Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

De 2 zile am venit acasa, bebelina se comporta destul de bine, mananca cam la 2 ore dar are reprize de somn si de 3 ore, lapticul a inceput sa vina si pana acum a mancat doar san si sper sa fie asa si de acum inainte.Voi incerca sa revin cu detalii mai multe pe parcurs.
ANCA de Iustina(6ani), Stefania(4ani) si Natalia(6aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Buna seara mamici, sa va dau si eu detalii despre nastere: pe 5 aug pe la 8 seara incep sa am contractii, nu foarte dureroase dar la intervale de 10-15 minute, pe la 9 seara vad ca nu se opresc o sun pe dr. care imi zice sa imi iau bagajul si sa merg la maternitate iar cand am ajuns aveam deja dilatatie 4cm, incep sa ma pregateasca pt nastere si de pe la 11 seara incepe: contrctii tot mai dese si mai dureroase, pe la 12 imi venea deja sa ma urc pe pereti de durere; pe la 1 fara ceva iar control si dilatatie 9 si toata lumea incepe sa zica hai ca mai e putin si e gata dar eu nu mai puteam(la un moment nu mai aveam putere nici sa strang din pumni la contractii), incepe moasa sa ma ude cu apa pe fata si imi zic ca trebuie sa imping, si dupa cateva incercari la 1:40 vine pe lume Natalia, o mogaldeata rozalie care a plans imediat si care a primit nota 9. Desi tota nasterea nu a durat foarte mult ca timp mie mi s-a parut foarte intensa(mai ales ultima ora) dar a trecut si dupa ce iti simti puiutul aproape incepi sa uiti prin ce ai trecut.

Bine ai venit Natalia! Felicitari anca-28!

Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Krissy ce faci???da un semn....hai poate maine,nastem amandoua...

Mami de Razvan (09.05.2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Doua oltence, colege de banca, in timpul tezei la fizica. Una sopteste, usor agitata, catre cealalta:
- Auzi , nu mi-e clar la problema asta cu vitezele, cat fu T1 la tine?
- Pai... cam zece minute, cred

O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si'l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice:
- Ce este Mario pe la voi la tara nu se face sex?
- Ba da cucoana, da' nu pana cade pielea !

- Madam Popescuuu!!!!
La un geam isi face aparitia o doamna.
- Da draga, ce vrei?
- Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu, draga!
- Madam Ionescuuu!!!, striga atunci tipa.
Isi face aparitia o alta doamna.
- Ce-i, draga?
- Sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu, draga! Dar ce s-a intamplat?
- Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: "La curve!"

O doamna se intoarce din concediu, de la mare, iar sotul o intreaba:
- Ei, cum te-ai distrat?
- Acolo femeile ori impletesc ori fac sex .
- Si tu ce ai facut?
- Pai am uitat sa-mi iau cu mine andrelele...

Doctorul î#351;i întreab#259; pacienta:
-Ce vârst#259; ave#355;i, doamn#259;?
- M#259; îndrept spre 30.
-Din ce direc#355;ie?

- Sefu' , scuzati-ma ca am intarziat, dar a trebuit sa-mi duc sotia la maternitate, pentru nastere !
- Ma crezi tampit ?! Si saptamana trecuta ai venit tot cu scuza asta ! Ce-i nevasta-ta, iepuroaica ??
- Nu...Moasa !

Doctorul ii dicteaza asistentei un diagnostic in latina . Pacientul, usor agitat :
- Spuneti-mi domnule doctor, sufar de vreo boala rara ?
- Da de unde ! Jumatate din cimitir e plin cu cei care au avut boala dumneavoastra !

- Domnule doctor, taica-meu a trait nouazeci de ani ! Credeti ca am sanse sa apuc si eu aceasta varsta ?
- Fumezi ?
- Nu...
- Bei ?
- Niciodata !
- Inseamna ca-ti plac femeile...
- Niciodata nu mi-am inselat sotia...
- Atunci ,de ce mama dracului vrei sa traiesti nouazeci de ani ?!!

-Ion si Maria in casa:
- Ma Ioane, mi-i frig!
- Pune o patura pe tine.
- Tot mi-e frig!
- Si ce vrei, ia o pauzare?!
- Pai, tata, cand zicea mama ca-i este frig, o lua in brate.
- Si de unde sa-l iau io pe tac-tu, la ora asta?

O femeie batuta mar se duce la un politai ca sa reclame.
Intreabata cine a batut-o, femeia raspunde ca un ginecolog, pe nume Ionescu.
Doctorul e chemat la sectie si intreabat de ce a calcat femeia in picioare.
Acesta raspunde:
- Am avut o zi grea, cu multe nasteri, avorturi, extrauterine si alte chestii de-astea, pe urma am intrat in garda si tot asa, numai nasteri, avorturi, cezariane, complicatii... Pe urma, dimineata, in parcarea spitalului, cand sa plec acasa, vine tipa aia si zice ca daca-i dau 50 000 imi arata pruna...!

Dupa un chef teribil cu bere rece ca gheata, Costica a ragusit si merge la prietenul lui de pahar, Vasile.
Suna si in usa apare sotia acestuia.
- Vasile e acasa? abia putu sopti Costica.
La fel de mistrerios, doamna sopteste:
- Nu, intra repede sa nu ne vada careva...

Un preot batran il invata pe un novice cum sa se comporte in timpul confesiunilor enoriasilor.
Dupa o prima spovedanie, preotul il trage deoparte pe tanar si ii spune:
- Te-ai descurcat destul de bine, dar ti-as sugera ca, atunci cand asculti confesiunile fetelor tinere, sa-ti exprimi dezacordul mai degraba prin "Vai,vai,vai" si nu prin "Uau!"

Sotul: De cate ori ne certam tu esti foarte calma. Cum reusesti?
Sotia: Ma duc si spal vasul de toaleta.
Sotul: Si asta te calmeaza?
Sotia: Da, pentru ca il spal cu periuta ta de dinti!

Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

florin il tine pe alex pe umar si eu trebuie sa zic: urasc alaptatul!!!!!!!!!! nu stiu cat mananca, nu stiu de ce plange in halul asta, innebunesc cand il vad ca lasa sanul si incepe sa tipe, mor cand il vad dupa 30 min de chin ca se arunca in biberon ... ... beau cam 6-8 cani de ceai de lacatie, iau galafor si nutrinatal si degeaba ...
de 3 zile tot plange, si noaptea (el care nu a plns deloc noaptea) si in seara asta am zis sa incerc si bibe sa vad ... nu a baut mult, dar vreo 20-30 ml tot a ras ... acum e linistit, sunt curioasa cum va fi peste noapte.
offff, vine toamna, apoi gradi, vroiam sa il alaptez ca sa nu colecteze tot ce va aduce dani de la gradi ...
so ... am o stare tare rea

n-am citit, pare rau ca nu am apucat, pt cine urmeaza ...

n linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

florin il tine pe alex pe umar si eu trebuie sa zic: urasc alaptatul!!!!!!!!!! nu stiu cat mananca, nu stiu de ce plange in halul asta, innebunesc cand il vad ca lasa sanul si incepe sa tipe, mor cand il vad dupa 30 min de chin ca se arunca in biberon ... ... beau cam 6-8 cani de ceai de lacatie, iau galafor si nutrinatal si degeaba ...
de 3 zile tot plange, si noaptea (el care nu a plns deloc noaptea) si in seara asta am zis sa incerc si bibe sa vad ... nu a baut mult, dar vreo 20-30 ml tot a ras ... acum e linistit, sunt curioasa cum va fi peste noapte.
offff, vine toamna, apoi gradi, vroiam sa il alaptez ca sa nu colecteze tot ce va aduce dani de la gradi ...

