FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

pai da, m-am calmat...continui tratamentul ca pana acum...deci nu scap de clexane :)

mi-ar mai trebui o burta pentru ele, da vad io cum fac...

anastasia, ma bucur ca-ti plac hainutele comandate, ti-am zis eu cumpar f mult online si daca esti atent la anumite elemente, nu-ti iei teapa. eu una, nu prea mi-am luat.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Sa mai incercam o data!

https://picasaweb.google.com/105695608422700319405/Corry?authkey=Gv1sRgCPLxrs3565yHwQE#

O mama implinita de: Matei si Iustin

sunteti foarte draguti toti 3, ce haiosi sunt baieteii. sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa-ti aduca o multime de bucurii :)

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anastasia - te pup cu drag , si sper din tot sufletul ca si pe parcursul sarcinii sa te simti la fel de bine, asa cum spuneai ca te simti acum. Noi am devenit greoi, abia ne mai putem misca, iar somnul de noapte cam lipseste cu desavarsire, dar mai avem un pic si gata .
Sa ma tii la curent cu dublu testul. Pupici

Cory - sunt minunati, nu am cuvinte, ma uitam la poze si imi curgeau lacrimile gandindu-ma ca mai am un pic si ii vad si eu. Tu esti minunata, arati impecabil. Va pup mult pe toti trei si va doresc tot binele din lume

rammy 33+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Corry m-am indragostit!!! Va pup
Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va las aici o cafeluta pt cand va veti trezi!
Am intrat sa va spun ca am trecut cu bine de operatie. Ma inclin in fata profesionalismului si calitatii de om a dr. Albu. A reusit o operatie la care altii nu imi dadeau sanse. Va multumesc si voua ca m-ati ajutat in a lua decizia sa merg pe mana lui.
Va pup pe toate si va doresc mult mult succes!Dumnezeu va va ajuta pe toate sa aveti copilasi! Sunt sigura de asta!

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Buna dimineata, fetelor!
Va las aici o cafeluta pt cand va veti trezi!
Am intrat sa va spun ca am trecut cu bine de operatie. Ma inclin in fata profesionalismului si calitatii de om a dr. Albu. A reusit o operatie la care altii nu imi dadeau sanse. Va multumesc si voua ca m-ati ajutat in a lua decizia sa merg pe mana lui.
Va pup pe toate si va doresc mult mult succes!Dumnezeu va va ajuta pe toate sa aveti copilasi! Sunt sigura de asta!

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Bravo, Ninia! Sa dea Domnul ca toti pasii de acum incolo sa fie la fel, cu maxima reusita si cu bebei!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

11+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ninia ma bucur ca totul a decurs bine. Ce ti-a zis Albu, poti sa incerci natural acum ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Va multumesc mult fetelor!
Dr. Albu a zis ca la prima vedere trompele sunt ok...insa permeabilitatea o sa o verificam peste 3 luni (nu a putut sa faca asta in timpul operatiei), iar peste 6 luni pot incerca sa raman insarcinata.
Ganditi-va ca a scos din mine un fibrom mare cat un copil!
Nu am sa uit niciodata cat de bun a fost dr. Albu, dar si dna Andronescu. Sa le dea Dumnezeu putere sa faca numai bine si ei sa fie sanatosi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetele a nascut RAMMY ,ma sunat azi .............a nascut la Filantropiaieri pe la 16 ,neavind 35 sapt au refuzat cei de la MEDLIFE sa o primeasca sa nasca la ei ...........a ajuns la Filantropia ,si acolo au refuzat cu desavirsire sa ii faca cezariana ,a fost o trauma pt ea ca stia ca va face cezariana ..........nu era pregatita psihic pt nastere normala ...........dar totusi totul sa terminat cu bine,bebei sunt ok amindoi ,frumosi foc ,mamica la feleste ok ,eu ii doresc din toata inima sa fie sanatosi ,si mincaciosi si sa se bucure in fiecare zi de minunile ei !
Va pup!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ioiiii
doamne fereste, bine ca s a terminat cu bine
sa i traiasca puisorii si sa se recupereze repede

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput