Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Krissy, Vine si timpul tau, stai fara grija! ai mai primit putin timp alaturi de Sophia

Hai Michele si Eska!!! Hai Krissy!!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hai Michelle, Eska si Krissy...inca un pic si va tineti bebeii in brate.

Eu am tot stat pe aici...v-am citit dar nu am avut chef de scris, ma tot gandesc la asta mica. Azi la 12:15 am programare din nou la echo sa vedem daca imi confirma si dr asta dilatatiile intestinale. O sa-l intreb mai multe pe el sa-mi spuna ce implica chestia asta.

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Felicia, felicitari pentru rodul muncii si pt curaj!! Am citit aseara si povestea lui Gabriel, tare frumos ai scris...

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Dragele mele va anunt cu placere ca azi, 10.08.2011, la ora 12.02 s-a nascut printesa noastra Ana Maria, nastere naturala cu epidurala, apgar 10, 3.085 kg, 50 cm dupa un travaliu foarte intens de la inceput. Travaliul a fost de la 9 seara pana la 6 dimineata fara nici un anestezic, am zis ca mor de durere. Dar de la 6 dimineata totul s-a luminat si la 12 a venit printesa dupa 20 minute de impins. Detalii mai multe maine cqnd ne intoarcem acasa. Va pupam cu drag pe toate.
Cu ocazia asta o felicit si pe lulushor pentru performqnt

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Ionela 36+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Felicia ! Bine ai venit Ana !!!

Hai Eska !!! Hai Michelle! Hai Krissy !!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Doamne ajuta pt voi, Michelle, Eska si Krissy

V-am urmarit din umbra, insa acum intrebv si eu: mi s-a depistat pozitiv streptococul B, ce credeti in aceste conditii mai merge sa nasc normal? Si noi mai avem un piculet, bebita e pozitionata tare jos, cand ma ridic in picioare am impresia ca o scap:) insa colul nu e sters de tot, slava Domnului pt asta ca sambata inchidem si noi sapt 38.

De-abia pe 15 ajung la dr cu care nasc, o sa imi iau si bagajelul, just in case...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Mariaruxi parca m-ai descris pe mine dupa ce o nascusem pe Anastasia!

Mi-a fost ff greu...mai ales ca Filip avea doar 1 an si 5 luni . Anastasia statea numai in brate, aproape non stop cu sanul in gura...

La mine in casa era haos total si ziceam ca nu o mai duc mult si o iau pe aratura.

Asta a durat vreo 3 luni, pana ne-am mai acomodat si pana mi-am cumparat un wrap si cand aveam mai multa treaba de facut o legam in spate , ea dormea si puteam sa-mi fac linistita treaba.

Apoi cand a mai crescut, pe la 7-8 luni, mi-am luat si sling si o tineam in sling . Mai mergea si de-a busilea, dar se plictisea repede si vroia in brate...asa ca m-a salvat si slingul.

Eu te sfatuiesc sa nu te mai stresezi. Sa faci ce poti si cand poti.

Eu de ex. cand vroiam sa fac ciorba/supa a doua zi, im pregateam de seara, dupa ce se culcau copiii, toate legumele si carnita sau ce mai aveam , iar a doua zi doar le puneam la facut.

E greu o perioada, dar o sa treaca. Mie acum, mi-e mult mai usor cu toti 3 decat imi era cu Filip si Anastasia....poate ca din cauza ca sunt invatata sa-mi fac ttreburile si cu bebe in brate (inca nu am pus in actiune wrap-ul / sling-ul...dar nu este timpul pierdut )

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionella3003

Doamne ajuta pt voi, Michelle, Eska si Krissy

V-am urmarit din umbra, insa acum intrebv si eu: mi s-a depistat pozitiv streptococul B, ce credeti in aceste conditii mai merge sa nasc normal? Si noi mai avem un piculet, bebita e pozitionata tare jos, cand ma ridic in picioare am impresia ca o scap:) insa colul nu e sters de tot, slava Domnului pt asta ca sambata inchidem si noi sapt 38.

De-abia pe 15 ajung la dr cu care nasc, o sa imi iau si bagajelul, just in case...

Si eu am fost pozitiva la streptococul b , am luat o saptamana antibiotic iar in timpul travaliului mi s-a administrat antibiotic in vena la 4 ore , adica de 2 ori. Nasterea a fost naturala , nici macar anestezie nu am facut, iar bebe este ok , nu a fost afectat , a facut icter la 3 zile , dar asta nu are legatura cu balaurul meu.
Deci se poate naste natural , asa ca nastere cat mai usoara , dar travaliu nu chiar scurt , ca sa ai timp sa-ti faca antibioticul , ca am inteles ca daca nu au timp sa-ti faca tie i se va face lui dupa nastere , asa ca mai bine sa ai timp sa faci tu.
ESKA CURAJ NASTERE CAT MAI USOARA!!!!

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Noi , dupa botez, pe 22 (in principiu) plecam la maaaareeee Abia astept ! Bineinteles ca eu si cu bebe nu o sa mergem la plaja, dar macar imi relaxez si eu creierii !

Ne-am hotarat acum cateva zile!

De dimineata am fost si le-am facut pasapoarte la copii! Asa m-am amuzat la facutul pozei lui Petru...cum sa tii un bebe mic cu ochii deschisi si drept cum vroiau ei ?!Pana la urma a iesit ceva

Ionela eu nu stiu ce sa-ti zic de streptococ. sa fie bine !

Petru al meu face kk o data, cel mult o data pe zi. In rest sparcaieli. Ceilalti doi, faceau kk, mai ales in prima luna, de fiecare data cand mancau.

De cand a zis Lissa,sa nu-l schimbam noaptea pe bebe daca nu face kk, nu l-am mai schimbat nici eu si este mult mai bine. Inainte il schimbam si-i cam tulburam somnul...

Fetele care au mai facut capitole noi, spuneti-mi si mie userul + parola cu care va logati, va rog (eu am incercat ieri cu userul de pe prima pg si parola de la mail dar nu m-a mers deloc). Si cum modificati titlul ? ...poate o sa incerc si eu cand nu are cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

FELICITARI FELICIA!!!!
FELICITARI LULUSOR !!!
SA AVETI PARTE DE O RECUPERARE USOARA SI CAT MAI MULT LAPTIC

HAI ESKA & MICHELLE !!!
NASTERI USOARE FELELOR !!!

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buburuza azi a facut o saptamana asa ca va invit la un platou mare cu bunatati