Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna si de la noi.

In primul rand, FELICITARI Lulushor si Felicia! 2 mamici curajoase, care a adus pe lume 2 minunatii de copii! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puii vostri!

Corry - bun venit acasa! Felicitari pentru baietei, sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de altii! Bravo lor ca-s cumintei, ca-si "asteapta randul" (suna asa frumos), si sa fie asa in continuare, sa inteleaga ca mami e numai una.

Bb Antonia - multa sanatate!

Anaemi - eu nu-mi pot imagina cum ai zis tu ca ai facut intr-o zi 3 feluri de mancare cu Petru in brate, ca acum sa aflu ca nici macar nu l-ai pus in sling sau in wrap.

Eu folosesc sling-ul aproape zilnic, adica de cate ori o scot eu singurica afara. Parca sta putin ingramadita, dar nu zice nimic...cum o pun acolo, cum in 5 min doarme. Intr-o zi am pus-o si in casa, ca era agitata si nu se linistea...la fel, in 5 min si-a luat somn. Doar ca n-o tin f mult, ca mi-e ca amorteste...maxim 1 ora juma am tinut-o pana acu.

In rest, noi suntem bine. Azi noapte am dormit 5 ore juma legate...plus inca 3 pe motzaite...deci acum, cand ea doarme, parca mai trag de timp pana sa ma bag la somn. Desi ar trebui

Va pupam pe toate, si sa aveti zile minunate alaturi de bebelusii...in burtica sau langa voi.

PS: Ceva off-topic, dar sunt fericita si vreau sa impart bucuria cu voi: sora mea, care anul trecut a avut o fetita care dupa 4 luni jumatate a devenit ingeras, tocmai a aflat ca e insarcinata! Sa le dea Domnul sanatate si fericire, si fie ca acest pui sa-i mai aline dupa pierderea micutei.

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Update: tineti majoretele pe loc ca mi se da drumul acasa... M-au monitorizat la spital si dat fiind ca de luni pana azi, in ciuda contractiilor nu mi-a progresat dilatatia (deci e tot 4cm), au zis ca ma dilat greu si n-are rost sa ma tina in spital atata timp cat bebe o duce "wonderful" in burtica... Asta e asa o senzatie de deja-vu la mine cu dilatatia grea, ca asa a fost si la Sophia, dar atunci a fost musai sa ma induca ca mi se rupsese apa. Acuma daca totul e OK, vad ca pot sa tot fiu in "travaliu activ" cum mi-au zis ca inca nu intervin...
Asa ca asta e la mine Happy 39 weeks, cu alarma falsa si inapoi acasa in stand-by... Instructiuni am sa revin imediat daca mi se rupe apa, sangerez sau durerile devin insuportabile. Sa vad cum trec noaptea, dar altfel nu stiu dupa ce sa ma mai iau, ca altfel contractiile sunt frecvente si dureroase in continuare, si daca m-am mai dilatat n-am cum stii... Pana la urma oi naste pe drum ca acuma nu stiu cand sa ma mai duc... Nu stiu ce sa simt, sa ma bucur sau sa plang, sunt confuza si cam bosumflata momentan. Dar ma resemnez ca ma duc la fetita mea iubita acasa care se va bucura cu siguranta ca mami e acasa peste noapte. Si ma las cu optimism in voia lui Dzeu, ca altceva chiar n-am ce face...

Sa aveti o noapte usoara si sa ne-auzim cu bine cat de curand!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 39+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

:) lasa krissy, bebe stie mai bine cand sa vina.:)

curaj!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Anamaria, te invidiez!! Si pentru cum faci fata, dar mai ales pentru mareeeeeeeeee!! Relaxare placuta!!

La multe saptamani inainte buburuza Ruxi!!

Cory, jos palaria pt frumusetile tale...!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!!

Crispy, ma bucur ca te-ai linistit!! conteaza mult acum pe ultima suta de metri!

Mamutz, noi o sa mergem sambata sa facem degustarea la meniu, si atunci stabilim si detaliile de genul asta! Daca nu te grabesti, poate te pot ajuta cu ceva info atunci! Dar de ce nu intrebi la restaurant? Ca ei stiu f bine cate se bea...

Felicia, felicitari!!!! Si bine ati venit acasa fete frumoase! Ma bucur ca a iesit totul asha cum ti-ai dorit!! Asteptam poze repede repede!!

Oxidoni, felicitari pt sora ta! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne dai o veste super peste 8 luni!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Felicitari Felicia si Lulusor! Sa va reveniti repede si sa aveti mult laptic!

Corry, bun venit acasa. Ma bucur sa te aud asa de optimista, si ma bucur sa aud ca ai doi baieti cuminti foc!

Krissy, asadar esti in stand-by. Sigur saptamana asta nasti, asa ca te asteptam la colt cu motatele.

Anaemi, pai se poate dom'le, la mare? Voi aveti deja 2 luni, si noi nici nu am nascut inca. Sa va distrati si relaxati de minune!

