FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 11
pestic spune:
Anastasia ma rog mult pt tine! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta perioada si sa te bucuri de bebeii tai!Pup fata si burtica si toate fetele/burticile
rammy_79 spune:
Anastasia - te pup si incearca sa stai linistita, cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine. Te inteleg perfect avand in vedere ca si eu am trecut prin astfel de emotii.
Bitestul l-am facut la 12 sapt, dar si la 13 sapt si 3 zile, cum il faci tu, e ok.
Pe listuta pe care mi-a dat-o mie Albu cu toate analizele de pe parcursul sarcinii, scrie ca bitestul se poate face in perioada 11-13,6 saptamani, deci te incadrezi perfect.
Sa-l intrebi atunci ce sunt bebeii . Mie mi-a spus de atunci, de la 12 sapt, ce sunt. Abia astept sa ne spui. Ai vreo preferinta sa iti este indiferent. Mie, si daca mi-ar spune Albu acum ca sunt 2 fetite, tot aia imi e, sanatosi sa fie, ca prea i-am asteptat.
Pupici multi
rammy 32+ cu 2
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Eu abia astept momentul si cum spune si sotul meu poate privim totul cam inconstienti, dar cu toate ca persoanele din jurul nostru ne avertizeaza ca va fi greut, eu zic ca imi va fi mult mai usor decat imi este acum. S-au poate sunt eu fff entuziasmata sa-i vad pe bebei, habar n-am, dar o sa-ti povestesc eu dupa.... rammy 32+ cu 2 |
Oho, nici nu ai idee ce urmeaza.
Asa eram si noi inainte (eu si sotul)cand ii auzeam pe altii, si ne spuneam:hai ma, cat de greu poate fi, le dai sa pape, ii schimbi, nu o sa facem compromisuri, o sa iesim la fel de des (cu ei)...bla bla bla.Cam asta visam noi.....
Dar acum...nu fac altceva toata ziua decat sa schimb scutece, sa prepar biberoane cu LP, sa incerc sa-i fac sa nu planga...eu, care inainte eram o femeie activa, aranjata, independenta....
Aaaa, si de somn, no comment
Pe tine, te va ajuta cineva?
O mama implinita de: Matei si Iustin
rammy_79 spune:
Corry - exact asta vreoiam sa te intreb si eu...daca ai ajutoare .
Noi slava Domnului o sa avem. Intai o sa fie sotul meu in concediu, pt aprox 1 luna, apoi va intra mama, pt inca o luna. Plus ca, avand in vedere ca sora mea este profesoara, programul ei e flexibil si va putea sa ma mai ajute.
Mai avem avantajul ca parintii mei locuiesc la 2 min de noi (doar travesrseaza strada).
Acum sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi sa ne poata ajuta.
Voi? Aveti ajutoare?
Pupici multi si tie si bebeilor
rammy 32+ cu 2
simonia spune:
aristica, ce mai faci? cand faci fiv-ul? am cam pierdut sirul.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
aristica spune:
simoniiiaaaa de cand n-am mai vorbit. Cum a ramas cu fiv-ul pe natural? Inca te mai gandesti ce vei mai face?
Pai despre mine, e cam asa: marti, pe 30, fac histeroscopia (adica in ziua 11 de la ciclos, ca in ziua 10 nu puteam, ca abia ma intorc din Grecia - deci, dupa cum vezi, inca ma mai plimb). Azi e ziua 3 de ciclos, dar n-am mai facut si hormonalele, ca sti ca Albu da si anticonceptionale, deci cu siguranta mai trece un ciclu pana iau AC-urile, la ciclul ala voi recolta de ziua 3, apoi cred ca imi va da schema pentru suprefact, merional si puregon. Cand am vorbit ultima data cu dr. i-am zis c-as vrea sa fie in tara pe tot drumul asta al inhibarii, stimularii, ecografiilor, tot-tot si mi-a zis ca abia pe la jumatatea lui octombrie mai pleaca, dar ca pana atunci sunt gata si cu et. Judecand dupa astea, normal ar fi ca in circa 60-70 de zile sa stau acasa cu ochii-n chilotii de baba dupa pete maronii. Cred ca pana-n jumatatea lui octombrie sunt gata cu totul.
Am inceput sa iau si pastile cu pumnul, consortul meu, la fel. Cam atat despre fiv 3.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Corry - exact asta vreoiam sa te intreb si eu...daca ai ajutoare . Noi slava Domnului o sa avem. Intai o sa fie sotul meu in concediu, pt aprox 1 luna, apoi va intra mama, pt inca o luna. Plus ca, avand in vedere ca sora mea este profesoara, programul ei e flexibil si va putea sa ma mai ajute. Mai avem avantajul ca parintii mei locuiesc la 2 min de noi (doar travesrseaza strada). Acum sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi sa ne poata ajuta. Voi? Aveti ajutoare? Pupici multi si tie si bebeilor rammy 32+ cu 2 |
Este mama mea.
Si-a luat concediu, o luna de zile, si sta de duminica dupa amiaza, pana vineri dimineata....dar...doar o luna...
Dupa aceea sa vezi distractie
Pu
O mama implinita de: Matei si Iustin
QiaoBing spune:
aristica dupa histero incepi direct schema ?
incerc sa imi fac si eu ceva calcule si mi-ai bagat cuiul sa nu pic tocmai eu in perioada cand iar o sa lipseasca, nu ca as avea vreun plan, acum stau la voia analizelor si a endocrinologul
eu oare in ce zi oi fi ?!? s-au putea 18-19, cine mai stie
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
qiao pai la cat si cum ai sangerat, ori n-ai sangerat tu, chiar ca nu prea mai poti calcula in a cata zi esti. Nu cred mai ca incep imediat dupa histeroscopie, ca Albu nu cred ca merge pe protocol lung fara AC-uri. Si n-ar avea cum sa mi le dea. Bine, sti cum sunt eu acum? Voiam totul repede-repede, apoi, am zis sa ma mai plimb si uite ca din mai am ajuns sa vorbesc de octombrie...dar am vazut Budapesta de 2 ori, toata Austria, Sunny beach-ul si Nessebar-ul de la bulgari, Veliko Tarnovo tot de la ei, Marea neagra din vama si acum Thassosul din Potos. Iar pe 3 septembrie plec la o prietena, care-si face nunta in Bacau, restaurantul e intr-o padure, ne-a rezervat si camere...deci inca am idei "de duca", in loc sa ma grabesc la fiv. D-asta scriu, citesc...ma bag si eu in seama p-aici.
..si-ar fi tare ca grizonatul sa ne citeasca forumul si sa se gandeasca, ca ultima data i-am zis ca-i sadic si ca de fiecare data cand ma prinde, imi mai face-o gaura, si-acum sa se razbune si sa-mi strice planurile de plimbare
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
eu am o banuiala ca daca de data asta nu iti face gaura, gaseste cuibul roz-bombon si nu ai ovulat inca, incepi schema !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)