Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multumesc mult, Roberta, pt informatii si incurajari, Doamne ajuta sa fie cum e mai bine pt bb... si pt mine cat s-o putea:D

anaemi, , multumesc, dupa ce-oi naste vin la tine la meditatii, sa ne ajuti sa ne organizam, tare mult imi place cum pui problema...

Ruxandra Ioana
, la multi lunisoare si la multi ani fericiti!

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Si eu am fost pozitiva la streptococul b , am luat o saptamana antibiotic iar in timpul travaliului mi s-a administrat antibiotic in vena la 4 ore , adica de 2 ori. Nasterea a fost naturala , nici macar anestezie nu am facut, iar bebe este ok , nu a fost afectat , a facut icter la 3 zile , dar asta nu are legatura cu balaurul meu.
Deci se poate naste natural , asa ca nastere cat mai usoara , dar travaliu nu chiar scurt , ca sa ai timp sa-ti faca antibioticul , ca am inteles ca daca nu au timp sa-ti faca tie i se va face lui dupa nastere , asa ca mai bine sa ai timp sa faci tu.
ESKA CURAJ NASTERE CAT MAI USOARA!!!!

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Ionela 37+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Cate o si un , pentru fiecare!!!
Am citit din spital incurajarile si apoi, urarile voastre!
Au fost cuvinte frumoase, care mi-au mers direct la sufletel
Intru sa va dau vesti despre noi ( asa este frumos).
Sa o luam cu inceputul....
Operatia a decurs f bine si mi-am revenit f repede.
Singura problema am avut-o de la anestezie (rahie), aceasta dandu-mi niste dureri groaznice de cap si ceafa, vre-o 3 zile.
De luni suntem acasa, si incercam sa ne invatam cu acesti doi soricei, care ne-au umplut viata de bucurie.
Sunt niste copii cuminti, nu plang si chiar daca se trezesc deodata, isi asteapta cumintei randul.
In prima noapte, am dormit de la 13.30 la 06.30
Ce sa mai, sunt o norocoasa.
Pe langa ca sunt cuminti, copii mei rad mereu, sunt atenti la discutiile noastre si le place sa fie frectionati.
Deocamdata o am pe mama mea, ca ajutor (doar o luna), dar eu am convingerea ca o sa ma descurc si singura!
Este obositor, Doamne, dar atat de frumooooos (imi vine sa-i pup si sa-i strang in brate, non stop)
Pozeee, hmmm, este cam complicat sa-i prind impreuna, dar promit ca o sa revin cu ele
Deocamdata, postez una la catalogul comun!

O mama implinita de: Matei si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Corry, felicitari mamica fericita, sa va traiasca minunile si sa va bucurati mereu de ei ca acum! Cu siguranta te vei descurca, doar nu degeaba a dat D-zeu sa fie asa cumintei!

Ionela 37+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

a, si inca ceva: dupa ce cade buricul, ce fac? las asa, ii mai dau cu solutii?

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Cred ca ti-au raspuns deja fetele, dar cum noi tocmai am venit de la pediatru si ne-a facut instructajul, iti spun si eu:
- acolo i l-a curatat cu apa oxigenata, ca sa iasa toata murdaria dinauntru.
- acasa se face toaleta cu putina betadina sau alcool, ce ai folosit si pana acum, cu care se tamponeaza cu un betisor pt urechi sau cu compresa sterila; cateva zile, cam o saptamana

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello din nou,

Anamaria...mare...ce frumos . Vreau si eu dar cred ca nimeresc marea la anu'. Dar unde va duceti de ati facut pasapoarte la copii?

Ionela trebuie sa vorbesti cu dr tau sa vezi ce zice. In mod normal ar trebui sa iei antibiotic, insa sunt unii dr care recomanda cezariana in locul nasterii naturale din cauza acestui streptococ.

Corry ma bucur sa aud ca sunteti bine toti 4 .

Am venit si eu de la dr...cica dilatatiile alea intestinale sunt normale, nimic de ingrijorat . Plus ca acum pitica cica ar avea 2,900kg si luni la dr mea avea 2,500 gr. Stiu ca masuratorile sunt relative la varsta asta, insa e suficient sa te panichezi. E bine ca nu trebuie sa-mi fac griji cu dilatatiile alea, ca de crescut creste ea. De maine in 2 saptamani avem marea intalnire.

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multe lunite
ROBERT de Savvy
VLAD-RAFAEL de cristelle25
FETITA de mihaa
FILIP de lissa_ana

HAI ESKA, MICHELLE_12!

FELICITARIE MAMICILOR SI BUN VENIT PUIUTILOR:
FILIP de squirrel

LUCA-PAVEL de maria2mami
NATALIA de anca-28

DAVID-NICHOLAS de morenna
ERIC de lulusor77
ANA MARIA de fecian

cU INTARZIERE LA MULTI ANI laura13 SI mariaruxi

Multumesc pt raspuns Roxi barbu.

Nici Bobo nu mai face kk dupa fiecare masa. E baiat mare!

Puffi ai facut vaccinul la 2 luni? Ca parca nu ai zis nimic. Facem si noi pe 30 august.

Anamaria e super ca schimbi peisajul

Alexia traiasca buburuza, multe saptamani, luni si ani cu sanatate!

