca eram externata de miercuri, m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt si cum ma descurc cu micutii.
Un doctor de nota 10!
Acum, astept sa vina perioada aia frumoasa, de care tot am auzit
Deocamdata sunt obosita, nervoasa, irascibila, speriata un pic ca mi s-a schimbat viata.....
Nu este usor DELOC, cu gemeni!!!
Camemar, inarmeza-te cu rabdare
Ramyy, se pare ca tu urmezi
De abia te astept cu impresii
Pentru restul fetelor, multe imbratisari
O mama implinita de: Matei si Iustin
rammy_79 spune:
Corry - ma bucur mult ca citesc vesti despre tine. In mod sigur perioada frumoasa va venii si este chiar fff aproape. Starile tale sunt absolut normale, le au si cele care au un bebelus...dar noi cu 2.
Dar ai sa vezi ca totul va fi minunat.
Ma rog, eu deocamdata vorbesc din afara, dar in mod sigur va fi bine.
Noi deocamdata asteptam, si da, cred ca eu sunt urmatoarea .
Eu abia astept momentul si cum spune si sotul meu poate privim totul cam inconstienti, dar cu toate ca persoanele din jurul nostru ne avertizeaza ca va fi greut, eu zic ca imi va fi mult mai usor decat imi este acum.
S-au poate sunt eu fff entuziasmata sa-i vad pe bebei, habar n-am, dar o sa-ti povestesc eu dupa....
Te pup mult si te astept cu noi vesti .
Pup si fetele de asemenea
rammy 32+ cu 2
pestic spune:
Corry ma bucur mult ca sunteti ok. Stai linistita ca iti revii tu ...sanatate sa fie ca incet incet le faci pe toate si timpul o sa zboare. Un pupic mare pt Matei si Iustin
Anastasia sper ca esti mai bine! Te pup mult!
Pup fetele
Anastasia_7 spune:
Buna, fetelor, si o saptamana senina sa aveti cu toatele!
Corry, am si eu, fetita, o cunostinta care a nascut recent tot gemeni, baiatel si fetita, si ce povestesti tu este identic cu ce imi spunea ea, e mai greu la inceput, pana isi revine si fata cu totul, psihic si fizic.Iti pupacesc bebelusii si pe tine cu mare drag!
Pestic, sunt mai bine psihic, cred,pt ca ma rog si am credinta ca va fi bine, pt ca fizic...inca sunt intrebari fara raspuns..sambata am fost iar la urgente la medlife, seara, am avut iar niste scurgeri, dar de data asta erau ciudate rau, m-a trimis dr direct la camera de garda. Pana nu trec de trimestrul 1, sa stiu ca s-au eliminat toate hematoamele alea si ce mai e pe acolo, stau ca un arici...In rest, ma rog f. tare si cu tot sufletul pt voi, sa vina fetele cu vesti frumoase si minuni in toamna si iarna asta, sa dea Domnul sa fi ploua cu bebei
Rammy, pup mamica de flacaiasi, ma tot intreb si eu ce am in burtica, ce putzulici au si puii mei, dar abia peste 3 saptamani aflu. Fetita, tu cam in ce perioada ti-ai facut bitestul? Mie imi pica la 13 saptamani si 3 zile bitestul.
Cami, strang manutzele pt fata, sa fie viteaza in schemaVa pup pe toate!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
QiaoBing spune:
Pup fete cucuiete, cu/fara burtici, bebici
aristica spune:
felicitari coryyyy
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite