Clasa a IV a, 2011-2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

buna,

Ati terminat cu testele?

La noi au venit raspunsurile..din cate am vorbit cu parintii..a fost o veselie de FB-uri fara seama.

Azi am fost la scoala sa vad si eu testele copilului ... nu-i de mirare ca s-a luat pe rupte FB, asa de usoare au fost..cred ca si daca le dadeau la inceputul clasei a 3a ar fi stiut sa le faca. Surprinzator, la Cunoasterea mediului mi s-a parut cel mai complicat, mai ales ca ei mai mult nu au facut materia asta.

Acum au inceput concursurile ... noi incepem prin a nu merge la Evaluare in educatie - romana care e sambata asta.

In rest la fel, scoala e ceva nasol, care trebuie suportat de gura mea, pentru ca altfel nu ajunge sa se faca "facator" de jocuri pe calculator...si nici macar bucatar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am primit si noi rezultatele la testele de ro si mate...FB la amandoua mai avem la stiinte
Alemam noi suntem la 280 scoala din Sebastian

Mergi la inceput

Stiti cumva unde as putea gasi (pe net, sau poate vreo culegere cu rezolvari) explicata metoda segmentelor? Sau niste exemple?
La fi-miu la scoala nu se faca asa ceva deloc..si sunt probleme pe care nu le poate rezolva cu cunostiintele lui (algebric ar fi foarte simplu). Eu am ceva amintiri despre metoda asta, dar nu vreu sa-i explic gresit.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Metoda grafica sau figurativa este in programa de clasa aIV-a. O va face anul acesta. Sunt pe net niste filmulete facute de o invatatoare in care se explica metoda.

http://www.youtube.com/watch?v=eeLw4V1sNgI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Metoda grafica sau figurativa este in programa de clasa aIV-a. O va face anul acesta. Sunt pe net niste filmulete facute de o invatatoare in care se explica metoda.

http://www.youtube.com/watch?v=eeLw4V1sNgI

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

O carte excelenta pentru metoda grafica:

Dumitru, V.G., Dumitru Alexandrina (2008) - Metoda grafica in rezolvarea probemelor (clasele III - IV), Editura ASAB, Bucuresti.

Sunt si exemple, si teste, si rezolvarile problemelor propuse.Lui fii.miu ii place sa lucreze de aici.

Nici noi nu am participat la Evaluarea in Educatie de astazi, probabil primul concurs va fi Euclid. In rest merge bine, pare sa fi inteles ca nu intra la un liceu bun daca nu se concentreaza suficient.

Numai bine tuturor,
Ioana.

Mergi la inceput

Ioana si eu as fi vrut sa-l duc doar la Euclid...dar al meu daca aude GRATIS si CONCURS i se aprind niste leduri in cap si nu mai scap de el pana nu se duce
mi se pare cel mai serios Euclidul...mai ales etapa finala...anul trecut a fost destul de greut dupa parerea mea

azi a fost la evaluare la ro (nu e punctul lui forte... dupa 3 ani de invatat in limba portugheza(plus un an de gradi)...dar si anul trecut a vrut sa mearga...si pana la urma m-am gandit ca e ok sa-l las sa-si mai verifice cunostintele) a luat 92 de puncte...d-na lui era multumita dar a zis ca vrea mai mult data viitoare
acum abia asteapta sambata viitoare... si eu ca ma gandesc cum o sa ma trezesc iar dis de dimineata in loc sa dorm si sa ma odihnesc putin mai mult in we...dar...copilul nostru...stapanul nostru

va doresc un we fain

Mergi la inceput

Multumesc Ioana, o sa caut si eu culegerea.

Pana la urma, a fost si fi-miu la concurs sambata, dar nu stim inca rezultatele. Anul trecut ne spunea inv. punctajele, vad ca de data asta nu ne-a spus nimic, asteptam sa le afiseze pe site. El zice ca a facut foarte bine .

Monica-Elisabet la voi nu pe bani Evaluare in educatie? Felicitari pentru punctaj.

La noi toate sunt pe bani, mai putin Comper. Chiar si la Euclid am platit 20 de lei si am primit o culegere :) si inscrierea la concurs.

Mergi la inceput

Cricor, multumim
si la noi se platesc...tot 20 de Ron
rezultatele la noi se afiseaza la scoala in ziua concursului(dupa ora 16) dar pe noi ne-a sunat d-na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danashine spune:

am si eu un baietel care acum e in grupa pregatitoare iar anul viit la toamna va merge la scoala. noi stam in nord intr-un cartier rezidential pe soseaua de centura si cele mai apropiate scoli sunt nr 3 si nr 12. poate cineva sa imi recomande o invatatoare la scoala nr 12?:)

Mergi la inceput