n linistita tuturor

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Te rog da-mi voi sa spun IDEM...sunt exact in aceeasi situatie. De 3 zile la masa de seara sunt nevoita sa-i dau supliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Buburuza azi a facut o saptamana asa ca va invit la un platou mare cu bunatati

de buburuza Ruxandra Ioana

la multi ani pt nora mea!!!!!

uite de la soacra un cadou muzical pt ea (e muzica pe care il adoarme tata pe iustin in noptile luuungi si alllbeee):
http://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUSO4I

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

frumos! Asta a fost valsul de la nunta noastra

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

fain, nu i asa?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

n linistita tuturor

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Te rog da-mi voi sa spun IDEM...sunt exact in aceeasi situatie. De 3 zile la masa de seara sunt nevoita sa-i dau supliment

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

nu i o tragedie. nu cont CAT si CAND ii dai supliment, dc copilul mananca si la san, mkr 5 min si tot e bine. imp e sa si ia anticorpii.

zic si eu, care oricum eu am fost traumatizata de acest alaptat. mai ales de alaptatul la cerere, cu program des si haotic. am crezut ca ma arunc de pe geam....

mie personal mi se pare o corvoada alaptatul. eu cum il pun pe iustin la alaptat, dau drumul la filme coreene ca sa mi treaca vremea, ca am impresia ca o sa capiez.si niciodata nu l lasa sa ma frece. eu ii dau mereu san, la fiecare masa (cu exceptia celei de la 3 noaptea) si dc nu adoarme satul, si tot ar da sa suga, ii aplic un supliment. si asta e. nu mi mai bat capul, ca nu vreau sa ajung la balamuc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Va spuneam mai devreme ca dr a spus ca marti imi da niste ovule pentru a face colul mai moale, daca nu se intampla nimic pana atunci. Am inceput sa citesc pe net si realizez ca aceasta inseamna inducerea nasterii cu ovul de oxitocina sau ceva de genul. Pai eu nu as cam fi de acord cu inducerea. Cu atat mai mult cu cat nu sunt inca la termen (DPN 21 aug). Conform parerilor postate pe net, unele induceri au decurs rapid si normal, altele greoi si dureros.

Am senzatia ca mi se fura elementul surpriza din nasterea copilului meu. Mi se pare ca fortam natura, ca nu avem rabdare sa asteptam ca totul sa decurga normal. Imi este groaza de travaliu fortat, artificial... evident ca nu decurge totul normal, nu?

Pai asa mai bine beau eu ulei de ricin, si astept...decat sa ajung la medic cu oxitocina, rupere de membrane, ba chiar am citit si de dilatare manuala (???)

Fetelor, cred ca de vina este ora tarzie. Ar trebui sa fiu calma si sa am incredere ca totul va decurge bine, nu?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Krissy ce faci???da un semn....hai poate maine,nastem amandoua...
Mady, n-am nascut, am stat azi in umbra ca nu ma simt bine, desi nu am progresat cu nimica. Nu ma simt bine in general - stare de voma, contractii sacaitoare, dar nu asa intense ca ieri, si mai nou mi s-a dus o sciatica pe piciorul drept in jos de sunt ca o babuta, nu stiu ce m-am ramolit acum la sfarsit... Poate nastem maine amandoua, oricum ma duc la o acupunctura maine specializata in Pre-birth & Labor, poate imi "deblocheaza" dilatarea, ca tare nu vreau sa ajung iar la inducere cu oxitocina ca data trecuta. Om trai si om vedea, sanatosi sa fim...

Pana atunci hai sa scot majoretele pentru tine, ca e ziua cea mare, si pt Michelle, ca e chiar timpul sa-si arate domnisorul tau fata:

Hai MADY !
Hai MICHELLE !
Si mai vreau sa multumesc tuturor pt cuvintele de incurajare si majorete, conteaza f mult!O sa va tin la curent cu evolutia, una din zilele astea o sa nasc si eu cumva...

PS: Am pus cateva poze "artistice" la album, cine are chef si rabdare sa ne vada ce-am lucrat noi la fotograf acum 2 saptamani.

Pup gasca,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 39+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput