LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

De acum vreau sa incepem cu introducerea unor alimente noi:smochine,kiwi,masline,seminte de floarea soarelui si dovleac,plus lapte de migdale.

GABI, cum vrei sa-i dai semintele? pisate? goale? sau amestecate cu ce?
mai citeam si la RACUSOR ca da seminte de dovleac pisate.

lui Paul, sa veniti cu vesti bune luna viitoare

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

De acum vreau sa incepem cu introducerea unor alimente noi:smochine,kiwi,masline,seminte de floarea soarelui si dovleac,plus lapte de migdale.

GABI, cum vrei sa-i dai semintele? pisate? goale? sau amestecate cu ce?
mai citeam si la RACUSOR ca da seminte de dovleac pisate.

lui Paul, sa veniti cu vesti bune luna viitoare

o sa i le dau pisate si amestecate cu fructe.Nu ma risc,chiar daca Paul mesteca foarte bine.
Multumim,speram si noi ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ce dragute sunteti, asa saritoare cum va stiu eu
Borcanul nu era de bebelusi, ci era unul mic, gen mustar la 190g, dar o sa mai testez.

bytz - ma bucur sa aud vesti mai bune, eu oricum nu credeam asa ceva Carutul e bun (cred ca era blocata vreo roata de mergea asa rau), insa am luat altul chinezesc la 140 ron care se lasa si pe spate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gabitza, o sa vezi ca va fi bine...chiar daca acum ti se pare greu, frustrant sau iti vine sa urli...e bine sa te descarci, cand simti ca trebuie, fa-o... timpul iti va demnostra ca Paul va fi exact la fel ca ceilalti copii din toate pctele de vedere...

si noi suntem cu tzitzi, zi si noapte...asa se linsiteste...paote l-am invatat eu prost, dar nu pot sa-l refuz, mai ales cand stiu ca asta il calmeaza...

rodi, ufff, pupam Isa mica...totusi cat mai are temperatura? putin Nurofen n-ar strica...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

rodi, ufff, pupam Isa mica...totusi cat mai are temperatura? putin Nurofen n-ar strica...

echivalentul Nurofenului i-am dat la 11, 5 ml. avea 37.5 acum o ora! cand se trezeste ii mai dau iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Noi plecam la munte....si de aceea vreau sa urez de acum pentru sarbatoritii de maine caci nu stiu daca voi avea internet pe acolo

La multi ani
Radu Stefan- de Puiutz mic..sa fii sanatos, voios si norocos, sa ai parte de tot binele din lume! Uite ca a zburat 1 an si acum esti la categoria pitic-junior

Albert Simon - de Crissteo
Maeva Caterina-de Raluk31
Tudor Stefan- de babiela

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, SIGUR NU ERA FILETUL BUN. Tb sa mai incerci!

Fetele, retetele o sa le cer peste vreo 2 sapt, pe 20 e nunta cumnata-mii (nu va ganditi ca s-a insurat al meu devreme, e diferenta de 10 ani intre ei), retetele eu nu le am si ca sa le cer acum cand tara arde... (casa lor e vraiste, tocmai au varuit).

Pasta de capia - e ca un fel de zacusca facuta doar din capia copti, se mananca intinsa pe paine, are un gust deosebit (se coc capia, se curata, se da prin masina de tocat - grija mare la zeama care o lasa, nu trebuie irosita; se pune in oala cu ulei, se lasa sa fiarba, se adauga boabe de mustar, zahar si sare si se pune la borcane, cam asta ar fi reteta in mare).

bumblebee, ce va mai face dintzucul?

rodyka, am aruncat putin ochii pe reteta de la linkul postat de tine si am vazut si aspirine pe acolo. Eu nu pun aspirina la nimic (din motivul asta am facut tone de compot, sa am fructe pt fete la iarna, compoturile din comert au si acid acetilsalicilic pt conservare). Aspirina e interzisa (periculoasa) pt copii sub 12 ani. Acum nu stiu cata aspirina se poate absoarbe... reteta am scris-o in mare mai sus, nu am cantitatile si nici nu indraznesc sa o cer soacrei acuma ca in casa lor e ca in oala minune (sub presiune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, dar unde a zis michelle ca a folosit borcane de la mancarurile de bebelusi? Ma bucur ca lucrurile sunt mai roz decat pareau. E greu la inceput dar in timp te obisnuiesti cu ideea. Inca mai astept sa ma suni

michelle, ce borcane ai folosit? M-am lamurit . Eu zic sa cumperi din alea e 300 g (borcanele mici, oare unde ai gasit de 190 g?) cu tot cu capac, sau cumperi separat capac. Daca nu iti iese nici asa vin eu si-ti fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladea, multumesc, si eu sper sa nu ajung la operatie!

Baby78, saru'mana pentru urari! Vacanta frumoasa la munte!

Isa, Seby pupici sa va faceti bine!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

seara buna!

noi suntem inapoi in Buc. s-a dus naibii concediul meu de 12 zile ca pe sot l-au chemat de urgenta la servici ca s-au prajit ceva servere pe acolo si e nebunie mare.

f. frumos la pensiune la ochidut si mancarica buuuna iar mama ei este o draguta! asa mi-e ciuda ca a trebuit sa ne intoarcem...

ma duc sa mai citesc din urma ca nu prea am apucat

Mergi la inceput