Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
la multi ani pt nora mea!!!!! uite de la soacra un cadou muzical pt ea (e muzica pe care il adoarme tata pe iustin in noptile luuungi si alllbeee): http://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUSO4I _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
frumos! Asta a fost valsul de la nunta noastra
Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria
AMR 2 SAPTAMANI
oxidoni spune:
Florina, da, eu am nascut la Giulesti. Nu stiu cum e la cezariana, dar la nastere naturala conditiile au fost super.La acelasi etaj au fost toate, si sala de nasteri,salonul,copiii.Totul nou si renovat,salon cu tv si ac.Asistente dragute in general,dar stii cum e..sunt oameni si oameni.
Nu a trebuit sa cumpar nimic,nici epidurala.
Dr barbati la giulesti sunt si ok.Cel putin 2:Ion Ionut si deva. Nastere usoara
Anaemi - esti prea tare! Si eu vreau sa fac multe cat doarme ea dar daca-s obosita imi dau cu stangu-n dreptu
Multumesc pt felicitarile pt sora mea. Azi dupaamiaza are Eco sa le confirme ca-i unde si cum trebuie.
Va pupam
Mami de minune de fetita Miruna-Maria
crisspy spune:
Toata dupa-amiaza m-am uitat la pozele voastre...foarte frumoase mamici si bebelusi.
Si azi mi-am facut si eu timp si mi-am creat un album in care am pus cateva pozici cu mine, sotul si Razvi pe care le aveam la birou...sa ne cunoastem mai bine
Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria
AMR 2 SAPTAMANI
Ireth spune:
Am zis ca revin si iar mi-a luat aproape o zi...
Jmecherul asta in ultimul timp a descoperit si el baubau-ul de sub pat, si nu vrea sa doarma si pace! doar in brate. Si in felul asta imi ia si o ora jumate sa il adorm... bine, dar si cand doarme e scump foc, ca doarme fix ca maica-sa in diagonala, sau il pun intr-un loc si il gasesc cu 5 cm mai jos, cu picioarele in sus... exact ca mine noi avem pat de 1.8/2m si ABIA incapem doi oameni.. cu chiu cu vai!
Asaaaa.. acum sa trecem la felicitari:
Felicitari Lulusor, Felicia, Morenna, maria2mami, Anca 28! sa va bucurati maxim de comorile voastre, iar voua va doresc refacere usoara!
Bine ai venit acasa Corry ce baieti frumosi ai, sa-ti traiasca! al meu si-ar fi dorit si el gemeni, dar n-a fost sa fie... acum, intre noi fie vorba, mai bine ca nu am gemeni, ca nu stiu cum as fi facut fata
Crisspy, ma bucur ca te-ai linistit. Imi pare rau ca n-am fost pe faza, ca ti-as fi zis si eu ce ti-au zis si fetele: NU mai cauta aiurea pe net, ca mai mult te sperii. Cauta "durere in gat" sa vezi cate tipuri de cancere & stuff gasesti.... deci nu e treaba.
Laura si sot de Anaemi la multi ani! (cu intarziere) tot ce va doriti!
Alexia, felicitari pentru prima saptamana si foarte frumoasa povestea.... maine facem si noi 2 saptamani, abia astept! a luat deja aproape 500 grame in greutate
s-a trezit junior. revin (in seara asta, promit )
Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)
pufi79 spune:
Corry stateam cu ochii cat cepele dupa vesti de la tine . Bine ati venit acasa, ma bucur nespus ca puiutii sunt cuminti, s-o tina tot asa, si ca tu esti pozitiva . Multi, multi, multi pentru toti trei, si asteptam poze si alte vesti cand o sa ai timp .
Felicia inca o data felicitari si bine ati venit acasa! Acomodare usoara si laptic muuuuuuuult si pupici si mai multi
Mamutz noi suntem programati pe 24 la vaccin desi Eduard va avea 2 luni si 3 sapt dar doar dupa data de 20 primeste circa vaccinurile.
Cu bautura ptr botez, noi am decis ca fiecare sa fie intrebat de ospatar ce prefera si sa i se aduca fara sa mai punem sticle pe masa ptr fiecare ptr ca unii prefera vinul, unii berea. Am luat tuica, visinata, wisky, bere cu si fara alcool, garone, martini, vin alb si rosu si sucuri.
Alexia la multe saptamani, lunite si ani pentru Ruxandra, sa va traiasca!
