FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 16
ladydy32 spune:
buna anastasia .
eu am ramas natural , dupa 6 ani , am avut desfundare de trompe in ianuarie si de atunci am avut decat monitorizari si cam atat , dar acum s a prins prima oara .
inseminare faceam luna viitoare la dr Albu daca nu se prindea acum .
eu luna asta nu m am mai dus ca ma ca saturasem de dr si am vrut o pauza . mi am calculat singura ovulatia si cu test de la farmacie si am tras tare :) .
sotul meu are gemeni in familie , asa ca nu m as mira sa fie gemeni, doar ca ar fi prea o minune :) , dupa atata timp acum sa ne trezim cu gemeni si fara inseminare sau alte pastile hormonale .
eu am baut 2 luni niste ceaiuri , de napraznic si de cretisoara , spunandu mi cineva care a ramas de la ele in prima luna dupa , si uite ca acum am ramas si eu , nu stiu daca de la ele dar cred ca a ajutat , pe langa faptul ca aveam decat niste mici chisturi la ovarul drept , alte pb nu existau , ovulatie am , ciclul mereu regulat la 28 de zile , dar pur si simplu nu prindea .
acum am ramas mirata ca am ramas fara dr sau alte pastile de hormoni.
pe 29 am programare la dr Albu , nu as vrea sa spun numele dr meu ca cine stie poate se citeste si nu are rost sa i scot numele patat ca pana la urma poate dansul a fost decat precaut sau poate asa e firea dansului sa spuna ce gandeste chiar de este negativ , dar nu este din clinica medlife asta clar , este de la un spital de stat .
acum eu nu stiu cand sa fac din nou un beta maine sau poimaine .sunt tare curioasa cum ar iesi , dar sa vad maine ce fac ca ma duc la un dr nou pana ajung la dr Albu sa cer si o alta parere pana marti , sa nu o i au razna .
voi vedea maine .
multumesc inca o data si sa dea Dumnezeu sa fie gemeni :) . o seara linistita sa aveti
bccami spune:
Buna dimineata la doamne
Anastasia - ma bucur ca esti mai bine si ma rog sa fie bine si de-acum inainte. pup fata si gagalicele
Eu mor de somn, m-am saturat de caldura asta, nu pot deloc sa ma odihnesc noaptea si la serviciu mai ca nu-mi pica ochii in gura.
Am o sapt de cand iau anticonceptionale iar de pe 23 aug mi-a aparut o scurgere maronie. L-am intrebat pe Albu daca e ok si a zis ca da.
Probabil e menstruatia mea de luna asta.
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag
QiaoBing spune:
ladydy probabil ca dr tau s-a gandit la varianta de sarcina molara, de aceea ti-a zis ca nu e de bine. oricum, pana la eco nu iti poate spune nimeni nimic. beta se monitorizeaza la 48 de ore si e bine de facut la acelasi laborator. la eco abia pe la 5-6 sapt se poate vedea ceva.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
corry_28 spune:
Pup fetele scumpe
Sa vedeti si voi cine imi face zile (si nopti) fripte!
https://picasaweb.google.com/105695608422700319405/Corry#
O mama implinita de: Matei si Iustin
Anastasia_7 spune:
Corry, am intrat eu acum sa te vad pe tine si pe bebelusi, dar nu merge link-ul...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
11+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
pestic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Angelica, abia astept sa iti vad ochisorii in octombrie!Sunt mai bine si profit si eu zilele astea din plin, pana ma iau iar "pandaliile" cu ovarul turbat...dupa dr , as mai avea vrei 2 saptamani de "destrabalare"...ca sa nu te gandesti prea departe, particularizez: aici includ mers mai multisor pe jos, miscat normal de colo-colo, mers pe la serviciu, trebusoare prin bucatarie,...activitati de genul asta, ca de alt gen....mai extravagante...nema si nika...nu ne-a dat dr inca voie la nimic de la schema incoace, dar nici nu ne gandim sa incalcam vreo regula, ca ne apuca frica numai gandindu-ne la riscuri...ne iubim si noi ca adolescentii..ne intoarcem in timp Mariped,cum nu, mama, am ramas datoare din urma si cu prajiturele si cu sucuri cu tot statul meu la orizontala...Qiao, Angelica, Cami, Altesa, Corry( dar ea, mititica, acum e cu bebeii )si cu tine, cu toate tot urma sa ne vedem...noroc cu neprevazutul, ca asa ne-am citit din ochisori pe langa usa lui Albu, eu cu Angelica Lasa, ca trebuie s-o facem noi toate de aici , de pe front, lata odata ! Unele cu bebei printre picioarele noastre, cum e Mirelus acum si cum urmeaza Corry, altele cu burtici mai mici sau mai mari, toate pline cu bebei Pestic, te pup si eu, o sa-ti trimit pm cu alta adresa de mail, pe cea pe care o ai tu de la inceputul anului nu mai pot intra, ca mi s-a blocat. Tu cum te simti, in rest, esti bine? Merge totul bine cu dieta, tratamentul, tot? Fetelor, de Hopeful mai stiti vreuna dintre voi ceva? E bine? Ma gandeam la ea zilele astea. Rammy, pup fata si burtica cu minuni, sunt asa de emotionata sa ii vad si eu iar peste 3 saptamani, tare greu trece timpul, sa vad si niste putzulici pe acolo, daca n-or fi tare timizi, dar mai ales sa fie sanatosi, sa fie ok totul cu bitestul „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 11+ cu Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi) |
Anastasia te pup mult si ma rog la Dumnezeu sa iti revii si tu sa te poti bucura de sarcina. Eu sunt ok. Hormonalele de zua 3 si AMH-ul mi-au iesit f bine. cu dieta stau bine ... am slabit vreo 4.5kg pana acum.
Imi fac curaj ca in septembrie sa ma duc la histero si apoi sa incep FIV2. Sau poate astept sa mai slabesc.... sunt cam in ceata
Sunt inca in dilema daca sa fac FIV normal sau pe ciclu natural ... asa ca fetelor daca aveti informatii, pareri, statistici v-as fi etern recunoscatoare daca le-ati impartsi aici.
Mirela, ca de obicei m-am topit toatacand am vazut piticii tai ... mai ales ca aveau si perechi
Va pup pe toate
pestic spune:
citat din mesajul lui corry_28 Pup fetele scumpe Sa vedeti si voi cine imi face zile (si nopti) fripte! https://picasaweb.google.com/105695608422700319405/Corry# O mama implinita de: Matei si Iustin |
Nu merge link-ul
pestic spune:
citat din mesajul lui ladydy32 buna anastasia . eu am ramas natural , dupa 6 ani , am avut desfundare de trompe in ianuarie si de atunci am avut decat monitorizari si cam atat , dar acum s a prins prima oara . inseminare faceam luna viitoare la dr Albu daca nu se prindea acum . eu luna asta nu m am mai dus ca ma ca saturasem de dr si am vrut o pauza . mi am calculat singura ovulatia si cu test de la farmacie si am tras tare :) . sotul meu are gemeni in familie , asa ca nu m as mira sa fie gemeni, doar ca ar fi prea o minune :) , dupa atata timp acum sa ne trezim cu gemeni si fara inseminare sau alte pastile hormonale . eu am baut 2 luni niste ceaiuri , de napraznic si de cretisoara , spunandu mi cineva care a ramas de la ele in prima luna dupa , si uite ca acum am ramas si eu , nu stiu daca de la ele dar cred ca a ajutat , pe langa faptul ca aveam decat niste mici chisturi la ovarul drept , alte pb nu existau , ovulatie am , ciclul mereu regulat la 28 de zile , dar pur si simplu nu prindea . acum am ramas mirata ca am ramas fara dr sau alte pastile de hormoni. pe 29 am programare la dr Albu , nu as vrea sa spun numele dr meu ca cine stie poate se citeste si nu are rost sa i scot numele patat ca pana la urma poate dansul a fost decat precaut sau poate asa e firea dansului sa spuna ce gandeste chiar de este negativ , dar nu este din clinica medlife asta clar , este de la un spital de stat . acum eu nu stiu cand sa fac din nou un beta maine sau poimaine .sunt tare curioasa cum ar iesi , dar sa vad maine ce fac ca ma duc la un dr nou pana ajung la dr Albu sa cer si o alta parere pana marti , sa nu o i au razna . voi vedea maine . multumesc inca o data si sa dea Dumnezeu sa fie gemeni :) . o seara linistita sa aveti |
Buna ladydy de ce nu-i dai un sms dr-lui Albu sau un mail Luciei Vaduva? Le expui problema si ai un raspuns ... sa nu mai stai pe jar .. zic si eu
hopefull spune:
Buna fetele!
Anastasia, Am vazut ca ai tot intrebat de mine....eu pana acum am tot intrat, am citit (ca stau cu sufletul la gura in asteptare de vesti bune de la tine!) dar nu m-am simtit in stare sa postez......FIV-ul meu pe ciclu natural a esuat......si la vreo doua saptamani dupa Bhcg-ul negativ (ca si cand nu era destul pentru psihicul meu!) ii venira pandaliile sotului meu, cu dor de duca si tot tacamul! Si pentru ca eram amandoi la pamant am decis sa luam o pauza mica de la subiect, sa ne bucuram de viata si apoi dupa ce ne-om linisti la creieras sa purtam o discutie si sa luam o decizie impreuna. Momentan sunt in stand-by...urmeaza sa-mi vina CM-ul si mi-e cam ciuda ca as putea sa pierd o ovulatie daca nu iau rapid o decizie (ceasul meu biologic deja ticaie isteric! ).....ma bate gandul sa ma orientez catre alta clinica....inca nu stiu ce-oi face, stiu doar ca nu ma las pana nu-mi iese!
Pupik la toata lumea!
Gabi