Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mari, Ana, Office, imi pare rau ca aveti probleme cu mancarea si sper sa treaca cat mai repede.
Tudor manca f. bine legumele cu orice carne, binisor fructele (adica daca sunt prea dulci nu prea vrea, deci trebuie sa am grija ce combinatie fac), e innebunit dupa mamaliga si paste cu branza. Astazi i-am dat pentru prima oara somon si n-a comentat. A mai dat cineva somon la copilasi (stiu ca sunt pareri si pareri despre peste, dar eu i-am dat lui T. peste si ii place, pana acum pastrav)

Copiii vostri arata cu degetul? Eu nu reusesc sa-l fac pe T. sa arate cu degetul, daca il intreb obiecte pe care le stie, se uita acolo, scoate sunete la unele (becurile sunt "aaaa" f. apasat si gros, lampa cu broscute este un "uauaa", masina este "bum"), dar de aratat nicicum. De aceea nu pot sa-l invat animalele de pe carticele

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Azi fac cinste ca asa se cuvine! Serviti va rog din meiul meu virtual: !
Maria m-a pupat de dimineata, la fel si Matei. David e la bunici.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Alynta, si sa te bucurii mult mult de copilasii tai !!!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

moshulik, am vazut acum pozele de iulie, tare frumoasa e micuta, si cum umbla ea si ce figuri face .

office, ce lungime are Maiu?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Multumim!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camisv
Astazi i-am dat pentru prima oara somon si n-a comentat. A mai dat cineva somon la copilasi (stiu ca sunt pareri si pareri despre peste, dar eu i-am dat lui T. peste si ii place, pana acum pastrav)

Copiii vostri arata cu degetul? Eu nu reusesc sa-l fac pe T. sa arate cu degetul, daca il intreb obiecte pe care le stie, se uita acolo, scoate sunete la unele (becurile sunt "aaaa" f. apasat si gros, lampa cu broscute este un "uauaa", masina este "bum"), dar de aratat nicicum. De aceea nu pot sa-l invat animalele de pe carticele

Am incercat sa ii dau mariei chiar ieri somon si a fost esec total. Pastrav sau crap a accepta ( mai greu, dar a acceptat).

Nici maria nu arata cu degetul...

Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

La multi ani, Alynta!

sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de cele trei comori ale tale!

Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

La multi ani, Alynta! sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LA MULTI ANI ALYNTA!!! multa sanatate si fericire si sa te bucuri de copilasii tai superbi!! multumim de tratatie!

Fetelor,nu va mai stresati ca nu arata copii cu degetul sunt prea mici inca! Au tot timpul din lume sa invete. Si eu ma stresam inainte ca Maia nu face aia,sau nu sta in fundulet......dar nu mai am griji! toate la timpul lor.....in ritmul sau fiecare copil. Cami,o sa ai timp sa-l inveti din carti,deocamdata lasa-l sa exploreze lumea umbland de-a busilea,ca asta e bucuria lor la varsta asta. cartile mai tarziu... or sa fie satui de atata carte!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Ana, nu ma stresez, doar intrebam! Eu cred ca, carticelele sunt tot o joaca pentru ei, ca orice jucarie si ne uitam pe ele cateva minute, doar nu crezi ca stau cu orele. Ii ajuta sa-si formeze atentia catre un anumit obiect, sa faca legatura intre poze si realitate, ii fascineaza paginile care se misca (T. le mai si roade uneori). Sa nu mai zic ce utile sunt pe masina sau la culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, ALYNTA!!! Multumim pentru tratatie

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput