Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)
Raspunsuri - Pagina 10
adra_bell spune:
Anca, sughitul intra in cei trei S fiziologici la noul nascut (sughit-stranut-strabism). Putin lapte cum zice Oana, dar adevarul este ca mai mult ne streseaza pe noi, cica pe ei chiar ii distreaza
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
cristelle25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca-28 Buna dimineata La noi noaptea a decurs destul de bine:Natalia a dormit de la 11 pana la 2 apoi amancat si a mai dormit pana la 5 jumate, si astazi s-a comportat destul de bine pana acum. Am si eu o intrebare: bebelusii vostrii sughita? Natalia sughita de cateva ori pe zi, nu plange doar sughita. Ar trebui sa ii dau ceva pt asta? ANCA DE IUSTINA(6ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG 2011) |
Incearca cu cateva picaturi de lamaie sau o mai pui un pic la san..Eu i-am dat lamaie lui Vlad si a functionat..
mami fericita de strumf Vlad Rafael
adra_bell spune:
Florina, si noi ne alaturam voua, n-am stabilit nimic legat de botez, nu stim cand, unde, stim doar ca vor fi foarte putini, poate nici 15 oameni. Familia si-a facut de cap pe seama noastra la botezul Evei, si-au adus fiecare invitatii lor, si asa ne-am trezit inotand intr-o mare de necunoscuti.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ionella3003 spune:
Alex cand era bb avea crize de sughit de ne dispera:)... intr-un final ne-a zis dr sa-i punem zeama de lamaie pe buze. Insa sa ai si camera foto pregatita, asta e una din amintirile preferate ale lui tati, cum s-a strambat Alex cand a gustat prima data zeama de lamaie
| citat din mesajul lui anca-28 Multumesc tuturor pt urari. Si felicitari proaspetelor mamici ANCA de IUSTINA(6ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6 AUG 2011) |
Ionela
37+ mami de Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
ionella3003 spune:
hmmm, la asta nu m-am gandit...
. Mai punem mintea la contributie si revenim cu idei. Ce frumos sa aiba nas preot...
citat din mesajul lui anaemi Neata fetele!Ionela este o sugestie f buna cu icoana...dar la noi nasul este si el preot si ...iti dai seama Poate o sa ne ducem sa ne uitam pe la magazinele de artizanat sau...vad ce zie si sotul ![]() Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Ionela
37+ mami de Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
babyblue spune:
fetelor voi purtati centura?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
oxidoni spune:
Eu nu port centura. Cand l-am intrebat pe dr daca ajuta, mi-a zis ca doar psihic...de fapt muschii lucreaza la fel, sau chiar mai putin.
Apropos...cele cu nasteri naturale...cand putem incepe sa facem exercitii pentru burta?
Mami de minune de fetita Miruna-Maria
Ireth spune:
am zis ca nu mai scriu posturi kilometrice ca nu ma lasa asta mic niciodata sa le termin ![]()
ramona, eu am incercat sa iau centura speciala pentru mamici de la lytesse (parca?)...si guess what? scrie pe ele mare si frumos NERECOMANDAT PERSOANELOR CE ALAPTEAZA, motivul fiind ca centura asta speciala contine cafeina si deci ajunge in lapte.
adra, cred ca acum poti sa schimbi nota din subsol, ca nu-l mai astepti pe filip, nu? ![]()
si eu vreau botez mic, mic. la nunta am fost un pic peste 50 de persoane, acum imi doresc sa fim si mai putini. nu suport sa vina nu-stiu-ce-rude pe care nu le-am vazut niciodata in viata, sau prieteni de-ai prietenilor, de-ai parintilor, etc.
lui iepure jr. i se cojeste un pic pielea pe picioare.... ma gandesc ca e de la sapun/lotiunea cu care il spal? am folosit bepanthol si sapun nivea pt bebelusi, dar tot nu vad nicio imbunatatire. ceva idei, sugestii?
a, si multumesc pentru sfaturile legate de buric, m-au ajutat mult
. n-am apucat sa va zic atunci, ca eram panicata
(aveam impresia ca buricul trebuie sa arate fix ca la noi, ca la adulti, frumos si curat si bagat inauntru)
Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)
anaemi spune:
| citat din mesajul lui oxidoni Eu nu port centura. Cand l-am intrebat pe dr daca ajuta, mi-a zis ca doar psihic...de fapt muschii lucreaza la fel, sau chiar mai putin. Apropos...cele cu nasteri naturale...cand putem incepe sa facem exercitii pentru burta? Mami de minune de fetita Miruna-Maria |
Si pe mine m-ar interesa ...Eu am acum 6 saptamani de la nastere si mi-e frica sa ma fortez...NU ma grabesc, dra am fost aseara la cumparaturi si am vrut sa-mi iau ceva de imbracat.
Cand m-am vazut in oglinda aia mare din cab de proba...imi venea sa-mi dau palme

....Totusi tind sa cred ca oglinzile alea maresc
.Mai am doar vreo 5kg in plus...doar nu m-or face alea chiar asa balena

Centura nu port si nici nu am purtat.
Ireth este normal sa se cojeasca.Cam toti bebeii "naparlesc"
Anca pai ai o fetita cuminte
Pt sughit, doar la Filip ii dadeam putina zeama de lamaie. Anastasiei si lui Petru nu le-am dat. Doar san si batuti pe spate.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
pufi79 spune:
Ireth cica e normal ca pielea bebelusului sa se descuameze putin la inceput. Si noi initial am crezut ca de vina ar fi sapunul sau lotiunea, dar dr. ne-a asigurat ca e perfect normal si ca, peste putin timp va trece si asa a fost
.
Hmmmm cadoul pentru nasi este si pentru noi o provocare, nasi vor fi sora mea cu cumnatul care ne sunt si nasi de cununie deci suntem in familie. Eu am vazut o rama foto foarte frumoasa, mica din argint si cu un cristal swarosvki, simpla si eleganta.......ceva de genu cred
si in care sa pun poza lui Eduard. Mai vad eu.
oxidoni ptr mine exercitiile constau in urcat coborat de doua ori pe zi cu landoul+bebe 4 etaje
, sters pe jos zilnic toata casa
, si cateva ture de parc in fiecare seara
.
Maria2mami la multe saptamani si lunite pentru Pavel
, sa va traiasca si sa fie sanatos !
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi