FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 17
maria81 spune:
Ce bebei frumosi ai! nu ma mai satur sa ii privesc
corry esti o mamica superba cu 2 ingerasi. Sa iti de-a Doamne Doamne putere si multa rabdare.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
bccami spune:
Corry - o mamica superba cu doi baietei superbi. Sa va bucurati de ei si sa va iubiti muuuult
anna_a spune:
sa-ti traisaca baietii corry, ce tare e poza cand unul tipa si altul e asa calm :)
si am vazut si ultima poza, sa stiu cat ma voi face; desi mie mi se pare ca sunt mare de acum, nu stiu cum mai rezit 3 luni, mi s-au
umflat picioarele si am un burtoi, nu ma mai pot aplecat si din canapea nu prea ma mai pot ridica. Ieri am lucrat intinsa in pat, ca sa mi se mai dezumfle picioarele, asa naspa e, ma doare fundul, sper sa nu ajung sa stau in pat ca innebunesc
23+ cu
bccami spune:
Fetele, pt cand va tb sa fac menopurul...am de facut 150 ui, adica 2 praf cu 2 solutie.
Pot sa pun 2 praf cu o singura solutie?
Intra intr-o seringa de 1 ml? sau tb de 1,5 ml?
tinuta78 spune:
corry, sunteti superbi pe toti 3(tu si bbii). sigur si tati e pe masura. Sa fiti fericiti cu totii
Din poze, iustin pare ca-i teroristul nr 1, iar matei e baietelul cumintel
Fetele, am o dilema, la ce hematolog sa merg? aristica spunea ca se poate lua clexan compensat cu reteta. Dr de familie imi da reteta, dar vrea scrisoare medicala de la hematolog sau ginecolog ptr mutatii. Asi vrea sa rezolv repede si ieftin, la cine sa merg? Am vazut ca parerile sunt impartite.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Sa mai incercam o data! https://picasaweb.google.com/105695608422700319405/Corry?authkey=Gv1sRgCPLxrs3565yHwQE# O mama implinita de: Matei si Iustin |
VAI DE MINE SI DE MINE, CORRY, CE POZE FRUMOASE SI CE FRUMOSI SUNTETI TOTI 3 !!!!!!!!!!! Iar tu esti neschimbata, a disparut doar burtica, in rest esti snur, cum se spune. Strunfii sunt o dulceata, m-a zapacit poza aceea in care stau amandoi fara sa planga, cu un aer, asa, de ditamai barbatii intelepti. Sa va dea Domnul toata sanatatea din lume, ca frumosi cu scaparici sunteti toti 3! Bravo!!!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
tinuta78 spune:
bccami, menopur eu am dizolvat si 3 intr-o solutie, iar seringa de insulina a fost suficienta.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui hopefull Buna fetele! Anastasia, Am vazut ca ai tot intrebat de mine....eu pana acum am tot intrat, am citit (ca stau cu sufletul la gura in asteptare de vesti bune de la tine!) dar nu m-am simtit in stare sa postez......FIV-ul meu pe ciclu natural a esuat......si la vreo doua saptamani dupa Bhcg-ul negativ (ca si cand nu era destul pentru psihicul meu!) ii venira pandaliile sotului meu, cu dor de duca si tot tacamul! Si pentru ca eram amandoi la pamant am decis sa luam o pauza mica de la subiect, sa ne bucuram de viata si apoi dupa ce ne-om linisti la creieras sa purtam o discutie si sa luam o decizie impreuna. Momentan sunt in stand-by...urmeaza sa-mi vina CM-ul si mi-e cam ciuda ca as putea sa pierd o ovulatie daca nu iau rapid o decizie (ceasul meu biologic deja ticaie isteric! ).....ma bate gandul sa ma orientez catre alta clinica....inca nu stiu ce-oi face, stiu doar ca nu ma las pana nu-mi iese! Pupik la toata lumea! Gabi |
Mai, Gabitza < Hopefull>, da, m-am tot gandit la tine in toata perioada asta, credeam ca vei aparea dintr-o data cu vesti bune...imi pare tare rau..:(
Important acum e sa tineti voi 2 aproape, tu si sotul, sa nu mai apara alte probleme de comunicare si suferinta suplimentara. Ca daca voi doi sunteti o echipa si sunteti un intreg puternic, altfel se duce toata povara asta, pana la indeplinirea minunii, pana vine bebele. Ca, de venit, trebuie sa vina, mai ales ca simti aceasta atat de puternic!
Dar de ce spui ca esti in mare viteza din cauza ceasului biologic, te-am vazut si la medlife, cand nu ne-am abordat noi de prea timide ce eram, esti tanara, foarte tanara chiar! Sau e amh micut?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui bccami Fetele, pt cand va tb sa fac menopurul...am de facut 150 ui, adica 2 praf cu 2 solutie. Pot sa pun 2 praf cu o singura solutie? Intra intr-o seringa de 1 ml? sau tb de 1,5 ml? |
Cami, mamicule, eu am folosit o singura fiola pt 3 de pulbere, doar la inceput puneam 2 fiole de ser dizolvant.
Deci poti pune o singura fiola de dizolvant linistita si atunci iti e numai buna seringa de 1 ml ca praful se dizolva f rapid in solutie si practic in cantitate nu e perceptibila modificarea de cantitate.
Ce mai vroiam sa iti spun, Cami, sa mananci inca din schema mai multe proteine, carne, oua, lapte, branza, orice, dar proteic sa fie, mai putin carbohidrati. Eu nu prea am respectat asta, am mancat mai mult fructe, in timpul schemei mancam sanatos, dar nu multe proteine si chiar dc am scapat total de hiperstimulare in schema, m-a lovit dupa aceea si m-a lovit bine, la o saptamana dupa ET si apoi sa vezi distractie....stii povestea...tot la regim proteic m-a bagat dr Albu atunci,acasa litri de lapte, prafuri pt culturisti de nu le mai suporta acum nici s ale vad cutia, ambalajul..., plus 2 saptamani de perfuzii zi de zi cu albumina.... mai bine sa previi decat sa tratezi. Nu e nici asta o garantie totala, cu consumul de proteine, dar ajuta mult si te poate salva de la problemele de dupa ET.
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
maruscha80 spune:
Mutantele mele dragi :)
Mi-au parvenit si mie rezultatele si iata ce a iesit, poate ma lamuriti voi pana dau iama in pe google sau vb cu mister white:
Mutatiile Factorului V Leiden si Factorului II MUTATIA 1691 G>A IN FACTORUL V NU A FOST IDENTIFICATA.
MUTATIA 20210 G>A IN FACTORUL II NU A FOST IDENTIFICATA. - inteleg ca e de bine
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR NU A FOST IDENTIFICATA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA. - asta nu pricep ce e ...
Mutatiile genei PAI-1 MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA. - asta nici atat!
So, lamuriti-ma si pe mine daca puteti...
23+ cu