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babylicious Anamaria, te invidiez!! Si pentru cum faci fata, dar mai ales pentru mareeeeeeeeee!! Relaxare placuta!! La multe saptamani inainte buburuza Ruxi!! Cory, jos palaria pt frumusetile tale...!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!! Crispy, ma bucur ca te-ai linistit!! conteaza mult acum pe ultima suta de metri! Mamutz, noi o sa mergem sambata sa facem degustarea la meniu, si atunci stabilim si detaliile de genul asta! Daca nu te grabesti, poate te pot ajuta cu ceva info atunci! Dar de ce nu intrebi la restaurant? Ca ei stiu f bine cate se bea... Felicia, felicitari!!!! Si bine ati venit acasa fete frumoase! Ma bucur ca a iesit totul asha cum ti-ai dorit!! Asteptam poze repede repede!! Oxidoni, felicitari pt sora ta! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne dai o veste super peste 8 luni! Oana mamica super-fericita de Eliza Maria |
Jumatate din invitatii mei nu beau mai mult de un pahar de vin, deci trebuie sa adaptez. Pana la urma am stabilit pentru toate.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)
Burtocika spune:
De ieri tot intru si incerc sa citesc tot si sa mai si raspund ... dar moapsa mea (asta e porecla ei, ca e tot timpul incruntata si bosumflata ) m-a zapacit de 2 zile
Tot ma laudam eu ca am un copil model, care mananca si doarme 3 ore, ei iata ca acum isi scoate parleala !!! O pun la san, suge 10-15 minute, apoi ADOARME BUSTEAN !!! Doarme cam o jumatate de ora, maxim o ora, apoi se trezeste si incepem din nou, o pun la acelasi san, ca mi se pare ca nu l-a golit suficient, sau la celalalt, daca a tras mai vartos, si repetam distractia, pana ajungem si la biberonul din care trage intre 10 - 50 ml LP, depinde probabil cat a tras de la mine. In total, masa se intinde pe vreo 2 ore, apoi doarme circa 1ora - 1ora jumate si o luam de la capat !!!
Plus colici / gaze care o apuca in general seara Noroc cu Anatomia lui Grey, ca am si eu la ce sa ma uit in timpul asta
Ceva sugestii ca sa nu-mi mai adoarma la san ? Ca in ritmul asta cred ca voi pierde si putinul lapte pe care-l am ...
SPunea cineva de descurcatul cu 2 copii: si eu o las pe Irina destul de mult la desene, dar ma ajuta si tati ca se mai ocupa de ea, o mai duce prin parc sau la locuri de joaca, o mai duce la bunica, se mai joaca el cu ea ... E greu, nici eu nu apuc sa gatesc mai nimic, stau de 3 zile cu niste carne in frigider si nu reusesc sa o fac ...
Azi a trecut pe la noi bona Irinei, a fost destul de nasol pt ca a reusit s-o faca geloasa pe Irina, bineinteles ca s-a minunat de asta mica si s-a tot fatait in jurul ei, exact ce ma temeam. In conditiile astea nu stiu cum va reactiona Irina cand o sa inceapa gradinita si va ramane mai mult cu bona ...
Sa nu uit sa felicit fetele care au nascut !!!
FELICITARI MARIA2MAMI !
FELICITARI ANCA28 !
FELICITARI MORENNA !
FELICITARI LULUSHOR !
FELICITARI FELICIA !
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
anca-28 spune:
Buna seara mamici, sa va dau si eu detalii despre nastere: pe 5 aug pe la 8 seara incep sa am contractii, nu foarte dureroase dar la intervale de 10-15 minute, pe la 9 seara vad ca nu se opresc o sun pe dr. care imi zice sa imi iau bagajul si sa merg la maternitate iar cand am ajuns aveam deja dilatatie 4cm, incep sa ma pregateasca pt nastere si de pe la 11 seara incepe: contrctii tot mai dese si mai dureroase, pe la 12 imi venea deja sa ma urc pe pereti de durere; pe la 1 fara ceva iar control si dilatatie 9 si toata lumea incepe sa zica hai ca mai e putin si e gata dar eu nu mai puteam(la un moment nu mai aveam putere nici sa strang din pumni la contractii), incepe moasa sa ma ude cu apa pe fata si imi zic ca trebuie sa imping, si dupa cateva incercari la 1:40 vine pe lume Natalia, o mogaldeata rozalie care a plans imediat si care a primit nota 9. Desi tota nasterea nu a durat foarte mult ca timp mie mi s-a parut foarte intensa(mai ales ultima ora) dar a trecut si dupa ce iti simti puiutul aproape incepi sa uiti prin ce ai trecut.
lulusor77 spune:
Buna fetele!
Am intrat numai scurt sa va scriu despre noi. Va multumesc din suflet pentru sustinere, conteaza asa de mult!!
Asa cum v-a transmis michelle, am nascut ieri noapte, dupa un travaliu lung si intens, dar totul a fost uitat in momentul in care am simtit minunea in brate. O sa va sriu mai pe larg atunci cand ajung acasa. Nu se va intampla insa decat sapt. viit, pt. ca Eric are o infectie si este acum sub tratament cu antibiotice si monitorizat permanent. Are febra si respira fff repede, dar in rest e bine si mananca incredibil de bine. Alaptatul functioneaza super, ne-am obisnuit deja unul cu celalalt. Din pacate sufar ca nu mai e cu mine, il vad doar atunci cand il alaptez, si mi-e dor ingrozitor atunci cand nu sunt cu el. Dar vor trece si zilele astea si ne vom intoarce acasa sanatosi si in formula completa.
Felicia, felititari mamica pentru minunea pe care ai adus-o pe lume. Esti o curajoasa! Bravo mami!
Hai Michelle. Iti tin pumnii!
Krissy, iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos. Sunt sigura ca asa va si fi.
Corry, bine-ai venit acasa si inca o data felicitari pentru cele 2 minunatii.
Felicit si celelalte fete pe care inca nu le-am felicitat, va rog sa ma iertati, dar n-am citit decat din 2 in 2 pagini si pe diagonala.
Un mare la toate!!!
Si inca o tura de pentru toate fetele ce se pregatesc sa nasca.
Incerc sa pun si eu o pozica in album.
lulusor77 40+ Eric