Corry bine ati venit! Vrem pozzzzeeeee

Crisspy sigur ca totul e in regula, nu mai citit pe net. O sa vezi la nastere ca are peste 3 kg.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

corry bun venit
ma bucur ca sunteti bine
poze,poze

mamutz eu le am dat espumisam cate 25 depic puse in bibe cu scopul de a elimina spuma, milumilul face spuma multa
acum nu le mai pun nik, de pe al 4 luni nu le am mai dat
bun, nici nu au avut colici
o luna leam dat infacol, o seringa inainte de fiecare de masa de 6 ori pe zi

fetelor primesc colacei noi, roz si albastri, din cei cu 2 camere, cine vrea astept PM

pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Inca ceva in afara subiectului, stiti cam cum se calculeza bautura pt botez, cam cat de pers de fiecare?

Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor.Gata, suntem acasa (dupa nici 24 de ore).

Suntem obosite crunt, bblina e o scumpa smecheroasa cu mult par (fac pozici diseara si trimit link). Papa tzitzi (avem deocamdata doar colostru) si din pacate o cam chinuie gazutzele.

In rest e o cuminte si jumatate (deocamdata) dar deja a descoperit ca cel mai bine e la mami la san...chiar daca nu papam nimic. Patul are, ace, spini, e frig, e cald, cu monstrii, stiti voi. La mami tati in brate deodata e lumina.

La noi totul a inceput exact ca la Krissy (nu dispera mamico, ca tare cred ca maine nasti). Luni am avut doua tentative total nereusite de inducere cu perspectiva foarte probabila a unei cezariene. Am plans toata ziua, eram de-a dreptul daramata numai la gandul asta...pana la urma m-am impacat cu ideea. Ca marti dimineatza de la 4 sa ma trezesc in dureri crunte, contractii de 5 minute pe ceas, cu dureri de spate...ma rog tot tacamaul. Am rezistat pana la 9 dimineatza cand am sunat la spital si ei mi-au zis sa merg sa vedem ce si cum. Ajung acolo (cu bagaj cu tot), monitorizari, si dupa 2 ore de monitorizari si inca un tuseu vaginal, vine verdictul: dilatatie 0 , contractii regulate dar ineficiente. M-au trimis acasa cu mentiunea ca a 2-a zi la 7 dimineatza incercam inducerea din nou. Am plecat de acolo la 12 ziua (cu tot cu contractiile mele), cu nervii de rigoare.. Pana la 6 seara contractiile s-au rarit la jumate de ora- o ora, insa au ramas la fel de intense. Pe la 9 seara deja ma enervasem rau si am luat 3 no-spa dintr-o data. Dar durerile nu treceau deloc, dincontra se intensificau si mai nou deveneau din nou dese si dureroase. Am rezistat calvarului acasa pana la 3 noaptea cand efectiv nu am mai putut de durere si am sunat. Le-am zis, nu mai stiu ce, ceva de genul, eu vin la spital ca nu mai pot de dureri si nu pot sa dorm. Au zis ok, am ajuns acolo unde am stat inca o ora la monitorizari (groaznic pentru ca nu ma puteam deloc misca si atunci durerile erau nu crunte....ceva mai rau de atat.Deja ma enervasem ca nu mai venea nimeni sa ma vada. Da-i si suna intr-o disperare...sa vina cineva sa imi faca ceva ca eu nu mai vreau sa stau in durerile astea. La tuseu vaginal...surpriza...dilatatie 2. Zic...sa fie si 10 eu vreau sa dispara durerea ca altfel nu raspund de mine.
Au chemat pana la urma anestezistul si la ora 6 s-a facut lumina... Puteam in sfarsit sa ingaim mai mult decat (Vreau epidurala, vreau epidurala acum!).. La ora 7 la control deja aveam dilatatie 5.La 9, ramasesem tot pe la 5, asa ca mi-au infuzat niste oxitocina. Le-am zis ca din partea mea...poate sa faca orice ca eu nu simt nimic...sunt in RAI. La 9,30 a venit si sotul si pe la vreo 11,30 deja aveam impresia ca nu mai merge epidurala...le-am zis, s-a stricat epidurala, eu simt dom'le contractiile... La control surpriza: dilatatie 10, suntem gata de impins! ...
Si pe la 11,40 incepem balul...dupa vreo 5 serii, am reusit sa scot o mogaldeatza ce a tzipat o singura data si puternic,si mi-a fost pusa pe piept!
Chiar nu se compara sentimentul de a reusi, de a-ti vedea/tine copilul imediat de la nastere pe piept.

Chiar daca m-am rupt nitzel (cam mai mult ca au stat cam o ora jumate la brodat ca nu gaseau sursa hemoragiei) si a fost un efort intens...nimic nu ppoate sa compare ceea ce simt acum. Mandrie si implinire. La nici o ora de la nastere eram ca noua ...ma simteam superb. Obosita, si cu dureri...dar puteam merge la toaleta (chiar daca asistata)..ce sa zic, eu cred ca a meritat fiecare minut, fiecare suferintza , tot, tot tot.

Eu va pup, merg sa mananc ca acusi se trezeste Anuca in patut si realizeaza ca a fost pacalita si incepe sa smiorcaie.

Fug

P.S. Krissy, cred ca esti la spital deja asa ca Hai Krissy!

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mamutz eu stiu ca la fel ca la nunta: 1 sticla de vin pt fiecare persoana + 1 l de apa. Cu restul nu mai tin minte

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput