Clasa a IV a, 2011-2012
Raspunsuri - Pagina 4
meru spune:
Cricor, multumesc pentru raspuns. Aveam ceva indoieli. Sunt atat de multe auxiliare, cerinte, incat observ un dezinteres crescut al copiilor pt. modul acesta de invatare, justificat de altfel, pe care nimeni nu-l ia in considerare. La varsta lor, o predare normala cu informatii clare, simple, ar fi fost mult mai eficienta.
La ora de lectura, cica vor citi impreuna, vor comenta, scrie, un fel de lb.romana extinsa.
madadum spune:
noi mergem la British din cls II. eu nu m-am agitat prea tare cu engleza si cum este foarte aproape de scoala ne-a fost comod sa mergem acolo. Dupa 2 ani de British, acum citeste si vorbeste bine cu un usor accent british. In primul an de engleza mai confunda limbile insa acum este ok.
Alemam spune:
Fetelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru! Recomandati-mi si mie o invatatoare in zona Drumul Taberei pentru copilasul meu care va incepe clasa I in toamna 2012!
Am nevoie de recomandarile voastre!Help! Sunt cu nervii la pamant dupa 3 gradinite private care s-au dovedit a fi cele mai proaste alegeri ! Am ajuns la concluzia ca vreau o scoala de stat pentru ca omul sfinteste locul! Vreau o invatatoare blanda si apropiata de copilasi!
Cricor spune:
Alemam, nu pot sa te ajut, nu stam in Drumul Taberei. Eu stiu ca scoala 172 (Sf Andrei) e buna si 159 (sau 59) - Dimitrie Sturza tot asa, ca e buna.
A dat cineva testele?
Eu credeam ca testele se dau inceleasi zile la toate clasele a 4, dar se pare ca nu e asa. In unele scoli s-au dat deja.
La noi maine e primul test la romana. Copilul e super relaxat, citeste National Geographic si mi-a spus ca stie absolut tot, nu are nevoie sa repete.
Urmeaza matematica-joi si cunoasterea mediului - vineri.
Eu cele mai mari indoieli le am la Cunoasterea mediului, materie pe care ei mai mult n-au facut-o..ca era vineri, si tot timpul se intampla cate ceva.
Voi cum stati?
madadum spune:
noi am dat luni testul la germana. copila era convinsa ca a facut perfect si bucuroasa ca nu le trece notele!
in seara asta avem sedinta cu parintii, sa vedem cu ce noutati vine invatatoarea...
anka1 spune:
Servus,
Vlad a dat ieri testul la romana, azi da la mate si maine la stiinte. Nu stiu exact ce i-a dat la romana, dar zicea ca a fost usor.
La mate ar fi ok, dar a cam uitat tabla inmultirii, se mai poticneste la unele inmultiri, isi va reveni el cand da de greu,sper :-)
In rest, toate bune si frumoase, scoala tot nu-i place, stau si ma gandesc ca am inceput cu stangul in clasa I, daca atunci i-ar fi placut invatatoarea, cred ca era mai usor sa-i placa scoala. Dar, sa privim partea buna a lucrurilor, Vlad imi spune mereu, ca mai rau nu poate fi, deci pentru el clasa a V-a nu va fi un soc, ci doar ceva ce poate fi in cel mai rau caz, la fel de urat si cu profesori similari cu invatatoarea.
O zi faina,
Anca
Cricor spune:
Astazi a fost testul la romana. Toata clasa (mai putin 2 fete) a gresit la acelasi exercitiu. Asta fie inseamna ca nivelul testului a fost peste nivelul clasei, fie ca nu li s-a explicat bine genul ala de exercitiu.
Madadum, deci voi ati avut 4 teste in total..munciti ma imult voi la liceul german.
Anka...copii nostri sunt la fel. Nici al meu nu gaseste nici o buxurie in scoala. Parca, parca e mai bine anul asta...dar departe de ce aud la alte mame posesoare de copii super incantati de scoala. Sa stii ca si eu cred ca daca inv. din clasa I ar fi fost cea pe care o are acum, cu totul altfel ar fi privit si el lucrurile.
monica-elizabet spune:
am dat si noi testul la ro...a luat -FB...la textul de pe ultima pagina a avut vreo 2 greselute
azi a avut la mate...el zice ca a facut bine si il cred
maine avem la stiinte unde zice el ca e super simplu... ramane sa vedem
mergem cu mare drag la scoala si ii plac materiile noi...asta ma bucura cel mai mult
va pup pe toate
madadum spune:
noi avem intr-adevar un test in plus, la germana.
azi au ultimul test, la cunostinte despre natura. am repetat ceva zilele astea insa din pacate nu am mai gasit manualul in lb germana si am repetat dupa varianta romaneasca. acum sper sa stie diversele cuvinte si in germana...
eu am spus ca ma duc sa aflu rezultatele dupa ultimul test, ca sa le disut pe toate cu invatatoarea. la clasa nu le-a spus notele
Alemam spune:
Fetelor, iertati-ma ca ma tot bag si eu ca musca-n lapte
Multumesc, Cricor, pentru raspunsul tau.
Monica-Elizabet, citeam la un alt topic(sau am incurcat eu borcanele) ca baietelul tau merge la o clasa sbs in Drumul Taberei?! Ma poti ajuta si pe mine? Cum se numeste invatatoarea baietelului tau, cum este ca si temperament, sfarsiti clasa a IV-a multumiti de alegerea facuta?