Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Anca, am fi venit la Tulcea in weekend dar au intervenit niste probleme de sanatate!

Cami, i-am facut analizele si are fierul sub limita detectabila (cel putin asa s-a exprimat pediatra)...El bea foarte mult lapte, dar cam atat. Un timp a mancat foarte bine, acum ... Slab nu este, dar numai lapte parca nu e in regula! A, si ne-a spus ca e foooaaarteeee lung, cu 5-6 cm mai mult decat media .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Office, eu ii dau fier Mariei pentru ca fiind nascuta prematur are nevoie de supliment de fier ( anemia de prematuritate). acum vreo trei saptamani i-a iesit HG 10.9 iar intervalul era 10-14. in limite, dar sub jum (12).
Modificari ale KK-liciului?
pai: culoare- de la maron inchis pana la negru, chiar poate avea uneori si nuante de verde. daca face de mai multe ori pe zi, un KK poate fi intens colorat ( de obicei primul, iar restul sa fie bej - culoare standard sau mai mult sau mai putin colorate)
atentie ca Fe poate da constipatie - remediu - para administrata zilnic in masa de fructe.
Insa, acelasi Fe, la unii copii poate produce diaree. Depinde de BB.
Maria tolereaza Fe foarte bine ( cred ca s-a obisnuit cu el). Chiar pot spune ca ii place.

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Ana, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chin treci cu Maia cand e vorba de masa, nu duce nimic singurica la gurita? brocoli, conopida, bucatele de paine? E un chin sa-i dai doar cu seringa mancare, nu ii e pofta daca va vede mancand? at poate ai putea sa-i mai dai cate ceva.

camisv, ooo, felicitrai pt progrese, bravo bb Tudor. Mai dar ce cadou vreti sa-i luati, am vazut ca mai este pe un site dar la pret intreg www.bebelusulideal.ro/vehicule-fara-pedale/injusa-masinuta-trimoto-valiant--1753" target="_blank">325ron, daca vreti neaparat sa o luati acum, ma gandesc ca deja dupa ziua lor vin ploi, se mai strica vremea si nu mai apuca sa o folosesca prea mult.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

moshulik, am vazut acum pozele de iulie, tare frumoasa e micuta, si cum umbla ea si ce figuri face .

office, ce lungime are Maiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Vreti cafea? ca am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
MARI arunca si aici cu o cafea!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

buna dimineata!

tare, tare buna cafeaua. in sfarsit pot spune si eu ca iar mi-a dormit baiatul( am avut doua nopti albe).
O zi minunata

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vlad nu vrea sa mai manance ca inainte...refuza fructele, iaurtul, branzica, cerealele...nici ciorbita/piure nu mai accepta decat cateva lingurite...vrea doar la tzatza...trage de tricou/camasa si urla daca nu ii dau...mai devreme mi-a facut un scandal monstruos din cauza asta, a scuipat bunatate de fructe... intru si eu in randul mamicilor disperate ca nu vor copiii mancare

Mergi la inceput

Buna fetelor,

O fi ceva criza cu mancarea asta, ce incepe de pe la 11 luni, am mai vb cu mamici la care problemele cu mancarea cam asa au inceput. Sper sa ne ocoleasca ca e cumplit sa stai langa copil si sa nu vrea sa pape.
ana, mari, office, sper sa treaca cat mai repede criza asta si sa pape bb-ii toata mancarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska
camisv, ooo, felicitrai pt progrese, bravo bb Tudor. Mai dar ce cadou vreti sa-i luati, am vazut ca mai este pe un site dar la pret intreg www.bebelusulideal.ro/vehicule-fara-pedale/injusa-masinuta-trimoto-valiant--1753" target="_blank">325ron, daca vreti neaparat sa o luati acum, ma gandesc ca deja dupa ziua lor vin ploi, se mai strica vremea si nu mai apuca sa o folosesca prea mult.

Merci, Cameluska! dar a sunat sotul la toate magazinele on-line si nu mai au pe stoc. Am fi vrut sa i-o luam acum si sa se joace cu ea pana la ziua lui, tocmai pentru vreme. Acum eu sper intr-o toamna lunga, caci noi suntem obisnuiti prin parc ... avem deja "gasca". Tocmai de aceea am optat pentru o jucarie de genul asta, ca se uita la copii in parc dupa masinute/motociclete.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput