Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele, dupa o lunga absenta, am trecut de o perioada foooarte nasoala de dupa iesirea din spital(oboseala, dureri de cap, de spate, mastita )....acum papam, dormim, iesim afara si cel mai important...ai facem o saptamana, va servim cu muuuult si cu .
Am stabilit si noi botezul, pe 17 septembrie, vom face acasa pt ca stam la curte, nu avem invitati foarte multi si sper sa tina vremea cu noi.

La noi, trece ziua foooooarte repede, acum e 10 dimi, imediat se face ora 14......ma invart putin prin casa dar eu zic ca fac treaba se face ora 18....apoi fii-mea vrea afara.....de o sapt a inceput sa iasa singura si ii place foarte mult........baita si cadem lati toti 4 la nani. Plus ca mi sa stricat si masina de spalat, o bucurie..... sa speli pt 4 persoane la mana, uitasem cum se face am sunat-o pe mama sa-mi aminteasca......

Aaaaaa,plus ca ma chinui de 3 zile sa o sun pe mamica Alexia (Ruxandra sa fie super sanatoasa )........poate reusim inr-un final sa vb si sa ne vedem in parc.

Am o intrebare....ce pot cumpara ca si cadou pt botez nasilor (nasica este matusa mea, au absolut tot ce-si doresc, locuiesc in Germania....nu au copii si si-au dorit foooooooarte mult sa-l boteze pe Luca)
Sunt in mare dilema, pt ca de foarte multi ani , ori de cate ori ne viziteaza le cumparam cate ceva...si poate sariti cu o idee, eu cand am botezat am primit o mareeeeee patura care-mi da dureri de cap cand trebuie sa o spal pt ca nu incape in masina de spalat si un curcan
Eu vreau ceva mai elegant

Va pup din suflet si vreau sa va multumesc pentru toate mesajele si toate incurajarile din inima si stiu sigur ca oricand am nevoie de un sfat sau gand bun il voi gasi aici. Va iubesc si.......acum ceva timp se imparteau , acum toate sunt pentru voi.

Mihaela, mamica de Luca si Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mami, de obicei, in astfel de situatii, se dau icoane, cu siguranta gasesti ceva deosebit, pictat, eventual si un album foto personalizat...

ca sa continui in aceeasi tema, am gasit o rugaciune numai buna pt noi acum:

Rugaciune pentru nastere usoara

O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluieste-ma pe mine pacatoasa roaba ta, vino intru ajutorul meu în vremea durerilor mele pe care le rabda toate fiicele Evei în timpul nasterii. O, ceea ce esti binecuvântata între femei, Nascatoarea Domnului Iisus Hristos adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai sa ajungi la ruda ta Elisabeta când aceasta a ramas însarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pântecele ei si, din nesecata milostivire a ta, da-mi si mie, umilei tale roabe, nastere usoara! Da-mi harul ca acest copil ce se afla lânga inima mea sa strige cu bucurie asa cum Sfântul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mântuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a aceptat sa fie prunc. Bucuria negraita de care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau ss-mi aline durerea! Mântuitorul tau nascut de tine, sa ma pazeasca de moartea care curma viata multor mame la nastere si sa se numere rodul pântecelui meu în rândul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita mea rugaciune, întoarce fata ta spre mine si nu ma rusina, nadejdea mea, ci acopera-ma, ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor cu acoperamântul tau in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ma învrednicesc sa cunosc ca tu esti Maica milostiviri si sa slavesc bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si îi izbavesti pe toti cei ce te cheama în ceasul necazurilor. Amin.

Edit sa corectez ca textul avea diacritice

Sa ne fie de folos!

Ionela 37+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si... HAI MADDY
HAI MICHELLE HAI KRISSY

pS: pt fetele care au nascut: voi ati folosit crema pt sani in maternitate?

Ionela 37+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Mady si Michelle

Lulusor sanatate multa piticului ...e bine totusi ca mananca, lapticul tau ii face foarte bine.

Felicitari Anca, bine ai venit Natalia! Cum te descurci cu 3 copii?

V_florina daca asta simti cu adevarat ar trebui sa vorbesti cu dr si sa-i spui parerea ta.

Krissy v-am admirat pe FB sunteti o familie tare frumoasa

Mamutz super tari bancurile

O zi usoara tuturor si sa auzim numai de bine

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Anca bine ati revenit !

Krissy fff frumoase pozele! ...Vreau si euuuuu poze asa frumoase!

Mihaela bine ai revenit! ... bine ca mi-ai amintit de cadoul pt nasi...uitasem complet

Ionela este o sugestie f buna cu icoana...dar la noi nasul este si el preot si ...iti dai seama

Poate o sa ne ducem sa ne uitam pe la magazinele de artizanat sau...vad ce zie si sotul ...Mai astept(am) sugestii !

Laura sunt sigura ca o sa gasesti solutia cea mai buna pt voi !

Burtocika, nu stiu ce sa-ti spun sa-i faci bebelinei sa nu mai adoarma la san.
Ai mei cand adormeau ii mai gadilam la obraz, piciorus, le trageam putin de san...si daca nuu erau adormiti complet mai tocaiau putin, dar daca adormeau...pai dormeau nu mergea nici un gadilat, nimic.

La fel si Petru. Daca adoarme, il pun inpatut si gata. Daca se trezeste il iai si incerc iar sa-i dau. Daca mai vrea bine, daca nu....ii dau cand vrea el

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Lulusor multa sanatate lui bebe ! Sper ca nu este nimic grav!

Mamutz f amuzante bancurile Multumim !

Hai Mady!!! Hai Michelle!

Florina, sa sti ca si eu gandeam la fel in legatura cu inducerea. Si pana la urma am nascut tot indusa (oarecum) si a fost mai bine...Mai bine pt ca dupa ce am nascut eu, in ziua aia a murit tatal doctorului meu si daca nu ma hotaram sa nasc atunci, nu mai nasteam cu el...

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna dimineata dragelor,

va multumesc mult pentru sustinere . Dar majoretele pot face cale intoarsa la cabine .

Pisoiul nostru nu se grabeste sa vina. Vrea s-o concureze pe Anuta Feliciei. Pe scurt rezultatul controlului de ieri: col scurt dar inchis, bebe cu capul in bazin pregatit de lansare, lichid putinel dar suficient, fluxuri bune, placenta pe alocuri maturata, contractii ioc....incep sa invat textele aste pe dinafara . Le aud de aproape o luna . Si acum le voi auzi si mai des, fiindca avem "sedinta" cu dr din 2 in 2 zile. Oricum, vestea buna primita ieri este ca daca se incapataneaza in continuare, miercuri pe 17 cand e dr. meu de garda incearca inducerea.

Am vazut pozicile noi, sa va traiasca strumfii, sunt asa de dulci .

Morena felicitari! Bebe David- Nicholas

Krissy, draga mea ramanem amandoua pe baricade . Foarte frumoase pozele de la sedinta foto! Iti urez sa aiba efect acupunctura. Eu fac de o luna cate o sedinta pe saptamana, dar pana acum n-am simtit nici un efect. Mi-au zis ca rezultatul ar fi scurtarea travaliului cu ca. 2 h, ceea ce nu voi putea verifica , dar e macar un suport psihologic.

pup

40, AMR n zile, unde n=1,...7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Buna dimineata
La noi noaptea a decurs destul de bine:Natalia a dormit de la 11 pana la 2 apoi amancat si a mai dormit pana la 5 jumate, si astazi s-a comportat destul de bine pana acum.
Am si eu o intrebare: bebelusii vostrii sughita? Natalia sughita de cateva ori pe zi, nu plange doar sughita. Ar trebui sa ii dau ceva pt asta?

ANCA DE IUSTINA(6ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Multumesc tuturor pt urari.
Si felicitari proaspetelor mamici

ANCA de IUSTINA(6ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6 AUG 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza!

Legat de sughit nu ai ce sa faci, eventual daca nu trece sub nicio forma, da-i sa mai suga (e exact ca la oameni, cand nu trece sughitul, bei o gura de apa).

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput