FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 18
QiaoBing spune:
corry m-am indagostit de ei ! sa va traiasca, sa fie sanatosi, sa aiba noroc in viata si sa aveti parte numai de clipe minunate de acum inainte impreuna.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
hopefull spune:
Eheheeeeeee......Anastasia ce-as vrea eu sa mai fiu foarte tanara! Mersic de compliment! :)))) De fapt eu ma simt ca la 24 de ani dar din pacate "buletinu" spune altceva Am deja 35 jumate! Si nu varsta e problema, ci faptul ca din cauza endometriozei am ramas cu o farama de ovar si m-am trezit dintr-o data ca-s in pragul menopauzei cu un AMH de 0,11..... Important e ca nu mi-am pierdut speranta si increderea ca intr-o zi voi reusi. Stiu ca acolo sus e cineva care n-a uitat de mine si ca am si eu un puisor "rezervat"!
E doar o chestiune de timp......mama lui de timp, ca toata viata mea am fost pe fuga!
Gabi
roxana33 spune:
Altesa,spune-mi si mie cat Clexane faci,te rog.Si daca ti l-a recomandat dr.Uscatescu sau dr.Albu,ca si eu trebuie sa fac din ziua in care incep stimularea.Cred ca ti-am mai scris,dar nu vad unde mi-ai raspuns.Poate imi trimiti pe mesaje private nr. tau de telefon.Eu fac FIV in octombrie si deja am inceput tratamentul cu anticonceptionale.Te pup si multumesc anticipat.Il pup si pe bebe.ce este,fetitza sau baietzel,ca sunt in urma cu noutatile :))
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
QiaoBing spune:
maruscha mutatia care ti-a iesit tie e comuna unei mari parti a populatiei caucaziene. daca sarcina evolueaza bine nu ai de ce sa iti faci griji.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
roxana33 spune:
Altesa,scuze,sunt cam neatenta.Am vazut ca bebelusul e baietzel,sa va traiasca :))
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
QiaoBing spune:
hai ca acum am vazut si PAI-ul, eu vorbream de MTHFR 1298.
deeeci. formele heterozigote sunt mai usoare decat cele homozigote, deci ai variantele mai simple.
pe site la synevo explica destul de bine.
http://www.synevo.ro/gena-mthfr-mutatii-c677t-a1298c-risc-trombofilie/
http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/
samira33 spune:
corry,foarte frumosi bebelushii tai.
sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
roxana33 spune:
Buna,maruscha08,asta inseamna ca ai pozitive mutatiile genei PAI,din pacate,plus inca o mutatie.Daca vrei sa citesti mai multe despre ele,eu am gasit pe site-ul celor de la Sinevo.Sa vb. cu d-nul dr.Albu cat mai repede,poate iti da si tie sa faci tratamentul.Vezi ca e compensat sau chiar gratuit ptr gravide.Si eu trebuie sa le fac din timpul stimularii.Tu ai sa stii deja mai multe despre Clexane pana incep eu sa-l fac si daca nu te superi o sa te mai intreb.Multi pupici si sarcina usoara :)
maruscha80 spune:
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri..
eu fac deja clexane, intelg ca va trebui sa-l continui ... sarcina mea merge bine si ma gandesc acum ce noroc am avut ca mi-a prescris clexane, pentru alte treburi ce-i drept, insa ca mi le-a prescris...altfel nu stiu. Nici nu vreau sa ma gandesc!
23+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.. eu fac deja clexane, intelg ca va trebui sa-l continui ... sarcina mea merge bine si ma gandesc acum ce noroc am avut ca mi-a prescris clexane, pentru alte treburi ce-i drept, insa ca mi le-a prescris...altfel nu stiu. Nici nu vreau sa ma gandesc! 23+ cu |
Maruscha,fetita, cu mutatiile PAI, mai ales dc sunt heterozigote, nu trebuie sa iti faci probleme, asa mi-au spus si dr Avram si dr Albu, iar cu cea de MTHFR , chiar dc nu e PAI si ar presupune un oarecare risc, la fel, atata timp cat e heterozigota si pana acum ai dus sarcina fara probleme si mai faci si Clexane, poti sta linistita.
Mie mi-au iesit, de exemplu, 1 PAI tot heterozigot, 844 G, si 2- MTHFR, 677 C>T si 1298 A>C.
Au venit si hainutele de la mag.de care mi-ai spus tu si sunt superbe! Multumesc tare mult!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)