Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Octavian! sa cresti mare si sanatos

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

La multi ani! Octavian Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea.
Referitor la ziua marinei: la noi sunt zilele Tulcei incepand de ieri si pana luni. Avem targ de mestesugari, expozitie de masini de epoca (au fost ieri), concerte, muuulte terase amenajate pe faleza, tobogane gonflabile, masinute, trenulete, etc, foc de artificii...din pacate nu pot merge la concerte pentru ca incep pe la ora 21 si atunci noi ne pregatim de intrat in casa/hranit/culcat...nu cred ca m-as descurca cu copilul prin aglomeratia ce e serile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Mai fetelor, pe unde umblati??? Chiar numai eu sunt pe aici azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da chiar asa,unde sunt fetele?
Mari,multu de
Asaaa sa va mai spun ce face Maia,de mancat nu mananca nici acum nimic,doar lp. A inceput sa se ridice singura in fundulet,se ridica si sta in 4, vrea toata ziua s-o plimb de manute prin casa,e fascinata de frigider si de dulapiorul ei cum le vede deschise....tup pe ele!! se agita si se trage pana ajunge sa cotrobaie O sa pun si poze!
Haideti fetele!treceti la apel!!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani (cu intarziere) Calin Ion, Bianca Gabriela, Octavian Ioan !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, la partea cu mancatul parca il descri pe M...Cand ma gandesc ca la inceput nu intelegeam cand spuneai ca Maia nu vrea sa manance nimic...e, acum constat ce bine e!!!
Mamicile care au administrat fier bebeilor:ce modificari ale "burticilor" ati constatat si la cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Office, mai ajungi pe taramuri dobrogene( tulcene)???

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
vreme frumoasa si lumea sta pe afara sau sunt prin concedii (ce bine de unii , ca eu am si uitat ca am fost).
Ana, bravo la Maia pentru stat in 4 labe! Ai incercat sa o iei cu tine la masa si sa ii dai si ei ceva, de ex. bucatele de paine. Cand mancam noi si Tudor era cu noi, eu ii dadeam bucatele de paine sa pape si asa a inceput sa mestece bine. Ai incercat mamaliga cu branza? T. e fan mamaliga, nu stie sa se opreasca.

Office de ce ii dai fier? i-ai facut analize lui Maiu? Ma tot gandesc sa-i fac si eu, caci el mamanca destul de bine, dar e tot slab.

Noi ne laudam cu mers de o manuta si am tot exersat in parc(Cameluska, lui nu ii este frica ci pur si simplu vrea sa fie independent ... a vazut ca de mana il duc unde vreau eu, pe cand in 4 labe se duce si se catara unde vrea el).

Am vrut sa-i luam de ziua lui o www.strollers.ro/Vehicule_cu_pedale/Masinuta-Trimoto-Valiant_codeINJ-138.aspx" target="_blank">masinuta, dar pana s-o comandam noi nu a mai fost si imi pare asa de rau. si cica nu mai primesc pana la toamna, ca-i fabrica in concediu.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput