LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, scuze, n-am vrut sa te supar.. vroiam doar sa te incurajez..


departe de mine supararea! am crezut ca tu vrei sa ma linistesti ca nu are febra, dar eu m-am exprimat cumva evaziv... ca febra avea sigur, dar termometrul meu n-o arata atat cat era din diverse motive . ardea pur si simplu. dupa ce i-am dat cu chin siropelul, a luat-o somnul si a dormit o ora! s-a trezit ca noua , ba chiar vesela si cu pofta de mancare. sa va zic ce a mancat la pranz: 6 galuste de gris cu supica, un morcov, o pulpita de pui, 5 boabe de malai si un colt de biscuite ramas pe tavita de dimineata . acuma, normal, n-are somn, asa ca ne jucam amandoua cu formele (ea mi le da mie in mana si rade ca ii spun multumesc, apoi le ia si le indeasa intr-o forma la nimereala. daca nu se potrivesc, le lasa acolo deasupra)


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana daca te referi la pate,eu asa l-am facut:

am inabusit mai mult ceapa cu ficatul(poti sa le si calesti daca iti place dar e mai sanatos inabusit).Dupa ce e facut ficatul,il pui in robotul de bucatarie(sau masina de tocat carne),peste care adaugi un pic de cognac,un pic de ienibahar,sare(astea dupa gust) si unt(la 1 kg de ficat cam 200gr unt).Apesi butonul si gata.Il pui la frigi si apoi il servesti cu ardei kapia sau rosii Si neaparat cu paine facuta in casa,ca totul sa fie bio(din aceea cu seminte)
hai ca te-am innebunit de tot

AAA cum e Isa?citesc pe sarite

si Mateo are niste crize d eplans noaptea de vreo 2 ore incontinuu asa de 3 ori pe sapt
deci sunt super odihnita

si tocmai m-am certat cu sotul care ,ca sa se razbune pe mine, spune ca nu mai vine la MI
SPER SA NE IMPACAM SI SA VENIM

FUUUUUG



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mama ce pofta imi faceti cu torturile voastre...




mie imi spui! am salivat peste toata tastatura


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pozici noi...

https://picasaweb.google.com/115594411103387170064/August2011#

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bau

satula pana peste cap de LP care nu mi se dizolva in ultima vreme la niciun biberon, m-am enervat cumplit si am trecut pe parmalat, prima crescita. mai da careva? eu tin minte ca i-am dat si lui stefan.
e cam 5 lei cutia, dar un pic doar mai scump ajung fata de LP, cat sa compenseze nervii mei chipurile mai relaxati.

cris, lala..same here cu francul elvetian..nici nu stiu cum de nu-s in depresie adanca rau de tot.rata e cat 2 salarii de-ale mele, in conditiille in care luna asta sotul a primit 1000 lei (ca luasem in avans, sa avem de concediu).
tot stau si ma gandesc cum de ne incadram in procentul de 11% din fraierii Romaniei..
am facut cerere la banca sa ne reduca dobanda. dc nu accepta, vom face ceva de genu sa renegociem contractul date fiind schimbarile majore economice.dc nu merge si nu merge probabil ne vom multumi sa cerem sa platim doar dobanda cateva luni, iar cealalta parte din rata-nu stiu cum ii zice in termeni financiari- sa se imparta cumva la anu, pe ratele viitoare, in speranta ca va fi mai bine.nu vreau sa prelungim durata de restituire,deocamdata, sa nu platim dobanda mai mult timp. dar dc nu se poate si nu se poate, asta ar fi o solutie ca sa nu mori de foame.
de refinantat nu se poate vorbi, la cursul francului de azi, ca ajung tot acolo, dobanzile la euro si lei sunt mari,valoarea imobilului a scazut. deci, trebuie sa avem rabdare-de fapt asa supravietuiesc eu- ca va trece, TREBUIE sa treaca, nu tine nicio criza la infinit. ne pregatim sufleteste pt anul viitor care probabil va fi greu, in continuare.
noi sa fim sanatosi.

bine, sa va zic ca sotul meu drag si rupt de realitate se gandeste cum sa faca sa isi ia motocicleta?

are altcineva mai in domeniu idei mai bune?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

fetelor va multumesc din suflet pt incurajari!
imi pare rau ca ma spovedesc la voi, nu vrea sa va intristez si pe voi, dar as vrea sa va zic SA NU FUMATI!!!! tatal meu de la tigari a facut toate astea, ieri cand au mers la fundeni, medicul a fost direct cu el si asa a aflat si el ce are, e tare demoralizat si ii e frica sa stea singur, e terminat, abia m-am abtinut sa nu plang de fata cu el, i-au mai depistat o tumoare la creier, are 3, acum sambata mergem la un specialist de la militar, ma rog la dumnezeu sa ne dea vesti pozitive, nu as vrea sa aud ca mai are de trait 3-5-...luni! nu mai am chef de nimic, merg pe strada si plang, stau in baie si plang, fac mancare si plang, ma joc cu t si plang, sunt distrusa! soarta lui e in mainile lui Dumnezeu.
va pup!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

