FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Anna, bine ai venit, omulet, din vacanta!. Deci, pana la urma sunt fetite bebeii, dragele de ele, la cati baietei erau aici, era timpul sa mai facem si perechi
Poate nu vor fi prea pudici bebeii peste 3 saptamani si vom vedea si noi ce avem.
Pana atunci trebuie sa decid si eu la cine nasc, macar pe la 14 sapt. sa stiu si eu. Mi-am notat cativa doctori din ce ati vorbit voi, fetelor, aici, o sa-l intreb si pe Albu pe cine mi-ar recomanda si sa iau o decizie. Oricum, analizele cele mai importante vor fi facute tot la Albu, dar va trebui cred din curtoazie macar sa ma duc si la celalalt sau cealalta dr, ce va fi, sa apuce macar sa ma cunoasca, sa se stabileasca oarecum o legatura cat de cat...voi ce spuneti, nu e tarziu dc apuc pe la 14-15 saptamani sa ma duc dupa celalalt doctor, nu?
In rest, dc ma puteti ajuta cu sfaturi de orice fel in perioada asta sau cea urmatoare, eu le primesc cu placere pe toate, ca sunt cam zapacita in ultimul timp, incerc sa ma adun. Nu ma prea recunosc, eu nu eram asa, dar cred ca isi fac hormonii de cap..
Qiao, ai sa razi, dar te-am visat azi noapteAm stat la suete la telefon , in vis, incat dimineata aveam senzatia ca toata noaptea numai asta am facut, am vb prin somn

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

11+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

anna mie mi a recomandat sa pun utro pana in sapt 32
amu,n am mai pus 300 pe zi, ci numai seara o capsula de 200
oricum mi se luase de ele
felicitari pt cele doua pasarici, sa creasca mari si sa fie sanatoase

corry bun venit in clubul nedormitilor si a celor cu copii rasfatati si plangareti
bucura te cat poti de perioada asta, cand stau unde i pui tu, fara sa ai grija ca aoleu o sa cada din pat......ca apoi, cand s or misca.....sa te tii nenica
ai mei de 2 saptamani mai au un pic si se urca si pe dulapuri
nu stau locului o secunda
au innebunit pe niste cabluri si le place sa stea in picioarele mele sub masa laptopului
ma trag de picioare, se agata de pantaloni ca sa se ridice la mine n poala
belea.....plus ca mai nou daca i las in patutul lor si plec din camera se pun pe urlat...mammmmm, meee
deci.....pupi si rabdare multa mamicule
o sa fie bine

asa...pe 31 naste camercam, copilasii sunt ok, mami e super grea, abia se mai misca, are contractii, dar e super emotionata si abia asteapta sa scape

si daca va era dor de noi www.facebook.com/media/set/?set=a.114443678656646.13175.100002730436237" target="_blank">http://www.facebook.com/media/set/?set=a.114443678656646.13175.100002730436237cateva poze de la munte[url/]
pupi fetelor si va tin pumnii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

cum mai esti anastasia? ca tu stransesei toate bolile pamantului, sper ca ti-au mai trecut
cred ca te poti duce la at doctor si pe la 20sapt, ai timp sa te hotarasti; eu merg la Polizu la Bogdan Calinescu (tot un albinos ca Albu) si am ales spitalul asta ca au rezerve private la 60 eur/zi si am zis sa stea sotul sau mama cu mine cele 3 zile pe care le voi sta acolo, sper eu sa nu fie mai multe
s-ar putea sa vezi ce sunt la morfo de trm I, 12-14 sapt, mie mi-a zis de atunci ca una pare fetita, ceallata era cu spatele; si ieri stateau ele cam ciudat si pe una nu prea o vedea, stateam ca intr-un glob pamantesc, ca semnul ala chinezesc cu ziua si noaptea si se boxau pe acolo, se miscau o gramada

apropo, corry cand ai timp poate-mi spui si mie (aici sau pe privat) cam cat ai dat la nastere: la doctor, anestezit, moase, neonatolog si ce-o mai fi, sa am si eu o idee

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anna - felicitari pentru cele doua minuni, sa fie sanatoase si sarcina usoara in continuare.
Noi joi, facem deja 33 de saptamani si spre deosebire de tine nu am reusit sa iau decat 9 kg :(. Ma asteptam la ceva mai mult, dar fiindu-mi fff rau in primele 4 luni, nu am reusit (am slabit atunci 5 kg).
Acum eu iau elevit 1/zi si acid folic 1/la 2 zile. Utrogestanul l-am intrerupt joia trecuta cand am implinit 32 de sapt (asa mi-a recomandat Albu). Pana atunci, chiar daca nu mi-a placut deloc, l-am luat constiincios 3/zi.
Acum asteptam eco pe trim 3, de pe 29 aug. Abia astept sa vad cate kg, au bebeii.
La noi, la eco de trim 2, bebeii aveau, unul 508 si 22cm, iar celalalt 517 si 23cm.
La fel ca la tine, Albu mi-a spus ca sunt ok, si se incadreaza in limite normale.
Pupici multi si sarcina usoara in continuare

rammy 32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mersi mirela si rammy, cred ca am sa pun si eu numai 1 utrigestan seara si gata ca mi s-a luat, de o sapt nu am mai pus decat cand mi-am adus aminte si mai mult m-am facut ca uit
o sa mai iau cate 1 elevit la 2 zile si acid folic cand imi aduc aminte

rammy, tu ai baietei? esti norocoasa ca ai pus asa putin, mie nu mi-a fost rau in primele luni, deci in 3 luni luasem 4-5 kg, apoi am mers frumos cu 2kg/luna pana la 5 luni si in ultima saptamana am pus 2+ pt ca de ne-au umflat rudele cu carnuri si prajituri la greu;
asta e, trecem la regim acasa, de fapt la mancatun nostru normal, deci nu prea mult si nu carne exagerat, dar mai plec 3 zile la munte in sept si apoi poate la bulgari la mare o sapt, deci sigur depasesc ce mi-am propus

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, draguta mea, ce mai faci? Angelica a plecat pana la urma?
Eu am o dilema. Am deja o luna de tratament pentru fet si trebuia sa-mi vina sambata, dar nu mi-a venit nici pana acum. Am facut un test de sarcina, dar este negativ. Nu stiu ce sa cred. Mie mi-a venit la fix chiar si dupa embriotransfer data trecuta cu toate ca eram data peste cap dpdv hormonal. Acum iau cycloprogynova care ar trebui sa regleze menstruatia, ca si anticonceptionalele.
Tu ce mai faci? Cum mai esti? Nu m-ai uitat cu botezul, nu?

Pup-o si pe Angi daca vorbesti cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, don't worry, se pare ca in sarcina cel putin oricate planuri iti faci...ai mari sanse sa nu-ti iasa. mai ales in ceea ce priveste greutatea.

am pus si eu 9 kg, desi as fi vrut cu totul sa pun 12 la final si asta fara sa ma arunc in toate cele. e drept ca am poftit la dulciuri si eu nu mancam des de obicei, seara si inghetata, seara si prajitura, la pranz basca desertul...si se aduna...plus ca activitate nu mai poti face ca odinioara.

am pus si eu cate ceva pe picioare si pe fund, gurile rele zic vezi doamne ca-mi sta mai bine, chestiune de gust! Asa o fi, mie imi plac femeile eterice cu un aer bonlavicios :)))...glumesc.

al meu copchil are 612 gr, cica e un copil mare...si mie mi-a lasat acelasi tratament si-l iau in general asa cum ar trebui cu f mici scapari, mi s-a taiat si mie de utrogestan insa asta e. Mi-am facut analizele pentru mutatii si astept rezultatul si mi-a recomandat cezariana iar aici nu prea ne impacam fiindca nu mi-a dat prea multe argumente in acest sens. A ramas ca-n tren, ca vedem cum evolueaza sarcina etc...insa parca vad ca ma duc la un alt doctor pentru a doua opinie, unul care sa nu aiba preferinte inca din acest stadiu...vedem...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anna - nu-ti face probleme, bebelinele sa fie ok, ca de kg scapi tu dupa. O sa aiba ele grija .
Da, noi avem 2 baietei si era timpul, cu spunea cineva mai inaite si de fetite .
Ce bine ca tu esti ok, si te poti cat de cat deplasa. Eu nu am avut norocul asta, iar acum fff rar ies din casa, cam o data pe sapt la cursurile alea "scoala mamei".
Eu, am cam stat si cu fff multe emotii, avand in vedere ca la Medlife nu poti naste decat daca ai 34 de sapt, iar eu sunt hotarata sa nasc cu Albu. Dar, uite ca incet, incet, ajngem la termen.
Pupici multi la toate 3

rammy 32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anna felicitari pt printese !
Nasti m-am tot gandit sa te sun si daca nu am reusit live, macar in somn sa vorbim
pe tine te astept cu pereche - fetita si baietel !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Va pup pe toate fetele frumoase si dragute

Anna bine ai revenit din concediu.
Anastasia - mai bine?

Sanatate multa si nastere la termen va doresc din suflet

Mergi la inceput