Alexia, la multe saptamanici

Despre noi: se pare ca o sa nasc la Giulesti cu o doctora recomandata de medicul meu. Azi ne-am vazut la fata si a reluat controalele pe care mi le facuse si dr meu ieri.
Bebe este f jos, dar colul este inchis si tare. Bebe are cam spre 3600gr. Dr este plecata din Bucuresti de sambata pana luni, si daca cumva nastem pana atunci, o sunam si ne recomanda un coleg de-al ei (doctorii barbati de la Giulesti mi s-au parut cam niste mici brute... fata de doctorul meu care este extrem de empatic si de finut cu gravidele).
Asa...daca marti la control nicio schimbare, cica imi da niste ovule ca sa inmoaie colul.

Mi-a placut de doctora (printre altele) pentru ca s-a uitat pe toate analizele, mi-a facut eco si control pe masa, ca o pot suna si in weekend sau cand ne vine sa nastem, si ca a acceptat sa ma ia in sapt 39.

Cine a nascut la Giulesti? Adra, parca tu, sper sa nu ma insel, si Oxidoni? Ceva sfaturi de luat in seama?

Eu mai am de vazut ultimul sezon din Grey's Anatomy, deci am concluzionat ca asta asteapta colul meu.

Azi noapte m-am trezit ca dormeam pe burta

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neatza, dupa pranz!

Felicitari fetelor care au nascut si nastere usoara celor care asteapta sa nasca!
Felicia, toata admiratia pentru tine!

Parca sunt la razboi, domnisorul meu a supt de ieri seara de la 18 pana dimineata la 4, mai motaia, se mai mufa. Eu cred ca e deja in puseu de crestere. Nu doarme decat cu mine, altfel singur in patut nu depaseste 10 minute de somn

Carmen, ia-o usurel, si eu sunt in aceeasi situatie, ma solicita si Eva, fac si eu ce pot, dar am noroc cu sotul care se ocupa de ea.

Mai vroiam sa zic multe dar si mesajul asta e inceput acum 3 ore

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, da, pe Eva am nascut-o la Giulesti

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bravo Felicia Bine ati venit acasa!

Asteptam pozici cu mandra care s-a lasat asteptata . Cum a reactionat fratiorul?

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Mamutz multumim! La multe lunite strumfilor si sgtrumfitelor.
Facem si noi azi o luna suntem baieti mari

oxidoni, feliciatri pt sora ta, tare ma bucur , sarcina usoara sa aiba
felicia, esti timp record cu lasatul acasa dupa nastere. Bine ai reventi si acomodare cat mai usoara

Corry, bv...te asteptam cu sufletul la gura, astept poza

Noi suntem bine, parca imn fiecare zi e tot mai usor. Filip incepe sa stea mai mult treaz si sa interactioneze mai mult.
Isi tine capul f bine si avem zilnic timp de stat pe burtica.

kk face cam de 2 X pe zi plus . In rest e cumintre, singura data cand plange e cand e prea obosit. Nu doarme deloc afara chair daca stam 3 ore. Sta cu ochii benoclati ca nu cumva sa piarda ceva :D.

Haide eska asteptam vesti

Bv crisspy, ma bucur ca bbelina a crescut in greutate. Mai ai ink un pic si tu

mai, aici nu se recomadna sa se dea buricul cu nimik, lasat sa circule aerul si tinut curat si uscat. ATAT!

Va pupam!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Buburuza azi a facut o saptamana asa ca va invit la un platou mare cu bunatati

de buburuza Ruxandra Ioana

la multi ani pt nora mea!!!!!

uite de la soacra un cadou muzical pt ea (e muzica pe care il adoarme tata pe iustin in noptile luuungi si alllbeee):
http://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUSO4I

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Corry si Felicia bine ati revenit !!!

Crisspy mergem la vecinii nostri bulgarii...acum sa vedem unde ca suntem "famelie mare" si acum sunt doar cateva hoteluri care au family rooms.

Oxi, atunci am facut mancare alergand intre bucatarie si bebe cat mi-am tocat toate cele necesare , iar apoi cu bebe in bratele-am pus la facut.

Acum ne-am facut mai mari si avem mai multe variante cand facem mancare: cat doarme el eu fac repede repede ce pot, apoi cand se trezeste il mai iau in brate si mai fac ce pot si nu-mi necesita 2 maini , apoi il mai pun in scoica, il mai iau in brate si tot asa.

Ideea este ca in timpul cat el doarme sau sta fara sa planga singurel am viteza maxima si reusesc sa-mi fac parte din treburi.

Mamutz sincer eu habar n-am cum este cu bautura, cata trebuie. Al meu insa, pana acum, a luat 12 sticle cu vin (cred ca la 750 ml sau 1 l, nu stiu)si o sticla de whisky la 1 l ,pt vreo 25 pers cam cati o sa fim.
Acum nu stiu cata apa/suc o sa ia.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput