FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 20
tinuta78 spune:
Feluicitari rammy, 3xici.
Ce frumos este cand se terminatotul cu bine.
Doamne ajuta pentru toate, sa traim cat mai curand emotia asta, Incepem frumos saptamana, s-o tinem tot asa
QiaoBing spune:
rammy nici nu am apucat sa scot pentru tine.
felicitari, puii sa fie sanatosi, cumintei si sa pape tot, tie recuperara grabnica si .. te asteptam su povesti si poze
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
bccami spune:
Buna dimineata si o saptamana usoara
Vaiii, mititica de Rammy...dar bine ca totul este ok. Vom lua doar partea buna a lucrurilor - a nascut natural si sunt sanatosi cu totii. Felicitari Rammy pt minunile tale
Anna- ai vazut - a nascut natural. Nu ca-ti doresc sa treci prin emotiile ei dar vezi ca sunt si medici care refuza cezariana la gemeni. Pup fetita si fetitele din burtica. Sa-mi dai nr tau de telefon pe PM
Restul fetitelor va pup, pe fiecare dintre voi - Nasti, Qiao, Ralu, Corry, Maripet, Angelica, Sunny, Maruscha.... va imbratisez cu drag - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote
camemar spune:
Multa sanatate Ramy tie si bebeilor si feliciteri!!!
Eu sunt programata miercuri la cezariana si am emotii in lrgatura cu intalnirea cu flacaii si printesa noastra, am si eu tot 33 se sapt.
Pupici tuturor!
anna_a spune:
felicitari rammy, sa-ti traisca baietii si sa mergeti curand acasa
deci stiam eu ca se poate si natural cu gemeni, oare cat de rau o fi fost?, nu ar fi treb sa fie prea rau ca presupun ca bebelusii nu sunt prea mari; o asteptam sa povestesasca.
oare s-a declansat nasterea asa din senin cam pe la 34sapt, ca eu speram sa-i duc pana pe la 36-37, ca sa lucrez pana la incep lui nov si apoi sa-mi iau CO, poate nu mai apuc.
Trebuia sa fi mers si eu tot la filantropia, doctorul meu de la Polizu nici nu vrea sa auda de natural si nici Albu, din cate am vazut nici la unul al Maruscai nu vrea natural.
23+ cu
lumimar spune:
Felicitari Rammypentru minunile tale,sa-ti traiasca,sa fie sanatosi,papaciosi si pt mamica o
Camemar,succes miercuri la intalnirea cu comorile tale,ce frumos o printesa si doi printisori sipt tine o
Pupici la toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
tinuta78 spune:
camemar, ne vom ruga toate pentru voi. Doamne... cand ti-or umple bratele sufletelele alea mici.... si cand te-or acoperi de sarutari si flori de 8 martie.... ce frumos.... mi te imaginez inconjurata de 2 printi si-o printesa..
Te pupam si-ti dorim curaj in marea schimbare a vietii tale si recuperare cat mai usoara dupa.
QiaoBing spune:
camemar nici nu pot sa imi imaginez cum e sa ai . un buchet maaaare de pt tine, mult curaj si recuperare rapida.
iar prichideilor tot ce e mai bun de la viata.
+
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)