POZE TUDOREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, neaparat cand intri sa postezi o reteta cu ardei, ca a venit si vecina si mi-a adus o plasa de ardei gras , in congelator am deja destul pus (cubulete si felii), deci... astept

lalala, nu ti-am raspuns ca nu stiu ce sa zic, cineva m-a invatat sa nu-mi dau cu parerea in chestiuni importante la care nu ma pricep . pupam pe Sebi

carla, mai sunt 2 sapt pana la MI, cum sa nu va impacati?!

Isa dadea semne iar de ceva incalzire , am pus-o la somnul de amiaza si o sa-i pun iar termometrul sa vad. cand se trezeste, daca e cu febra, ii mai dau siropel. nu ma panichez ca... no, e doar febra, fara alte manifestari. poate o fi vreun dintisor pe undeva, o vad de ieri cu amandoua mainile in gura iar...


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari si de la noi.
Offf abia am recuperat vreo 3 capitole,nu am retinut mai nimic.
Urez multa sanatate copilasilor bolnaviori si LA MULTI ANI sarbatoritilor.Tot am zis ca scriu si la subiectele speciale dar sincer nu mai am timp deloc.Insa gandul mi-e la voi.

Noi am fost ieri la neuropsihiatru,se pare ca nu este vorba nici de sindrom hiperkinetic nici de forma grava a retardului cognitiv ci doar usoara.Doctorita spera ca detresa suferita la nastere sa nu ii fi afectat creierul,asta o vom afla in timp.Urmam tratament cu B-Complex+Magneziu si Ginkgo biloba,iar peste o luna,daca nu sunt imbunatatiri mai adaugam inca un medicament ce are in compozitie ulei de peste.Avem interzise E-urile (de parca nu erau si pana acum),lactate+fainoase in cantitati mai reduse,fara prostii din comert,adica tot ceea ce stiam si eu.Si multe fructe,legume si carne.
Am inceput si terapia prin jocuri,e greu,ne lovim zilnic de refuzuri,cateodata cedez,imi vine sa urlu,mai plang pe la colturi sau in perna cand imi aduc aminte de cuvantul "retard",o sa ajung sa invidiez toate mamicile si copilasii care sunt avansati,dar viata merge inainte si cu bune si cu rele.Sper ca luna viitoare,atat la kineto cat si la neuro sa avem rezultate pozitive.
Vreau sa va multumesc inca o data pt incurajarile de pe FB,mi-au fost de mare ajutor.Cate o pt toata lumea.


MICHELLE ce ai mai facut cu acel carucior?Mergea rau nu???Legat de sterilizare,borcanasele de la mancaruri pt copii nu sunt bune.Eu folosesc doar cele de 400 ml si pot spune ca nu am patit sa se strice,chiar am pus si cu ou si au tinut.

CORINA mamica tare draga mie,am vrut sa te sun astazi sa iti spun o vorba buna dar am preferat sa nu deranjez.Cuvintele sunt de prisos,nu stiu efectiv ce sa iti spun.Asteptam vesti buna.Iti doresc multa putere.Te pup cu mare drag.

LALA pana la urma ce are SEBI??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Stiu ca azi e 11 dar ieri nu am fost pe acasa asa ca urez retroactiv:

LMA Anastasia!

LMA Otilia!

LMA Sebi & Felix!

LMA Radu!

LMA Cristi!

LMA Eric de grety_niku!


crispro, bafta! Sa veniti cu vesti bune (ctrl e pt tine sau Vlad?)

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)


Cu drag urez si eu LA MULTI ANI delfinasilor dulci si frumosi



Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Porumb am dat si eu,insa mare grija fetele.De la el miroase foarte urat kk si sa nu va speriati daca gasiti bobite aproape intregi in scutec.

De acum vreau sa incepem cu introducerea unor alimente noi:smochine,kiwi,masline,seminte de floarea soarelui si dovleac,plus lapte de migdale.Cat am stat la parintii mei 2 sapt jumatate,am cumparat de la un vecin lapte proaspat de capra,este absolut un deliciu cu orez sau gris.Nici nu mai puneam banana sa indulcesc.

Mai sunt mamici care alapteaza?Caci noi cred ca pana la 18 ani vom papa titi,e absolut dependent de ea.Cum ma vede trage de tricou,urla,isi baga mainile pe dedesubt,ridica tricoul si se auto-mufeaza.

Mergi la inceput