FIV Dr DRAGOS ALBU 40
Raspunsuri - Pagina 12
aristica spune:
crezi? dar tu ce astepti? analize la sotia lui?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"
QiaoBing spune:
mi-a zis sa repet la 1 luna de tratament cu VitD si Ca analizele pt asa ceva, iar hormonalele peste 6 sapt-2 luni sa vedem in ce parte o ia TSH-ul meu (isi revine sau se pravaleste mai rau - daca scade sub 0.1 nu e prea bine) si pe urma vedem daca si cand pot sa fac FIV. am fost la ea cu 1 zi inainte de histero, adica pe 28 iulie. pai cine are rabdare sa mai astepte 2 luni ? asa ca mi-am propus ca atunci cand termin luna de Ca+D sa le fac pe toate si ma duc si la ea si la sotior si ... sper sa incep si eu schema aia inainte sa fac 42. Ca+VitD pot doar sa continui si cat fac schema.
ufff, e cea mai proasta perioada a mea, sa stau asa si sa inghit pastile fara perspective concrete.
aaa, plus ca vrea neaparat sa fac punctie la nodulul de pe tiroida. numai chef de intepat in gat nu am acum. cum, statistic vorbind, majoritatea covarsitoare a acestor nodului nu sunt cancerigeni, merg pe ideea ca nici al meu nu este. daca l-as punctiona si aflu ca ar fi asta inseamna ca trebuie sa ma operez si aleluia FIV si copil anul asta. pana trec eu prin toate fazele ajung matusalemica
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tinuta78 spune:
ari, daca totul este ok la tine in burtica, demarati procedura. Eu am facut histero in 27 ianuarie( in z8-9), de a doua zi am inceput AC, dar ptr ca mi-a explicat ca nu poate face mai mult de 7 fivuri pe saptamana, in loc de 21 de zile AC am luat 26. Ciclul mi-a venit cam la o saptamana dupa cele 26 de zile, adica exact in ziua primei monitorizari. Nici nu l-am putut numi ciclu. La histero a curatat uterul, iar cu AC nu a avut ce endometru sa se ingroase, asa ca ciclosul a fost doar pete1-2 zile. Luni merg si eu sa ma vada. Vedem daca mai este cazul de histero si demaram si noi.
aristica spune:
tinuto tu vrei sa-mi stea inima in loc, soro? Pai eu caut o cabana la munte pentru o iesire romantica. Si-i spun consortului unde si cum sa ma injecteze? Da cemai romantism! Dar sti ce nu inteleg eu? Nu, nu sti, Dar stai ca-ti zic: Pai daca erai in ziua 8-9 si ai luat AC-uri 26 de zile si au mai trecut vreo 2 zile de cand le-ai intrerupt, pana ti-a venit ciclosul ala scurt, asta nu inseamna ca ai avut un ciclu de vreo 37 de zile? Eu stiu de la unguroaiece cum se dau ac-urile astea, ca se pot da si 14 zile, dar parca se pot da si 30 (poate intervine putin samira, sa nu aberez)...insa mi se pare aiurea sa ti se schimbe atat de mult ciclul, adica cu vreo saptamana. Stiu ca nu mai e ciclul ala natural, ca e ciclul pe care faci fiv si nu prea mai conteaza...dar oare pentru hormoni nu conteaza?
samirutoooooo pai daca tu vi cu histero la 10-12 zile dupa mine si eu intru pe AC, cred ca ne brodim la zile. Cand ai stabilit prima eco la PK?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
qiao cred ca la tine, chestia cu 42 de ani e psihologica. O luna in sus sau in jos nu face mare diferenta. Important e sa intri "boboc" la FIv-ul asta, ca te costa o gramada de bani. Si exista doua variante sa iesi din el: gravida, sau exact cum esti acum (iubita la maxim de sot, c-o viata minunata). daca e a doua varianta, pentru a te intoarce la aceasta viata minunata, e important sa fi impacata cu tine, sa nu te gandesti ca ai gresit cu ceva, sa nu existe niciun fel de repros.
tinuta78 spune:
ari, asa a fost, mi-a dat complet hormonii peste cap. Dar sa stii ca si eu l-am stresat de albinos cu problema asta, ca sa fie cat mai aproape de ovulatia mea..., bla bla. Cica nu are nici o legatura punctia cu ovulatia ciclosului in mod normal. In cazul meu, atunci am ajuns cu punctia in perioada in care in mod normal ar fi venit ciclul, adica 16-18 martie. Acum dupa chiuretaj..., ciclosul meu a revenit la perioada lunii care-i convine 18-20, deci asta ii ceasul meu biologic. Am facut chiuretajul pe 5 mai, ei bine..., chiar daca citisem ca-mi va veni CM la 4 -6 saptamani dupa..., la mine a venit fix la 2 saptamani., iar apoi s-a reglat singur la 31 de zile. Deci eu am inceput AC pe 28 ianuarie, iar punctia a for pr 16 martie(o luna jumate).Deci daca-ti da AC imediat dupa histero, ajungi cu punctia prin 10-15 octombrie,iar daca astepti urmatorul ciclos...., ajungi spre noiembrie.
anna_a spune:
buna fetelor
bccami uite ca am aparut si eu dupa 9 zile in Maramures, unde am bagat si am bagat de luasem 4kg, noroc ca am dat 2 jos intr-o zi de cand sunt acasa; oricum m-am cam facut cat tancul, o sa depasesc targhetul, abia am 5 luni si o sapt si am luat cam 12 kg; sigur trec de cele 17 propuse de mine si de 80 kg :(, noroc ca la fata nu m-am schimbat, dar am niste picioare grase si umflate si un burtoi
am fost si eu la eco de trim 2 ieri, am 2 fetite, una a sotului mai mare si grasuna 20.6 cm / 586 g si una a mea mai micuta 18.4 cm / 434 g; mi se pare destul de maricica diferenta intre ele, dar Albu a zis ca sunt in limite normale si ne mai vedem peste 2 luni la eco de 32 sapt.
si am vb cu el, m-a intebat unde merg sa nasc, i-am zis ca la Polizu, dar am sa vin si la el, cel putin pt eco morfologice si dc e ceva mai trec pe la el. I-am zis faza doctorului de la Polizu cu copii prin FIV sunt mai sensibili/firavi si a zis ca nu e demonstrat, ca rata de oprire din evolutie pana 8-12 sapt e mai mare, dar dc treci de perioada asta totul e ok. Doctorul de la Polizu mi-a zis ca dupa 34 sapt sa ma interneze sa ma monitorizeze si i-am zis ca eu nu vreau si ca am sa merg si la el si ca daca totul e ok, nu ma internez; a fost de acord a zis ca nu e nevoie, mai ales ca stau la 10 min de spital
artistica ma bucur ca te duci prin vacante si-ti petreci timpul simtindu-te bine, nu mi se pare normal sa stai numai sa te stresezi ca vrei un bebe, mai sunt si alte placeri in viata si o sa-l ai si pe bebe pana la urma
corry, inca o data felicitari pt baietei, o sa te descurci tu, te incurajam noi cele care nu stiu ce ne asteapta si care suntem la fel de optimiste cum erai si tu, o sa iesim, o sa avem grija de ei singuri, ha ha, ei vom vedea noi, ne descurcam pana la urma
maruscha, ai grija de fratiorul fetitelor mele, ca doar sunt acolo la 1 zi diferenta; cum stai cu kg si mai ales cu picioarele, mie mi se umfla rau si ma dor muschii de la pulpele de jos, probabil de la faptul ca am calatorit cateva ore cu masina, numai 3 asa, bine ca ne-am dus cu avionul la baia mare ca altfel innebuneam in masina si veneam umflata toata
aaa, inca ceva, m-a intrebat Albu ieri ce iau: eu cu poezia "1 elevit, acid folic la 2 zile si 3 de utrogestan" a zis e bine, dar n-a zis sa le opresc, deci banuiesc ca treb continuate; ideea e ca eu iau elevitul de 2-3 zile cand imi aduc amintem acid folic n-am mai luat si utrogestan la fel in ultima sapt am luat max 1/zi, oare sa mai iau?
rammy, tu parca ai 32 sapt mai iei? corry stiu ca spunea ca ei i-a zis sa le ia si la 7 luni dar le mai rarise si ea
va pup pe toate si o zi buna
21+ cu
simonia spune:
qiao, ti-am trimis ceva prin TRANSFER.RO
sa il deschizi
toate fetele
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
Ralu_mv spune:
Aristica, la fel cum a zis Tinuta, dupa histero iti poate da imediat AC, la fel a fost si la mine, si eu eram in ziua 14, ba chiar am mai si ovulat in luna resp. Eu am inceput AC exact in seara dupa histero.
Am si eu o intrebare: la Albu a facut cineva protocol de fiv fara AC, doar dupa hormonale din primele zile de ciclu ?
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
QiaoBing spune:
ralu eu am primit anul trecut cand am fost prima data la Albu protocul scurt pt FIV, dar nu am mai apucat sa il incep pt ca am ramas gravi natural fix in luna dinainte.
aristica mi-a stabilit eu pragul asta de 42 sa raman gravi pt ca si mama si bunica au intrat devreme la menopauza, iar eu am ajuns la Albu anul trecut cu diagnostic de premenopauza, deci nu am timp prea mult. in plus ca mi-e groaza de riscurile care exista in cazul in care mamele au varsta inaintata - sindrom down, etc. nu cred ca m-ar tine nervul. oricum, am zis ca daca nu imi iese fiv-ul asta depunem dosarul pt adoptie si om mai vedea noi cu naturalul dupa
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)